skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اقتصاد دیجیتال

صبا رضایی نویسنده میهمان

مدیرعامل موسسه نیکوکاری رعد: سالانه ۱۴۰۰ نفر از آموزش‌های آنلاین ما استفاده می‌کنند

صبا رضایی
نویسنده میهمان

۱۳ آذر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۹ دی ۱۴۰۲

مدیرعامل موسسه نیکوکاری رعد می‌گوید این موسسه از زمان شیوع کرونا و سال ۱۳۹۹ آموزش آنلاین را راه‌اندازی کرده و در طول سال، هزار و ۴۰۰ نفر از این آموزش‌‌ها استفاده می‌کنند.

به گزارش پیوست، آنت میناسیان، مدیرعامل مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد در نشستی از چالش‌های اشتغال برای ۱۰ میلیون فرد دارای معلولیت در ایران گفت.

او درباره آموزش به افراد دارای معلولیت گفت: در هر ترم سه ماهه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ نفر دانش‌پژوه داریم که شامل کلاس‌های حضوری و کلاس‌های آنلاین است. ما سیستم آموزش از راه دور داریم. در هر ترم حداقل ۱۵ درصد به اشتغال می‌رسند. بوت‌کمپ‌هایی داریم که راه‌های کوتاه‌تری برای اشتغال‌زایی به شمار می‌روند. بوت‌کمپ‌ها تحت عنوان کارساز برگزار می‌شوند. بوت‌کمپ سئو درحال برگزاری است. از زمان شیوع کرونا و سال ۱۳۹۹ آموزش آنلاین راه‌اندازی شد. در طول یک سال، هزار و ۴۰۰ نفر از این آموزش‌‌ها استفاده می‌کنند.

او افزود: دوره‌های فناوری برنامه‌نویسی، کدنویسی و کاربران کامپیوتر داریم. با همکاریار همکاری می‌کنیم و به زودی در حوزه مدیریت محصول هم وارد خواهیم شد.

به گفته میناسیان، معمولا حدود دو سوم آمارهای منتشر شده در ایران از تعداد معلولان صحت دارد. او افزود: براساس آمارهای منتشر شده، در ایران ۱۰ میلیون نفر معلول داریم که ۵ میلیون نفر از این آمار، معلولین جسمی و حرکتی هستند. اما به گفته رئیس سازمان بهزیستی، آمار کودکانی که معلول به دنیا می‌آیند محرمانه شده است. در دنیا یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر معلول داریم. براساس آمارهای جهانی ۴۱ درصد از افراد دارای معلولیت کمتر از ۱۵ سال سن دارند.

آنت میناسیان درباره پیشینه موسسه رعد گفت: مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد ۴۰ سال پیش با ماموریت آموزش و اشتغال افراد دارای معلولیت شروع به کار کرد. آن زمان دوران جنگ تحمیلی ایران با عراق بوده است. از آن زمان تاکنون آموزش‌های رعد و شرایط تغییر کرده است.

او افزود: کلیات آموزشی شامل دو دسته مباحث نظری، برنامه‌نویسی، کدنویسی و مهارت‌های دستی شامل آموزش‌های هنری، نقاشی، سفال‌گری و تعمیرات موبایل است.

میناسیان گفت: مددکاری، توانبخشی و روانشناسی در کنار آموزش برای اشتغال در این سال‌ها همواره به مددجویان و معلولان ارائه می‌شده است.

او افزود: پارادوکس ایسترلین در این باره است که افراد پولدار شادترند. اما درآمد و افزایش ثروت از یک حدی باعث شادی بیشتر نمی‌شود. ما عمیقا به دیگران وابسته‌ایم. زندگی و معنایابی در چند وجه شامل کارهایی است که برای خودمان، خانواده‌مان، جامعه انسانی امروز و آینده است. ارزش‌ها شامل یکپارچگی، شفافیت، رواداری، تعهد و دگردوستی است.

در ادامه مراسم نازیلا صادقی، گرافیستی که رتبه پنجم در پوسترسازی را در مسابقات کره جنوبی کسب کرد و فرزاد که عضو تیم ملی والیبال نشسته است، از زندگی خود و موفقیت‌هایشان گفتند.

https://pvst.ir/gl9

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو