skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

چین، آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را مسئول حمله سایبری به ووهان می‌داند

تحریریه پیوست

۲۵ مرداد ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

مقامات چینی می‌گویند حمله سایبری ماه جولای به مرکز نظارت بر زلزله ووهان که داده‌های حساس را هدف گرفته، با استفاده از بد‌افزار پیچیده‌ای انجام شده که معمولا توسط آژانس‌های اطلاعات آمریکا استفاده می‌شود.

به گزارش پیوست، مرکز نظارت بر زلزله ووهان در تاریخ ۲۶ جولای قربانی حمله‌ای سایبری شد که به نظر منشا آن به هکرهای تحت حمایت دولت آمریکا برمی‌گردد.

به نقل از ZDNet، براساس این اتهامات که از سوی دولت چین مطرح شده در این حمله تجهیزات شبکه جمع‌آوری داده‌های شدت زلزله هدف قرار گرفتند. اداره مدیریت فاجعه شهر ووهان می‌گوید، این تجهیزات دامنه زلزله‌ها را مورد سنجش قرار داده و اطلاعات حساس امنیت ملی را شامل می‌شوند.

در گزارشی که روز دوشنبه توسط رسانه دولتی Global Times چین منتشر شده آمده است که در هفته‌های پس از حمله، بررسی‌ها یک «نرم‌افزار بک‌دور را شناسایی کردند که نشانگر توامندی‌های آژانس‌های اطلاعات آمریکا است.» این بررسی‌ها به صورت مشترک توسط CVERC (مرکز ملی پاسخ اورژانسی ویروس کامپیوتر چین) و فروشنده تجهیزات امنیت‌سایبری ۳۶۰ انجام گرفته است.

دو ژنهوا، مهندس ارشد CVERC در این گزارش می‌گوید که چین برای نظارت بهتر و شناسایی فجایع و هشدار زودهنگام این داده‌ها را جمع‌آوری می‌کند. این اطلاعات برای اطلاعات نظامی هم اهمیت دارند.

مقامات چین می‌گویند دسترسی به داده‌های مراکز لرزه نگاری به هکرها اجازه می‌دهد تا ساختار‌های زیرزمینی یک منطقه خاص را برآورد کرده و وجود یک مقر ارتش را ارزیابی کنند. این داده‌ها برای آژانس‌های اطلاعات نظامی خارجی از جمله وزارت دفاع آمریکا مفید است.

دو افزود که حملات امنیت سایبری همچنین ممکن است باعث ضربه به سیستم‌های نظارتی شده و به دلیل عدم ارائه اطلاعات دقیق در صورت وقوع زلزله دیگر به کار نمی‌آیند و حتی ممکن است هشدارهای اشتباه ارائه کنند. این مشکلات گاه به تنش امنیت سایبری و پیامد‌های جدی منجر می‌شوند.

ژیائو ژینگوانگ، عضو کمیته ملی کنفرانس مشاوره سیاسی خلق چین و معمار ارشد نرم‌افزار Antiy Labs، می‌گوید سیستم‌های حسگر از راه‌دور و تله‌متری-و داده‌هایی که در آنها وجود دارد-منابع ملی مهمی هستند و باید در اولویت محافظت قرار گیرند.

ژیائو در مصاحبه با گلوبال تایمز گفت: «آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا نه تنها دائما مشغول جمع‌آوری اطلاعات هستند بلکه در گذشته هم داده‌های حس از راه دور و تله‌متری دیگر کشور‌ها را از طرق مختلف برای اهداف اطلاعاتی استخراج کرده‌اند. از جمله روش‌های استخراج می‌توان به استفاده از مجراهای اطلاعاتی متحدان، نفوذ به شرکت‌های تکنولوژی و استفاده از فعالیت‌های آکادمیک و علمی اشاره کرد.»

در این گزارش به WikiLeaks و Prism به عنوان مدرک جاسوسی دولت آمریکا از دیگر کشور از جمله متحدان خود اشراه شده است.

پس از درخواست ZDNet برای اظهارنظر در این رابطه، سخنگوی CISA بدون اظهارنظر به سوالات خاص این وبسایت تنها به صفحه‌ای مختص تهدید دشمندان و مروری تهدید سایبری چین اشاره کرد. ایالات متحده صفحات مشابهی برای روسیه، کره‌ شمال یو ایران نیز دارد. دولت آمریکا در صفحه مربوط به چین می‌گوید: «تقریبا با اطمینان می‌توان گفت که چین قادر است با حملات سایبری به خدمات زیرساخت اساسی ایالات متحده از جمله در خطوط نفت و گاز و سیستم‌های ریلی، اختلال ایجاد کند. »

 

https://pvst.ir/fox

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو