مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
چهارمین هفته ایران دیجیتال به همت فروم اینترنت اشیای ایران و گروه علمی-تحلیلی طیف، یکم تا سوم آبان ماه سال جاری در بوستان گفتگوی تهران برگزار میشود.
رویداد چهارمین هفته ایران دیجیتال با شعار ” تصمیمات سازنده، آینده روشن” و با هدف بررسی و تحلیل روندهای کلیدی بخش ارتباطات کشور، از جمله مدلهای فعالیت اقتصادی، توسعه زیرساخت و هوشمندسازی انرژی از اول تا سوم آبان 1402 در بوستان گفتگو برگزار میشود.
به گزارش دبیرخانه این رویداد، نمایشگاه جانبی چهارمین هفته ایران دیجیتال علاوه بر نمایش دستاوردهای هوشمند در کشور، به زنجیره تامین مرتبط با توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور خواهد پرداخت. این رویداد به عنوان یک پل ارتباطی بین صنایع مختلف و تصمیمگیران در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، امکان آشنایی بیشتر با چشمانداز و دستاوردهای آتی در این زمینه را فراهم میآورد.
جهت اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با دبیرخانه هفته ایران دیجیتال به شماره ۸۸۵۱۲۵۶۳-۰۲۱ یا ۰۹۹۰۹۹۹۷۶۱۲ تماس بگیرید یا با ایمیل info@teyf.ir مکاتبه کنید.
گروه علمی تحلیلی طیف، بهعنوان کانون تفکر حوزه ارتباطات کشور و با توجه به رسالت خویش در خصوص بررسی فضای فعالیت و کمک به تصمیمگیری و سیاستگذاری در سطح کلان با هدف رشد سطح کسب و کارها، برگزاری چهارمین “هفته ایران دیجیتال” را برنامه ریزی کرده ست.
با توجه به رشد فزاینده فناوری و تحولات دیجیتال در جوامع جهانی، کشورها باید با چالشهایی همراه شوند که برآورده کردن نیازها و خواستههای مردم و همچنین ارتقاء سطح خدمات اجتماعی و اقتصادی امری ضروری میسازد. ایران نیز از این نظر مستثنی نیست و در جهت گامهای مؤثر به سوی تحولات دیجیتالی پیش میرود.
به نظر میرسد چالش اساسی در این تحولات، علاوه بر نیاز به بهرهگیری از ابزارهای نوین تکنولوژیک، تغییر و تحول استراتژیهای کسب و کار و توانایی درآمدزایی بیشتر یا کاهش هزینههاست.
این چالشها با توجه به شرایط اقتصادی کلان کشور، یک مسئله بحرانی و حیاتی به شمار میآید و پرداختن به این موضوع و شناسایی مسائل آن در کنار بحث و گفتگو و ارائه و تبادل راهکار از اهمیت زیادی برای پیشبرد صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور برخوردار است.
ارزشمندی این موضوع از آنجا افزایش مییابد که پیشرفت و شکوفایی صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور میتواند پیشران دیگر حوزهها، چون انرژی، حمل و نقل، کشاورزی و خدمات شهری باشد.