skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

پلاس

تحریریه پیوست

نحوه استعلام سیم‌کارت‌های ثبت شده

تحریریه پیوست

۹ دی ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

نحوه استعلام سیم کارت

استعلام سیم‌کارت‌ها هم به صورت حضوری و هم مجازی با استفاده از پیامک، نرم‌افزار و سایت امکان‌پذیر است. بسیاری از ما بارها سیم‌کارت‌هایی خریداری کرده و دیگر از آن استفاده نکرده‌ایم یا مسافری از خارج از کشور داشتیم و یا اقوامی که نیاز به سیم‌کارت‌ داشتند و در نتیجه سیم‌کارت‌ خریداری شده به نام خودمان را به او داده‌ایم. حال مدت‌ها از آن می‌گذرد و ممکن است از سیم‌کارت‌ مورد نظر سواستفاده شود. به همین روی استعلام سیم‌کارت‌ ضروری است چراکه ممکن است از آن سواستفاده شود.

انواع سواستفاده از سیم‌کارت

بسیاری از افراد به خاطر سیم‌کارتی که گم کرده‌اند شاکی دارند، از سیم‌کارتشان برای کلاهبرداری استفاده شده و یا با آن برای دیگران مزاحمت ایجاده کرده‌اند. حتی مواردی وجود داشته که فرد برای مکالمه گوشی خود را به یک رهگذر می‌دهد اما بعدها از او شکایت می‌شود که با خط تلفن همراهش کلاهبرداری صورت گرفته است. حتی مواردی بوده که فرد تلفن همراه خراب خود را با سیم‌کارت داخل آن دور می‌اندازد و سپس متوجه می‌شود که از آن سواستفاده شده و با سیم‌کارت مربوطه کلاهبرداری صورت گرفته است.

بنابراین باید حتما در نظر داشته باشید که در صورت گم کردن سیم‌کارت‌ خود، حتما آن را بسوزانید تا مورد سواستفاده قرار نگیرد. از سویی دیگر برای جلوگیری از سواستفاده، استعلام سیم‌کارت‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

راه‌های استعلام سیم‌کارت

در سال 1393 طرح ساماندهی سیم‌کارت‌های بی‌نام و نشان آغاز شد. در آن زمان برخی افراد 15 تا 37 هزار سیم‌کارت در اختیار داشتند اما امروزه تمامی سیم‌کارت‌ها دارای مالکی با هویت مشخص بوده و افراد حقیقی نیز نیز تنها می‌توانند تا 10 سیم‌کارت‌ داشته باشند. امروزه امکان استعلام آنلاین سیم‌کارت‌ها وجود دارد.

استعلام از طریق پیامک

اگر از طریق پیامک قصد دارید از تعداد سیم‌کارت‌هایی که به نام شما ثبت شده مطلع شوید، باید کد ملی خود را به شماره  ۳۰۰۰۱۵۰ و یا ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ ارسال کنید. ظرف چندثانیه نتیجه به تلفن همراهتان پیامک می‌شود.

استعلام از طریق آنلاین

از راه‌های آنلاین نیز می‌توانید برای استعلام تعداد سیم‌کارت‌ها استفاده کنید. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سامانه‌ای به منظور استعلام سرویس‌های مخابراتی راه‌اندازی کرده اما اکنون دیگر این سامانه در دسترس نیست.

اکنون اگر وارد سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شوید، فهرستی از سامانه‌های ویژه استعلام تعداد سیم‌کارت را مشاهده خواهید کرد.

نرم‌افزارهایی که خدمات استعلام ارائه می‌دهند

نرم‌افزارهای مختلفی برای استعلام سیم‌کارت وجود دارند؛ اپراتورهای اصلی موبایل مانند همراه اول و ایرانسل، هریک نرم‌افزارهای ویژه‌ای برای این کار ارائه و معرفی کرده‌اند. مثلا از طریق اپلیکیشن همراه من که اپلیکیشن اپراتور همراه اول است، می‌توانید به سادگی از تعداد سیم‌کارت‌هایتان استعلام بگیرید. در قسمت مدیریت سیم‌کارت این اپلیکیشن لیست خطوط تلفن همراهی که به نام شما صادر شده، موجود است.

اپلیکیشن ایرانسل من نیز در قسمت شماره‌های من؛ برای هرکاربر تعداد سیم‌کارت‌ها را ارائه می‌کند. همین امکان در نرم‌افزار رایتل من، بخش اطلاعات پرونده نیز برای کاربران وجود دارد. همچنین با شماره‌گیری کد دستوری *210# می‌توانید از تعداد سیم‌کارت‌های خود مطلع شوید. تماس با خط رایتل با شماره ۲۰۰ و از سایر خطوط با 09202000000 نیز از دیگر راه‌های استعلام سیم‌کارت است.

در نرم‌افزار لوتوس نیز خدمات مشابهی وجود دارد. مشترکان سامانتل اما برای استعلام باید با شماره 87640-021 تماس بگیرند. این خدمات در صورتی ارائه می‌شوند که کاربر مورد نظر سیم‌کارتی فعال در اپراتور مربوطه داشته باشد. در غیر این صورت تنها راه اطلاع از تعداد سیم‌کارت‌ها، مراجعه حضوری است.

مراجعه حضوری

با مراجعه به مراکز فروش و خدمات حضوری هر اپراتور و ارائه اصل کارت ملی نیز می‌توانید از تعداد شماره‌هایی که به نام شما در اپراتور مربوطه صادر شده، اطلاع یابید.

سیم‌کارتی که از آن اطلاع ندارید

ممکن است سیم‌کارتی بدون اطلاع شما به نامتان ثبت شده باشد. در این صورت باید اقدام کنید تا سیم‌کارت مربوطه قطع شود. برای این کار اگر امکان مراجعه حضوری را ندارید می‌توانید به سایت تنظیم مقررات مراجعه کرده و در قسمت روش‌های سلب مالکیت از شیوه قطع مجازی سیم‌کارت مطلع شوید. در این قسمت به سایت اپراتورهای مختلف هدایت شده و سپس می‌توانید برای سلب مالکیت اقدام کنید.

 

 

https://pvst.ir/gto

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو