skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

پلاس

نسرین ابویی نویسنده میهمان

۱۴ تاکتیک افزایش نرخ تبدیل مشتری برای سال ۲۰۲۴

نسرین ابویی
نویسنده میهمان

۹ آبان ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۱۶ دقیقه

افزایش نرخ تبدیل برای افزایش فروش

در این مطلب می‌خوانید

    افزایش نرخ تبدیل برای فروشگاه‌های اینترنتی اهمیت زیادی دارد. صاحبان کسب‌وکار می‌توانند فروش آنلاین خود را با تمرکز بر دو عامل کلیدی افزایش ترافیک وب‌سایت و بهبود نرخ تبدیل افزایش دهند. بسیاری از بازاریابان افزایش بازدیدکنندگان و‌ب‌سایت را در اولویت قرار می‌دهند. به همین دلیل از طریق شبکه‌های اجتماعی یا کمپین‌های بازاریابی ایمیلی سعی در افزایش ترافیک وب‌سایت دارند.

    به گزارش پیوست، در واقع مؤثرترین روش برای افزایش فروش، افزایش میانگین نرخ تبدیل شماست. در این صورت درصد بیشتری از بازدیدکنندگان به خریدار تبدیل می‌شوند. در این مطلب ۱۴ تکنیک موثر را به شما معرفی می‌کنیم که در افزایش نرخ تبدیل وب‌سایت موثر است.

    چرا افزایش نرخ تبدیل مهم است؟

    افزایش نرخ تبدیل و‌بسایت شما می‌تواند فروش بیشتری را از همان میزان ترافیک ایجاد کند و منجر به بازگشت سرمایه (ROI) بیشتری شود. با ساده‌سازی سفرهای کاربر به سمت تبدیل شدن به خریدار، می‌توانید تجربه بهتری برای بازدیدکنندگان خود ایجاد کنید.

    میانگین نرخ تبدیل فروشگاه‌های آنلاین ۲.۵ درصد تا ۳ درصد است. اما این میزان در هر صنعت تفاوت دارد. به علاوه حتی اگر در محدوده صنعت خود قرار بگیرید، می‌توانید جای پیشرفت داشته باشید. هرچه نرخ تبدیل را بیشتر کنید، درآمدتان افزایش می‌یابد. روند افزایشی نرخ تبدیل را بهتر است با ترکیب جنبه‌های علمی و خلاقانه بازاریابی دیجیتال اجرا کنید. اولین قدم که جنبه علمی دارد، جمع‌آوری داده‌ها است. مرحله دوم استفاده از این داده‌ها برای ایجاد ایده‌هایی به منظور بهبود است که جنبه خلاقانه دارد. به‌طور کلی هدف این است که یک تجربه یکپارچه برای مشتریان بالقوه خود ایجاد کنید.

    بنابراین در ادامه بهترین روش‌های جمع‌آوری اطلاعات در مورد تجربه وب‌سایت تجارت الکترونیک و روش‌هایی که می‌تواند در افزایش نرخ تبدیل به شما کمک کند را بررسی می‌کنیم.

    افزایش نرخ تبدیل برای افزایش فروش

    ۱۴ تکنیک افزایش نرخ تبدیل

    • با مشتریان خود صحبت کنید
    • اهداف وب‌سایت خود را مشخص کنید
    • داده‌های وب‌سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید
    • نقاط اصطکاک سایت خود را مرور کنید
    • ارزش پیشنهادی خود را تست و تقویت کنید
    • تنظیمات فنی وب‌سایت را بررسی کنید
    • با نظرات و رضایت مشتریان (تستیمونیال) تایید اجتماعی وب‌سایت‌تان را نشان دهید
    • یافتن چیزی که به دنبال آن هستند را برای مشتریان آسان کنید
    • قابلیت چت زنده را اضافه کنید
    • برای سفر خرید مشتری A/B تست انجام دهید
    • برای خریدهای رها شده در سبد خرید ایمیل ارسال کنید
    • تعداد فیلدهای فرم پرداخت مشتری را کاهش دهید
    • یک مشوق برای خرید به مشتریانتان ارائه دهید
    • یک سیاست اطمینان‌بخش برای بازگشت محصول به مشتری ارائه دهید

    ۱- با مشتریان خود صحبت کنید.

    بسیاری از بازاریابان تصور می‌کنند که افزایش نرخ تبدیل با بررسی داده‌های کمی شروع می شود. ولی در واقع بسیاری از بینش‌های مفید از  نظرسنجی و صحبت مستقیم با مشتریان شما حاصل می‌شود.

    افزایش نرخ تبدیل با بررسی داده‌های حاصل از صحبت مستقیم با مشتریان

    با پرسیدن برخی سوالات می‌توانید مصاحبه‌های رسمی با مشتری انجام دهید:

    • چرا شما این محصول را خریداری کردید؟
    • مهم‌ترین ویژگی‌ای که موجب خرید شما شد چه بود؟
    • آیا در هنگام خرید تردید یا مشکلی داشتید؟

    هم‌چنین می‌توانید با پیاده‌سازی و بررسی نظرسنجی‌ها یا ابزارهای چت، اطلاعاتی از مشتریان و سایر بازدیدکنندگان سایت کسب کنید. این اطلاعات می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

    • سوالاتی در مورد محصول شما که ممکن است در سایت به آن‌ها پاسخ نداده باشد

    به عنوان مثال، اگر شما یک محصول غذایی را می‌فروشید، بازدیدکنندگان ممکن است بخواهند بپرسند که آیا باید آن را در یخچال نگهداری کنند یا خیر. بنابراین چنین مواردی باید در توضیحات محصول یا صفحه پرسش و پاسخ شما مشخص شود. وجود ابهامات می‌تواند مانعی در افزایش نرخ تبدیل هم باشد.

    • بینش در مورد ارزش پیشنهادی شما

    به عنوان مثال، ممکن است متوجه شوید با وجودی که وب‌سایت شما بر مزایای سلامتی محصولتان تمرکز دارد، ولی مشتریانتان محصولات را به دلیل ارزان‌تر بودن از رقبا می‌خرند. این می‌تواند در کپی رایتینگ شما تاثیر داشته باشد.

    ۲- اهداف وب‌سایت را مشخص کنید

    اگر میزان موفقیت خود را ردیابی و اندازه گیری نکنید، بررسی کاهش یا افزایش نرخ تبدیل دشوار خواهد بود. با تصمیم‌گیری در این مورد شروع کنید که می خواهید کاربران در سایت شما چه کاری انجام دهند و چه چیزی به عنوان نرخ تبدیل محسوب می‌شود. برای مثال، ممکن است تبدیل را زمان خرید کردن در نظر بگیرید یا زمانی که شخصی برای دریافت خبرنامه شما ثبت‌نام می‌کند.

    در زمان تعیین اهداف واقع‌بین باشید. بررسی کنید که در یک ماه، سه ماه و شش ماه گذشته چه تعداد تبدیل به دست آورده‌اید تا ایده‌ای از عملکرد گذشته داشته باشید. اما از پیشبرد اهداف خود نترسید. هنگامی که در مورد اهدافتان تصمیم گرفتید، به طور منظم آن‌ها را از طریق اندازه‌گیری و تجزیه و تحلیل سایت با عملکردتان ارزیابی کنید.

    افزایش نرخ تبدیل با مشخص کردن اهداف وبسایت

    در ادامه چند نمونه از اهدافی که ممکن است برای افزایش نرخ تبدیل استفاده کنید، آورده شده است:

    • افزایش ۱۰ درصدی نرخ تبدیل وب‌سایت در شش ماه
    • افزایش نرخ تبدیل تا پایان سه ماهه چهارم از ۱.۵ درصد به ۲ درصد
    • ایجاد ۵۰۰ تبدیل بیشتر در ماه

    ۳- داده‌های وب‌سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید

    داده‌های مشخص می‌توانند بینش‌های رفتاری را در مورد کاربر به شما ارائه دهد. به علاوه به شما این امکان را می‌دهد که بدون انتخاب یا سوگیری تصمیمات آگاهانه‌ای بگیرید. ممکن است یک مشتری بگوید طراحی صفحه محصول را دوست دارد، اما اگر داده‌ها نشان می‌دهد که یک صفحه محصول متفاوت ۲۰ درصد بیشتر تبدیل داشته است، می‌توانید علیرغم بازخورد مشتری تأیید کنید که آن صفحه بهتر از دیگری عمل می‌کند.

