وزیر ارتباطات: طرح رفع فیلترینگ در دست مرکز ملی فضای مجازی است
ستار هاشمی با اشاره به بررسیهایی که در زمینه آسیبها و وضعیت فیلترینگ انجام شده…
۷ آذر ۱۴۰۳
۱۶ آذر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
همبنیانگذار زیبال درباره تجربه پرداخت در ایران گفت که تجربه پرداخت در ایران ثابت است و پرداختیار نمیتواند تجربه پرداخت کاربر را تغییر دهد.
به گزارش پیوست، در نوزدهمین رویداد فیناپ، سجاد شاهی، همبنیانگذار و مدیر اجرایی زیبال درباره مقایسه صنعت پرداخت ایران و سایر کشورها گفت: تجربه پرداخت در ایران ثابت است اما در خارج از کشور این اتفاق میتواند کاملا داینامیک باشد. مثلا کسبوکار اجازه دارد اطلاعات پرداخت کاربر را ذخیره کند و بدون اینکه کاربر متوجه شود، از حساب مبلغ برداشته شود و خرید انجام شود.
شاهی درباره تفاوت تعریف تراکنش ناموفق زیبال و شاپرک افزود: زیبال تراکنشی که در انتظار پرداخت باشد هم ناموفق شناسایی میکند اما در شاپرک تراکنشی که بهدلیل خطای سیستمی اتفاق افتاده ناموفق شناخته میشود.
به گفته شاهی نسبت نرخ تراکنش موفق کسبوکارهای رمزارزی یک و نیم برابر بیشتر بود است. دلیل این موضوع این است که کاربر نسبت به سایر درگاهها زمان کمتری میبرد و پرداختکننده زمان برایش مهم است. کاربران در صنف تبادل ٢٢ درصد سریعتر هستند.
شاهی گفت که رشد درگاه پرداخت رمز ارز در آمریکا ١۴ درصد است و رمز ارز پلی میان دنیای مالی سنتی و نوین است.
در ادامه رویداد، علی فضایلی، مدیر محصول تومن گفت حدود ١٢میلیون کاربر وارد بازار ارز دیجیتال شدهاند و سه میلون کاربر فعال ماهانه وجود دارد و حجم بازار کریپتوکارنسی حدود ٣٠ میلیون است و میانگین سنی افراد ٣١ سال است.
به گفته فضایلی پیشبینی میشود تا چهار سال دیگر این بازار چهار برابر رشد کند.
فضایلی اشاره کرد که درکنار مردم، دولت هم از این رمزارزها استفاده میکند. درحال حاضر ۶ پروژه لانچ شده در سطح جهانی و ٢١ پروژه درحال تست داریم. به نظر میآید دولتها هم روی موج درحال حرکت کرد و بانک مرکزی و سیستم مالی دنیا رفتار مشخصی خواهند داشت.
مدیر محصول تومن گفت که ٠/٢ درصد از کل دارایی شرکتها را در جهان رمزارزها تشکیل دادهاند. و ١۵ هزار شرکت امکان پرداخت با بیتکوین دارند. به گفته او دلیل همراه نبودن شرکتها، نبود اعتماد از سمت شرکتها است.