نشان: بهجای انتساب دستاوردهای بخش خصوصی به فیلترینگ دلایل واقعی محدودیتها را بگویید
نشان در بیانیهای نسبت به صحبتهای رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی که رشد…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۱۰ مرداد ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
«تپسل» شرکت فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ از برند جدید خود رونمایی کرد. احمد عطارزاده، مدیرمارکتینگ تپسل تغییرات بصری تازه تپسل را بیش از ریبرند تازهنمایی برند عنوان میکند و معتقد است تپسل در آستانه ۱۰ سالگی، با تمرکز روی بزرگتر کردن کیک این صنعت، ریبرند را انجام داده است.
به گزارش پیوست، احمد عطارزاده، مدیرمارکتینگ تپسل درباره ریبرندینگ تپسل میگوید: بیشتر از ریبرند به دنبال نونمایی(Brand Refresh) در برند بودیم. ما در تپسل در سال گذشته مثل بسیاری از کسب و کارها با تمام چالشهای سطح کلان و خرد کسب و کاری مواجه شدیم، با این تفاوت که در کنار تمام این بحرانها کارهای بزرگی انجام دادیم. بحث ادغام مدیااد و سنجاق و همزمان تمرکز روی توسعه بازار و توجه به بازارهای بینالمللی، نشان میداد که ما بعد از ۹ سال فعالیت و در آستانه تولد ۱۰ سالگی برای تازهنمایی برند آمادهایم.
یک دهه از فعالیتمان در تپسل گذشته بود و زمان تغییر هویت بصری تپسل فرا رسیده بود، ضمن اینکه طی این سالها در حوزههای مختلف وارد شده بودیم و میخواستیم این پیام را به مخاطبان انتقال دهیم که حالا با انرژی بیشتر و روحیه پرنشاطتری روند رو به رشد خود را ادامه میدهیم و با تاکید بر جستجوگری برای شکلدهی و توسعه اکوسیستم پافشاری میکنیم. عوامل درونی و بیرونی زیادی ضرورت این تغییر را برای همسویی با ترندهای روز نشان میداد. این برنامه در سال گذشته باید انجام میشد که به احترام شرایط اجتماعی، رونمایی از هویت بصری تازه را به تعویق انداختیم.
عطارزاده نونمایی برند در تپسل را یک فرآیند تعریف میکند و میگوید: برای تغییر در این مسیر ابتدا با هویت بصری شروع کردیم. حالا میخواهیم ابتدا تغییر هویت بصری تپسل را در شبکههای مختلف نمایش دهیم چون معتقدیم ریبرند یک فرآیند داینامیک است، دقیقا همانطور که فرایندهای یک کسب و کار موفق همواره پویا و رو به رشد است. اما تصمیم داریم تا پایان تابستان همه تغییرات کامل انجام شود.
او همچنین درباره ادغام مدیا اد با تپسل و ادغام سنجاق میگوید: از روزی که برندرفرش انجام شود دیگر مدیااد و سنجاق را نخواهیم داشت و فقط یک نام به شمار میروند و همه آنچه در تپسل ارایه میشود یکپارچه و با عنوان تپسل است. یکی از مهمترین پیامهای این بازنمایی، یکپارچکی تمام خدمات در تمامی سطوح ذیل نام تپسل است.
عطارزاده راجع به تاثیر ریبرندینگ در تپسل توضیح میدهد: تپسل به عنوان قدیمیترین پلتفرم دیجیتال مارکتینگ در ایران در آستانه ۱۰ سالگی، همچنان پویا و رو به رشد است و دچار، تکرار و رکود نشده است. علاوه بر توسعه بازار و روند روبه رشدی که در گزارشهای تپسل مفصل به آنها اشاره کردهایم، ماجرای ادغام سنجاق، ورود به بازارهای بینالمللی، سرمایهگذاری روی محصولات جدید و توسعه زیرساختهای دیجیتال ادز در سطح کشور، نیاز به یک تغییر بصری داشتیم که برند تپسل تمام این اتفاقات مثبت را نمایندگی کند. نهایتا تاثیر این ریبرندینگ را با همه چالشهای موجود در صنعت مثبت قلمداد میکنم.
تپسل در یکسال اخیر گزارشهای متنوع و مختلفی از دیجیتال مارکتینگ و صنایع مختلف اقتصاد دیجیتال منتشر کرد. عطارزاده هدف از ارائه این گزارشها را اینگونه بیان میکند: هر چند سهم دیجیتال مارکتینگ در ایران سهم کمی است و با وجود اینکه ارائه گزارشهای مختلف برای ما هزینههای زیادی دارد، اما از دی و بهمن ماه سال ۱۴۰۱ سرمایهگذاری جدی در این حوزه کردهایم. تلاش ما این بود که روی دستهبندی دادهها و تحلیل اطلاعات تمرکز کنیم و با ارایه گزارشها اثر مثبتی بر بازار بگذاریم. ما به عنوان یک پلتفرم وظیفه خودمان میدانیم که بتوانیم مسیر پیشروی فعالین صنایع مختلف را با دادههایی که در اختیار داریم روشنتر کنیم.
او در این رابطه توضیح میدهد: دادههای ما به شرکتها کمک میکنند تا بتوانند با برنامهریزی بهتری برای توسعه شرکتهایشان تصمیم بگیرند، ما باور داریم ارائه این دست گزارشها یک سرمایهگذاری است. چراکه رشد ما در گرو رشد سایر کسب و کارها و رشد اکوسیستم اقتصاد دیجیتال کشور است. اگر به کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال لطمه بخورد ما هم لطمه میخوریم. رویکرد ما در تپسل این است که سهم صنعت دیجیتال مارکتینگ را بزرگتر کنیم. هدفمان این نیست که از آنچه هست سهم بیشتری بگیریم، چراکه سهم فعلی این بازار در مقایسه با صنعت تبلیغات آفلاین به شدت کم است.
عطارزاده در ادامه چالش اصلی فعالان حوزه دیجیتال مارکتینگ را سنتی بودن بازار کسب و کارهای ایران میداند و میگوید: تغییر جهت دادن از آفلاین به آنلاین برای بسیاری از کسب و کارها که چارچوب سنتی دارند کار سخت و ناممکنی به نظر میرسد. ضمن اینکه صنعت مارکتینگ و برندینگ در ایران هم یک صنعت قدیمی نیست در واقع وظیفه همه ما فعالان در این حوزه این است که تمرکزمان روی بزرگ شدن صنعت باشد.
مدیر مارکتینگ تپسل ادامه میدهد: من معتقدم برای زنده ماندن صنعت دیجیتال مارکتینگ باید همه با هم کار کنیم. بازار به قدری کوچک است که رقابت مفهومی ندارد و ما به همکاری و تعامل تمام فعالین این صنعت نیاز داریم. چالش ساختار سنتی کسب و کارها همچنان در کشور ما غالب است و بزرگترین کسب و کارهای بزرگ ایران سنتی اداره میشوند و تغییر این نگاه یک پروژه زمانبر است.
او میگوید: تغییر این رویکرد و نشان دادن مزایای دیجیتال مارکتینگ به کسب و کارها نیاز به آموزش و سرمایهگذاری برای فرهنگسازی دارد؛ ما در کالج تپسل همین کار را میکنیم. چون بر این باوریم که نبود آگاهی و دانش کافی یک چالش جدی در این حوزه است. تپسل در تمام این سالها تمام توان خود را بر این گذاشته که هم خودش و هم اکوسیستم رشد کند. نمیخواهیم بزرگترین بازیگر اکوسیستمی باشیم که تمام ظرفیتهاش را شکوفا نکرده، باید اکوسیستمی بزرگ داشته باشیم و این نیاز به سرمایهگذاری و فداکاری دارد و نه نمایش ساختگی.