    مهم‌ترین نقطه داده، نرخ تبدیل شما است (درصد بازدیدکنندگانی که به مشتری تبدیل می‌شود). برای افزایش نرخ تبدیل باید در مورد عوامل موثر بر آن اطلاعات کسب کنید. بهترین راه برای به دست آوردن بینش از نرخ تبدیل، بخش‌بندی و مقایسه بر اساس صفحات (Pages) و کانال‌های ترافیک (Traffic channels) است. بسیاری از ابزارهای تحلیلی می‌تواند این داده‌ها را برای شما تولید کند. یکی از محبوب‌ترین آن‌ها گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) است. در ادامه دو روش برای بخش‌بندی و مقایسه داده‌ها را توضیح می‌دهیم:

    تجزیه و تحلیل داده‌های وب‌سایت

    • صفحات

    تقسیم‌بندی داده‌ها بر اساس صفحه کمک می‌کند تا مشخص شود کدام یک بهترین عملکرد را دارد. این اطلاعات می‌تواند به شما در تشخیص این‌که چرا برخی صفحات بهتر عمل می‌کند، کمک کند. تجزیه و تحلیل رفتار کاربر می‌تواند به شما در تعیین مراحل یک قیف تبدیل تجارت الکترونیک و در نهایت افزایش نرخ تبدیل در هر مرحله موثر باشد. با بررسی عواملی مانند این‌که آیا کاربران پس از بازدید از یک مجموعه یا یک صفحه محصول با احتمال بیشتری به مشتری تبدیل می‌شوند یا خیر، می‌توانید متوجه نحوه ساختاربندی ناوبری و نویگیشن سایت خود برای راهنمایی مشتریان شوید.

    • کانال‌های ترافیک

    کانال‌های ترافیک به شما کمک می‌کند متوجه شوید چه نوع ترافیک وب به احتمال زیاد به مشتری تبدیل می‌شود. برای مثال، ممکن است متوجه شوید که ترافیک ناشی از تبلیغات گوگل شما بیشتر از تبلیغات اینستاگرام به مشتری تبدیل می‌شود. اگرچه ممکن است برای اطمینان از این‌که آیا پلتفرم‌های تبلیغاتی بازدیدکنندگان را به همان صفحات فرود می‌فرستند یا نه، نیاز به بررسی بیشتری داشته باشید. ولی این داده‌ها می‌توانند استراتژی کلی ترافیک شما را مشخص کنند و با ارسال ترافیک با کیفیت بالا، به افزایش نرخ تبدیل کمک کنند.

    ۴- نقاط اصطکاک سایت خود را مرور کنید

    هر وب‌سایتی دارای نقاط اصطکاک کلیدی است که برای بازدیدکنندگان اختلال ایجاد می‌کند. شما می‌توانید اندازه‌گیری کنید که آیا سایت شما یک تجربه یکپارچه به بازدیدکنندگان ارائه می‌دهد یا خیر. در اینجا چند راه برای تعیین و بررسی این شاخص به صورت کمی ارائه می‌دهیم:

    • اندازه‌گیری کنید که کدام پرسش‌های متداول در وب‌سایت شما بیشتر دیده می‌شود

    پرسش‌های متداول یا FAQ جزء ضروری بسیاری از وب‌سایت‌ها، به خصوص برای بازدیدکنندگان تحقیق محور است. با این حال، این پرسش‌ها گاهی اوقات می‌تواند زیاد و زمان‌بر باشد. این مورد باعث می‌شود در ارائه یک سفر تبدیل ایده‌آل به مشتری موفق نباشید. در نهایت چنین فرآیندی در افزایش نرخ تبدیل اختلال ایجاد می‌کند. یک سوال متداول می‌تواند فرصتی برای ادغام پاسخ یا راه‌حل با تجربه اصلی سایت باشد. یعنی پاسخ مورد نظر مشتریان را به صورت اجرایی در سایت به آن‌ها ارائه دهید. به عنوان مثال اگر مشتریان سوال‌های زیادی در مورد هزینه ارسال دارند، هزینه ارسال را در زمان ثبت سفارش به آن‌ها نشان دهید. می‌توانید میزان تعامل با پرسش‌های متداول را با اپلیکشن‌هایی مانند هلپ لب (HelpLab) دنبال کنید.

    • گزارش‌های اسکرول دپت (scroll depth) و هیت مپ (heat map) سایت را مرور کنید

    گزارش‌های اسکرول دپت و هیت مپ یا نقشه حرارتی دقیقا به شما می‌گوید که کاربران کجا از صفحه خارج می‌شوند. اگر متوجه شدید که حرارت (تعداد نسبی افرادی که بخشی از صفحه شما را مشاهده می‌کنند) در یک بخش خاص کاهش می‌یابد، احتمالا آن بخش اصطکاک بالایی دارد. Heatmap.com یک گزینه رایگان متمرکز بر تجارت الکترونیک محسوب می‌شود.

    تاثیر بررسی گزارش‌های هیت مپ

    • حذف از قیف خرید را بررسی کنید

    با مقایسه عملکرد حذف مرحله به مرحله قیف خود با معیارهایی مانند موارد ارائه شده توسط Littledata، می‌توانید ببینید قیف تبدیل شما در کجا ممکن است اصطکاک بیشتری داشته باشد. یکی از رایج‌ترین نقاط اصطکاک، صفحه اطلاعات پرداخت است. جایی که بازدیدکنندگان ممکن است مکث ‌کنند و از خود بپرسند که آیا خرید ارزشش را دارد یا خیر. این یک فرصت عالی برای افزودن تایید مشتریان مانند تستیمونیال (testimonial) یا ضمانت بازگشت پول است. در این صورت احتمال افزایش نرخ تبدیل بیشتر خواهد شد.

    ۵- ارزش پیشنهادی خود را تست و تقویت کنید

    ارزش پیشنهادی یک وب‌سایت یکی از مهم‌ترین محرک‌های افزایش نرخ تبدیل آن است. اگر مخاطبان شما واقعاً به ارزش محصول شما علاقه‌مند باشند، ممکن است نسبت به مسائل فنی یا اصطکاک تحمل بیشتری از خود نشان دهند.

    انجام A/B تست بهترین روش برای درک این است که آیا می‌توانید ارزش پیشنهادی خود را بهبود ببخشید یا خیر. اگر کمپین‌های تبلیغاتی دیجیتال را اجرا می‌کنید، می توانید نسخه‌های مختلف تگ لاین‌های خود را در نسخه تبلیغاتی‌تان آزمایش کنید و سپس از نسخه برنده در سایت استفاده کنید. همچنین می‌توانید از ابزارهایی مانند گوگل اپتیمایز (Google Optimize) برای آزمایش مستقیم تغییرات در سایت خود استفاده کنید تا ببینید کدام نسخه باعث جذب بیشتر مخاطبان و افزایش نرخ تبدیل می‌شود.

    ۶- تنظیمات فنی وب‌سایت را بررسی کنید

    وجود مشکل در تنظیمات فنی می‌تواند مانع افزایش نرخ تبدیل وب‌سایت شود. مشکلات رایج عبارتند از زمان بارگذاری پایین صفحه که به عنوان سرعت سایت نیز شناخته می‌شود، بهینه‌سازی ضعیف برای موبایل و لینک‌های شکسته.

    خبر خوب این است که این عناصر به راحتی با استفاده از ابزارهای مختلف قابلیت تست و آزمایش را دارد. جی تی متریکس (GTMetrix) خدمات بررسی سریع سرعت صفحه را برای سایت‌های تجارت الکترونیک ارائه می‌دهد. گوگل یک تست رایگان سازگاری سایت برای موبایل ارائه می‌دهد و اسکریمینگ فروگ (Screaming Frog) می‌تواند صفحات شما را از نظر لینک‌های خراب بررسی کند.

    بررسی اطلاعات جی تی متریکس

    استفاده از این نوع تحلیل‌ها می تواند به افزایش نرخ تبدیل شما کمک کند. برای پیشبرد بیشتر، می‌توانید ایده‌های خود را به صورت A/B تست و آزمایش کنید تا کارکرد و اثربخشی آن‌ها را بررسی کنید.

    ۷- با نظرات و رضایت مشتریان تایید اجتماعی وبسایت را نشان دهید

    تقریبا نیمی از مصرف‌کنندگان مورد بررسی به نظرات مشتریان مانند توصیه یک دوست اعتماد می‌کنند. مشاهده این‌که شخص دیگری تجربه خوبی از برند شما داشته، می‌تواند به خریداران بالقوه کمک کند. به خصوص چنین مواردی به خریدارانی که در حال بررسی گزینه‌ها هستند، اطمینان خاطر می‌دهد و به افزایش نرخ تبدیل کمک می‌کند.

    در ادامه چند روش را پیشنهاد می‌دهیم که می‌توانید با اجرای آن‌ها نظرات خود را به سایت اضافه کنید:

    • مرور و بررسی‌های مرتبط با محصول

    مجموعه‌ای از مرور و بررسی‌های مرتبط را به صفحه هر محصول اضافه کنید و مطمئن شوید که موارد منتشر شده کاملاً مربوط به محصول مورد نظر است.

    • مرور و بررسی‌های ویدیویی

    مشتریان را تشویق کنید تا مرور و بررسی ویدیویی محصولات شما را برای تاثیرگذاری بیشتر به اشتراک بگذارند و اعتماد بیشتری برای مخاطبانتان ایجاد کنند.

    • صفحه مرور و بررسی‌ها

    یک صفحه کامل در وب‌سایت خود ایجاد کنید که به مرور و بررسی‌ها اختصاص داده شده است.

    مثال

    صفحه مرور و بررسی وب‌سایت برند مراقبت از پوست رود (Rhode)، شامل رتبه‌بندی‌ها، نظرات و گزینه‌های فیلتر است. در واقع برند مراقبت از پوست Rhode به خریداران اجازه می‌دهد تا نظرات و بررسی‌های مشتریان را بر اساس سن، نوع پوست و ویژگی‌های محصول فیلتر کنند.

     ارائه مرور و بررسی مشتریان به خریداران بالقوه

    ۸- یافتن چیزی که به دنبال آن هستند را برای مشتریان آسان کنید.

    به طور کلی خریداران تمایل ندارند ساعت‌ها برای یافتن آنچه به دنبال آن هستند جست‌وجو کنند، به خصوص اگر قصد خرید فوری داشته باشند. افرادی که از محصول مورد نظرشان برای خرید اطلاع دارند، قصد خرید بسیار بالاتری نسبت به افرادی را دارند که تازه در حال مرور و بررسی هستند. در واقع ۶۹ درصد از خریداران برای یافتن محصول مورد نظرشان مستقیماً به نوار جست‌وجو می‌روند و ۸۰ درصد در صورت مواجهه با تجربه جست‌وجویی که نتیجه‌بخش نیست ، سایت شما را ترک می‌کنند.

    افزودن یک ویژگی جست‌وجوی آسان برای استفاده به سایت شما می‌تواند به خریداران کمک کند دقیقاً آنچه را که به دنبال آن هستند پیدا کنند. بنابراین افزایش نرخ تبدیل رخ خواهد داد. در اینجا می‌توانید ویژگی‌های مهمی مانند جست‌وجوی مبتنی بر تصویر، محصولات توصیه‌ شده و پیشنهادات مناسب برای زمانی که جست‌وجو نتایج مرتبطی ارائه نمی‌دهد را آزمایش کنید.

    مثال

    اپن اسپیس (Open Spaces) شامل تصاویر و محصولات توصیه شده در ویژگی جست‌وجوی خود برای بهبود تجربه مشتریان است.

