نقش زنان در توسعه و رهبری تکنولوژیهای نوین
کیفیت زندگی همه انسانها در دنیایی که خود را برای انقلاب جدیدی در تکنولوژی آماده…
۲۸ شهریور ۱۴۰۳
۳۰ آبان ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
معاون وزیر ارتباطات باور دارد برخی مدیران صنایع با نگاههای سنتی، مانعی برای هوشمندسازی هستند و برای تحقق هوشمندسازی صنایع نیازمند یک شیف پارادایمی هستیم.
به گزارش پیوست، علیاصغر انصاری، معاون برنامهریزی و راهبردی وزارت ارتباطات در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مبیننت و مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) گفت: موضوع هوشمندسازی جدید نیست و در برنامه هفتم توسعه نیز احکام خوبی در این زمینه به دستگاههای ملی داده شده است. شرط تحقق پروژههای هوشمندسازی این است که در اسناد و برنامههای ملی برای دستگاهها به صورت حکم در بیاید. یک شرط دیگر نیز این است که صنایع ما آمادگی این تحول را کسب کنند.
انصاری اعلام آمادگی کرد: اعلام میکنم در ساختار جدید وزارت ارتباطات موضوع اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی در دستور کار است. هر جا لازم بود و موانع اجرایی در مجموعهها وجود داشت به صورت مستقیم کمک میکنیم تا رفع شود.
او همچنین افزود: هوشمندسازی در افزایش بازدهی و صرفهجویی کمک میکند. صنایع ما عمدتا فرسودهاند و مدیران با نگاههای سنتی مجموعه خود را مدیریت میکنند. برای همین باید تلاش کنید شیفت پارادایمی اتفاق بیفتد. حتی ممکن است مدیران شرایط جدید را بپذیرند اما بدنه همراهی نکند.
معاون وزیر ارتباطات در انتهای صحبتهایش گفت: تقریبا همه چیز آماده است. هم دستگاههای ملی تکلیف دارند هم شرکتهایی مثل مگفا و مبین نت آماده هستند. باید در پروژههای پرچم و ملی این کار را بکنیم. صنایع چارهای ندارند برای ماندن در بازار به هوشمندسازی وارد شوند.
علیرضا صیدی، مدیرعامل مبین نت نیز در این مراسم گفت: با توجه به سابقه مبیننت، هدفگذاریمان را روی مشتریان سازمانی گذاشتهایم و یکی از بزرگترین شرکتهای در جذب مشتریان سازمانی هستیم. در حال حاضر ۴۰ هزار نود سازمانی داریم. با توجه به سبقه سازمانیمان بهترین اپراتوری هستیم که میتوانیم در بحث هوشمندسازی و تحول دیجیتال به سازمانها و نهادها کمک کنیم.
او ادامه داد: بخشی بزرگی از مشتریان ما بانکها هستند و راضی نگه داشتن آنها نیز ساده نیست اما به دلیل پشتیبانی و پاسخگویی خوب این مشتریان را حفظ کردهایم.
مدیرعامل این اپراتور همچنین در پاسخ به خبرنگار پیوست در مورد برنامههای مبیننت برای 5G گفت: با توجه به برنامه UNSP میتوانیم هم در حوزه ثابت فعال باشیم و هم همراه. در نسل پنجم باید تعداد نودهای سایتها باید زیاد و متصل به فیبر باشند. این دو پروژه را با هم پیش میبریم. اگر پروژه فیبر را به مرحله سرویسدهی برسانیم میتوانیم 5G را هم اجرا کنیم. تنها شرکتی هم هستیم فرکانس 5G را داریم.
به گفته صیدی استراتژی مبیننت در مورد 5G نیز مانند دیگر بخشها متمرکز بر مشتریان سازمانی است.
حسین مهویدی، مدیرعامل مگفا نیز بیان کرد: این تفاهمنامه همکاری شروعی است برای همافزایی بیشتر بین مگفا و مبین نت. مگفا با چهل سال قدمت، تنها شرکت تخصصی IT بدنه وزارت صمت است. مجموعه بزرگی از واحدهای صنعتی و معدنی کشور وابسته به وزارت صمتاند و بسیار محتاج کاربردهای هوشمندسازی هستند.
او افزود: نیازمندیم زیرساختهای انقلاب صنعتی چهارم و کاربردهای هوش مصنوعی را در صنایع فراهم کنیم. با استفاده موثر از این راهکارها صرفهجویی در هزینهها، بهرهوری بالاتر و سودآوری بیشتر محقق میشود.