مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۹ شهریور ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۰ شهریور ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت انفورماتیک گستر اعلام کرد که تولید موبایل داخلی از برنامههای این شرکت است. او درباره بازار موبایل گفت که رقابت در بازار موبایل آسان است و ما بهدلیل اینکه در بحث واردات اقناع شدیم به سمت خدمات دیگر مانند خدمات گارانتی و پس از فروش رفتیم.
حسین غروی رام، مدیرعامل شرکت انفورماتیک گستر در پاسخ به پیوست مبنی بر دریافت تسهیلات و تولید موبایل داخل گفت: «ما هیچ زمانی از هیچ بانکی تسهیلاتی دریافت نکردیم. اما برای تولید موبایل داخلی برنامههایی داریم. برای تولید موبایل یکسری از مناطق آزاد امکاناتی را در اختیار میگذارند و ما درحال انجام مراحل ابتدایی برای دریافت مجوز و زمین برای تاسیس مجموعه هستیم. اما اینکه طبق محدودیتهایی که وجود دارد این امکان وجود دارد یا خیر مشخص نیست اما درحال فراهم کردن زیرساختها هستیم. اگر شرایط محیا شود ۲ محصول تولید خواهیم کرد.»
او در پاسخ به پیوست درباره دانشبنیان بودن تولیدات موبایل داخلی گفت: «تولید موبایل محصول دانشبنیان نیست. به عقیده من باید با استناد به تجربه بازار موبایل تولیدات را انجام داد نه صرفا برچسب دانشبنیان داشتن برای استفاده ار تسهیلات. تولید از سرهمبندی شروع میشود اما تحت یک گواهی و شرایط خاص و نظارت اتفاق میافتد.»
غرویرام توضیح داد: تولید موبایل در ایران بستگی به قانونگذاری دارد و اگر درست پیش برود قطعا شدنی است. مهم برنامهریزی برای تولید است. باید وزارتخانه و سازوکار روشن شود و بعد به تولیدات فکر کرد. این در شرایطی است که بازار واکنش خوبی نسبت به این موضوع نشان دهد. همچنین باید تمرکز قانونگذار روی بومیسازی نرمافزار و سیستم عامل باشد نه صرفا سختافزار. رقابت با برندهای خارجی و جلب اعتماد مصرفکننده سخت است اما باید ادامه داد.
مدیرعامل شرکت انفورماتیک گستر درباره خدمات جدید شرکت گفت: شرایط گارانتی هاگ با تجربیات و تلاشهای ۲ شرکت انفورماتیک گستر و همراه سرویس خاورمیانه شکل گرفت. شرکت انفورماتیک گستر از سال ۱۳۹۵ وارد حوزه موبایل شد. در آن سالها شرکتهای کمی دوام آوردند اما ما توانستیم مجوز واردات موبایل را کسب کنیم و به فعالیتمان ادامه دهیم. حدود هزار شرکت مجوز واردات دارند و فقط ۵۰ بازیگر توانایی فعالیت مداوم دارند.
او درباره نماد شرکت انفورماتیک گستر ادامه داد: نماد شرکت ما پینهدوز است؛ نماد این حشره سرسخت بودن در عین کوچک بودن است. پینهدوز به معنی نویددهنده و موفقیت سریع و آزاد است و ما به دلیل همین مفاهیم، نماد انفورماتیک گستر را پینهدوز انتخاب کردیم.
مدیرعامل شرکت انفورماتیک گستر درباره ارائه خدمات در این گارانتی توضیح داد: ما اولین شرکتی هستیم که گارانتی مادامالعمر ارائه میدهیم. در ۸۸ نمایندگی خدمات پس از فروش داریم. ۲۴ ماه گارانتی، ۱۲ ماه گارانتی حوادث و ۳۰ روز گارانتی تعویض به مشتری ارائه میدهیم. همچنین درحال راهاندازی موتوموبایل هستیم که به مشتریها حمل رایگان و خدمات پس از فروش ارائه میدهیم این سرویس فعلا در تهران خدمات ارائه میدهد.
او ادامه داد که فاز اول خدمات گارانتی روی برندهای سامسونگ و آنر است.
غرویرام درباره ارز واردات موبایل در انفورماتیک گستر توضیح داد: واردات موبایل بالای ۶۰۰ دلار در قبال صادرات تامین میشود، پس طبیعتا کسی که واردکننده است نمیتواند صادرکننده باشد. این موضوع باعث شده شرکتهای صادرکننده مجوز بگیرند که موبایل وارد کنند. واردات نشان میدهد که این شریط موفقیتآمیز نیست. ما در شرکت انفورماتیک گستر گوشیهای بالای ۶۰۰ دلار وارد نمیکنیم زیرا صادرات نداریم درنتیجه، واردات هم نداریم.
فرشاد مهرانپور، مدیرعامل شرکت همراه سرویس خاورمیانه درباره فعالیت شرکتشان گفت: ما در ابتدا زیرمجموعه گروه ماکروتل بودیم اما در سال ۱۳۹۰ مستقل شدیم و فعالیتمان را ادامه دادیم. خدمات پس از فروشی که ارائه میدهیم شامل بیشتر برندها مثل سامسونگ، شیائومی، لنوو، وانپلاس، اپل، نوکیا و غیره میشود.
به گفته مهرانپور یکی از اصلیترین معضلهای بازار دسترسی مخاطب برای سرویسدهی است اما شرکت همراه سرویس خاورمیانه با ایجاد شعب متعدد سعی کرد این مسئله را حل کند. او تاکید کرد موضوع گستردگی شبکه خدماتی مزیت اصلی هاگ نسبت به سایر خدمات گارانتی است.
او اشاره کرد که برای شهرها و نقاطی که دسترسی حضوری ندارند خدمات آنلاین نیز برای گارانتی و خدمات پس از فروش اختصاص داده شده است.