    ۹- قابلیت چت زنده را اضافه کنید

    حتی کوچک‌ترین اصطکاک می‌تواند یک خریدار را از مسیر تبدیل به مشتری خارج کند. اما ارائه قابلیت چت زنده با استفاده از شخصی واقعی یا خودکار برای پاسخ دادن به سؤالات لحظه‌ای می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. می‌توانید از ویژگی چت زنده برای نگه داشتن خریداران در سایت خود، ارائه اطلاعات اضافی و هدایت آن‌ها به سمت محصولاتی که تمایل بیشتری نسبت به آن‌ها دارند، استفاده کنید.

    تاثیر ارائه قابلیت چت زنده در فروش آنلاین

    ۱۰- برای سفر خرید مشتری A/B تست انجام دهید

    می‌توانید A/B تست را در بخش‌های مختلف سفر خرید مشتری برای بهینه‌سازی و افزایش نرخ تبدیل اجرا کنید. بزرگ‌ترین نقاط اصطکاک وب‌سایت را در نظر بگیرید و رنگ‌ها، طرح‌بندی‌ها و کپی‌های مختلف را برای بهبود تبدیل‌ها آزمایش کنید. این به شما به صورت واقعی عناصر مورد ترجیح مشتریان را نشان می‌دهد.

    در ادامه چند مورد برای تست را توضیح می‌دهیم:

    • عکس‌ها: عکس‌های محصول بیشتری را به صفحات محصول اضافه کنید. عناصر تعاملی را اضافه کرده و از ابزارهای عکس ۳۶۰ درجه استفاده کنید تا به مشتریان اجازه دهید تصویری از محصول شما در ذهن خود بسازند.
    • کال تو اکشن (CTA): با رنگ دکمه‌های CTA خود بازی کنید. نوشته را تغییر دهید و محل قرارگیری آن‌ها را در هر صفحه آزمایش کنید. حتی می‌توانید یک دکمه شناور افزودن به سبد خرید را به جای دکمه ثابت امتحان کنید تا ببینید آیا در افزایش نرخ تبدیل شما تاثیر می‌گذارد یا خیر.
    • تسویه حساب مهمان: گزینه پرداخت مهمان را امتحان کنید تا موانع ثبت‌نامی را که خریداران برای خرید باید از آن عبور کنند به حداقل برسانید.
    • موقعیت مرور و بررسی در سایت: عناصری مانند بررسی و نظرات را در صفحه محصول خود جابه‌جا کنید تا ببینید در کدام موقعیت برای مخاطبان به چشم می‌آیند و بهتر عمل می‌کنند.
    • توضیحات محصول: قالب توضیحات محصول خود را تغییر دهید تا بیشتر به چشم بیاید. بولت پوینت اضافه کنید، شخصیت برندتان را به این بخش تزریق کنید و اگر با برندتان تناسب دارد از ایموجی‌ها استفاده کنید.

    ۱۱- برای خریدهای رها شده در سبد خرید ایمیل ارسال کنید

    آمارها نشان می‌دهد بیش از دو سوم خریداران قبل از رسیدن به تسویه‌حساب، سبد خرید خود را رها می‌کنند. این بدان معنا نیست که آن‌ها هرگز تبدیل به خریدار نخواهند شد. بلکه این‌ها خریدارانی هستند که به محصولات شما علاقه نشان داده‌اند، اما به دلایلی فرآیند خرید را به پایان نرسانده‌اند.

    ارسال یک ایمیل و پیام برای کاربرانی که خرید رانیمه رها کرده‌اند، می‌تواند به آن‌ها یادآوری کند که در وهله اول چه چیزی را در مورد محصولات شما دوست داشتند. به علاوه چنین کاری آن‌ها را تشویق می‌کند که برگردند و خرید خود را تمام کنند. می‌توانید با افزودن تایید اجتماعی سایر مشتریان به ایمیل‌های ارسالی یا با ارائه تخفیف به عنوان انگیزه برای بازگشت، احتمال افزایش نرخ تبدیل را افزایش دهید.

