skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اقتصاد دیجیتال

تحریریه پیوست

انتخاب سردبیر

وزیر ارتباطات: اختلال اینترنت به دلیل حمله سایبری نبود

تحریریه پیوست

۲۹ آبان ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱ آذر ۱۴۰۲

وزیر ارتباطات اعلام کرد اختلال اینترنت در روز شنبه (۲۷ آبان) ناشی از مشکل فنی در شرکت زیرساخت بوده و هیچ‌گونه حمله سایبری در این زمینه نقشی نداشته است.

به گزارش پیوست، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه همایش بانکداری الکترونیکی در جمع خبرنگاران درباره اختلال اینترنت کشور در روز شنبه ۲۷ آبان گفت: در شبکه زیرساخت کشور یک مشکل فنی پیش آمده بود که حدود نیم ساعت شاید ۲۵ درصد ظرفیت شبکه کشور دچار مسئله شد و مشکلاتی را برای برخی هموطنان به وجود آورد که شرکت زیرساخت هم اطلاعیه داد و عذرخواهی کرد. بالافاصله هم مسئله حل شد.

او درباره اخباری که این مشکل را ناشی از یک حمله سایبری می‌دانستند نیز گفت: گمانه‌زنی‌هایی می‌شود که حمله سایبری شده است. به هیچ‌وجه هیچ حمله‌ای اتفاق نیفتاده و یک مشکل فنی بود که من به دوستان دستور دادم تدبیر کنند که چنین اتفاقاتی از این دست را شاهد نباشیم.

او با اشاره به پروژه فیبر نوری تاکید کرد با تکمیل این پروژه، تجربه کاربری متفاوتی نسبت به گذشته ایجاد شده و زیرساخت‌های پرسرعت و باکیفیتی برای کاربران فراهم می‌شود.

درگاه ملی خدمات الکترونیکی

زارع‌پور درباره فرصت دستگاه‌های اجرایی برای ارائه خدمات خود به صورت الکترونیکی روی درگاه ملی خدمات که ۳۰ آبان ماه به پایان می‌رسد گفت: براساس بند «ج» تبصره ۷ قانون بودجه سال جاری همه دستگاه‌ها مکلف هستند غیر از اتصال به پنجره واحد خدمات دولت الکترونیکی که تکلیف سال گذشته بوده، همه خدمات خود را از این طریق به صورت الکترونیکی ارائه کنند و تا پایان امسال هم ۲۰ درصد خدمات را به صورت هوشمند ارائه کنند.

او افزود: تا الان به صورت میانگین نزدیک ۵۵ درصد خدمات به صورت الکترونیکی ارائه می‌شود. برخی دستگاه‌ها صد در صد خدمات را الکترونیکی ارائه می‌کنند و برخی دیگر خیلی پایین هستند. ما هر سه‌شنبه جلسات نظارتی در این زمینه تشکیل می‌دهیم که یکی یکی بالاترین مقام دستگاه‌های مختلف را برای بررسی وضعیت دستگاه‌ها فرامی‌خوانیم که اگر مشکل فنی، اعتبار یا نیروی انسانی دارند، تلاش می‌کنیم مشکل را رفع کنیم که این تکلیف قانونی اجرایی شود.

وزیر ارتباطات درباره برخورد با دستگاه‌هایی که این تکلیف قانونی را انجام نداده‌اند نیز گفت: طبیعتا ارائه خدمات تا فردا و هفته آینده به ۱۰۰درصد نمی‌رسد و حتما دستگاه‌های نظارتی این موضوع را پیگیری خواهند کرد اما ما خواهش‌مان از دستگاه‌های اجرایی این است که هرچه سریع‌تر این تکلیف قانونی را انجام بدهند.

کاغذبازی بیمه‌های تکمیلی

وزیر ارتباطات درباره الکترونیکی شدن فرایند کاری بیمه‌های تکمیلی نیز گفت: قولی دوستان به ما دادند دو ماهه بود که یک ماه آن سپری شده. امیدوارم در همین فرصت هوشمند شدن ۲۰ درصد خدمات دولتی که تا دی ماه امسال است، بیمه‌ها هم به وعده خود عمل کنند. دو هفته قبل جلسه‌ای با تمام مدیران بخش بهداشت و درمان و بیمه‌ها داشتیم. قول دادند که ظرف یک ماه آینده این کار انجام شود.

لایحه حریم خصوصی

وزیر ارتباطات درباره لایحه حریم خصوصی نیز به خبرنگار پیوست گفت: براساس بندی که در قانون برنامه هفتم توسعه به تازگی تصویب شده، موظف هستیم تا ۶ ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون، لایحه حریم خصوصی را تهیه کرده و به مجلس ارسال کنیم. این لایحه الان آماده است. مرکز ملی فضای مجازی ملاحظاتی روی آن داشت که در حال اعمال هستیم. البته ممکن است بررسی آن در دولت یکی دو ماه طول بکشد اما کار اصلی انجام شده است.

https://pvst.ir/gff

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو