مدیرعامل تپسی: اگر تپسی نتواند، هیچ پلتفرم دیگری توان مقابله با انحصارطلبی اسنپ را نخواهد داشت
تپسی به رای شورای رقابت و همزمانی شکایت ازکیوام و زودکس از رویههای ضدرقابتی اسنپ…
۴ آذر ۱۴۰۳
۱۸ تیر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
فعالان حوزه استارتآپی و دانشگاهی معتقدند هابها تنها امکانی برای سرمایهگذاری نیستند بلکه از طریق ارتباط با فضای دانشگاهی و صنعت امکانی برای منتورینگ و پرورش ایدههای خلاق را فراهم کردهاند.
به گزارش پیوست، هاب شیراز، هاب اصفهان و هاب شهید بهشتی، تعدادی از هابهایی هستند که با سرمایهگذاری مستقیم حرکت اول به دانشجویان و تیمهای استارتآپی کمک میکنند تا بتوانند ایدههای خود را به مرحله بلوغ و ورود به بازار برسانند.
امیررضا بهادرپور، مسئول واحد روابط عمومی و ارتباطات شتابدهنده هاب شیراز در این باره میگوید: به عنوان یک شتابدهنده که حاصل همکاری مشترک حرکت اول و دانشگاه شیراز هستیم، با هدف شبکهسازی و جذب فرصتها و ایدههای نوآور و جدید در الکامپ شرکت کردیم و در این شرایطسخت، تلاش کردیم نور امید را در اکوسیستم استارتآپی به خصوص در جنوب کشور زنده نگه داریم. ما معتقدیم هنوز استارتآپها شانسی برای موفقیت دارند و نمایشگاهها فرصتی برای مذاکره با بخشهای B2B و B2C برای استارتآپها هستند. در حال حاضر هاب شیراز دورههای آموزشی در زمینه ارزشگذاری و دوره آموزشی ترویجی بر اساس نیاز استارتآپها را تامین کرده است و رابینروم پلتفرم آموزش آنلاین و قهرمان کوچولو پلتفرم حوزه بازی درمانی طیف اتیسم از شناخته شدهترین استارتآپهای هاب شیراز هستند.
محمدرضا رضانیا، کارشناس برندینگ مجموعه هاب اصفهان هم میگوید: ما شتابدهنده و سرمایهگذار برای کسبوکارهای و ایدههای نوپا هستیم و عمده فعالیتهای ما حوزه صنایع خلاق، تحول دیجیتال، گردشگری، هوش مصنوعی و مدیریت شهری است. اما ما صرفا سرمایهگذار نیستیم، بلکه در تلاشیم تا گام به گام با تیمها همراه شویم و با منتورینگ، مشکلات استارتآپها را هموار کنیم تا مسیر رشد آنها فراهم شود. برای ما مهم است که تیم ما چه مسیری را طی کند و در این مسیر میخواهد به کجا برسد. جنس شتابدهی و سرمایهگذاری استارتآپهای نوین همراه با تحول دیجیتال و هوش مصنوعی است و در پی این هستیم که استارتآپهای خود را قویتر کنیم. استارتآپها باید بتوانند نیازهای افراد جامعه را رفع کنند راه کارآفرینی سخت شده است و شتابدهندهها باید تسهیلگر این امور باشند.
بابک محمدی، مدیر پلتفرم گیمریا استارتآپ رشد کرده در هاب بهشتی در این باره میگوید: گیمریا پلتفرم استریم گیمینگ، مشابه توییچ است که برای گیمرها و استریمرها مناسب است. استریمی که انجام میشود پخش زنده در پلتفرم را امکانپذیر میکند و قابلیت چت و تعامل دو طرفه را نیز فراهم کرده است. گیمریا هشت ماه است که لانچ شده و روزانه ۱۴هزار کاربر دارد و حتی در لحظات پیک در لحظه ۴ هزار کاربر را نیز تجربه کرده است و حدود ۸۰ تولیدکننده محتوا روی پلتفرم کار میکنند. این بازار جای رشد زیادی دارد و بازار هنوز به بلوغ نرسیده است. ما همزمان با افزایش کاربر روی توسعه ویژگیهای برنامه نیز متمرکزیم.
رضا نجفی، مدیرعامل شرکت فینکا از هاب بهشتی هم میگوید فینکا یک مدرسه آنلاین برای پوشش دادن آموزش در مهارتهایی است که در مدرسه به آن پرداخته نشده است. برنامه نویسی، هنر، انیمیشن و زبان از نیازهای جامعه است که در فینکا به کودکان ارائه میدهیم .آموزش برنامه نویسی را شروع کردهایم و اپ فینکا در مارکتهای ایرانی فعال است. در حال حاضر لاین زبان و انیمیشن را افزایش دادهایم.