     ارسال ایمیل برای کاربران دارای خرید رها شده در سبد خرید

    مثال

    پارو (Paro) به خریداران یادآوری می‌کند که اقلامی در سبد خرید خود دارند. در این پیام مزایای محصول هم توضیح داده می‌شود.

    ۱۲- تعداد فیلدهای فرم پرداخت مشتری را کاهش دهید

    هیچ کس تمایل ندارد فرمی را با فیلدهای زیاد پر کند. هرچه اطلاعات بیشتری از خریداران جمع‌آوری کنید، احتمال انصراف آن‌ها از خرید بیشتر شده و در نهایت این افزایش نرخ تبدیل است که با اختلال مواجه می‌شود.

    بنابراین صرفاً اطلاعاتی را که نیاز دارید، مانند نام، آدرس، و اطلاعات پرداخت را جمع‌آوری کنید. در این صورت می‌توانید فرم پرداخت خود را تا حد امکان ساده و کوتاه نگه دارید. همچنین می‌توانید یک نوار پیشرفت را به فرآیند پرداخت اضافه کنید تا خریداران دقیقاً بدانند که در چه مرحله‌ای هستند. به علاوه گزینه‌هایی برای تسویه‌ حساب با یک کلیک وجود دارد که از پلتفرمی مانند شاپ پی (Shop Pay) برای ذخیره خودکار داده‌های کاربران و استفاده در زمان خرید بهره می‌برند.

    ۱۳- یک مشوق برای خرید به مشتریان ارائه دهید

    خریداران اغلب در جست‌وجوی یک خرید ارزان یا قابلیت‌هایی مانند ارسال رایگان یا یک هدیه رایگان هستند. بیش از ۶۰ درصد خریداران از خرده‌فروشی که ارسال رایگان ارائه نمی‌دهد، خرید نمی‌کنند. اگر ارائه ارسال رایگان از نظر اقتصادی برایتان به صرفه نیست، می‌توانید برای اولین خرید مشتری یا زمانی که ارزش سبد خرید به میزان معینی رسید، یا برای خریدهای انجام شده در یک بازه زمانی محدود، ارسال رایگان ارائه دهید.

    اگر می‌خواهید تعداد بیشتری از خریدارانی که برای اولین ‌بار خرید می‌کنند را به مشتری تبدیل کنید، می‌توانید برای اولین خرید کد تخفیف ارائه دهید. برند رنگ کلر (Clare) به خریداران جدید ۱۰ درصد تخفیف برای اولین سفارش خود ارائه می‌دهد. چنین مشوق‌هایی تاثیر زیادی در افزایش نرخ تبدیل کسب‌وکارها خواهد داشت.

    ۱۴- یک سیاست اطمینان‌بخش برای بازگشت محصول به مشتری ارائه دهید

    یک نکته منفی در خرید آنلاین این است که خریداران ممکن است نتوانند قبل از خرید محصول را از نزدیک مشاهده کنند. داشتن یک سیاست بازپرداخت وجه روشن می‌تواند به خریداران اطمینان دهد که اگر محصولی را که انتظار داشتند دریافت نکردند، می‌توانند آن را پس بفرستند. چنین سیاستی می‌تواند به خریداران آرامش خاطر بدهد و در نهایت به افزایش نرخ تبدیل کمک زیادی خواهد کرد.

    مثال

    ریسز (Recess) یک برند نوشیدنی است که به مشتریان امکان می‌دهد در صورت نارضایتی محصولات خود را برگردانند و هزینه‌ محصول بازپرداخت می‌شود.

    در آخر

    با لحاظ کردن این موارد در برنامه فروش و استراتژی بازاریابی می‌توان تا حد زیادی روی نرخ تبدیل و در نهایت نرخ فروش اثر گذاشت. موفقیت در این مرحله از فرآیند به رشد و توسعه کلی کسب‌وکار کمک می‌کند. مشتری، در جریان خرید مهم‌ترین عاملی است که فروشنده باید با کسب شناخت از او و به کار بردن روش‌های موثر، در جلب نظر و ترغیب برای تبدیل او به مشتری کسب‌وکار خود موثر عمل کند.

    https://pvst.ir/gac

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو