skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک: بانک مرکزی به سمت نوآوری باز حرکت کرده است

۱۸ تیر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

رویداد اینوتکنیک قرار است با همکاری شرکت ملی انفورماتیک و بانک مرکزی در مردادماه برگزار شود. مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک برگزاری این رویداد را در راستای حرکت بانک مرکزی به سمت نوآوری باز برای پاسخ به چالش‌های دو حوزه سیاست‌گذاری پولی و ارزی و نظارت بر ثبات مالی دانست.

به گزارش پیوست، علی عبدالهی، مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک درباره برگزاری رویداد اینوتکنیک عنوان کرد: بانک مرکزی با مطرح کردن چالش‌های خود، محرمانگی را برهم زده است و این اتفاق برای اولین بار انجام می‌شود؛ چراکه حل مسائل به شکل بهینه مدنظر است و به همین خاطر بانک مرکزی به سمت نوآوری باز حرکت کرده است. همچنین، در رویداد اینوتکنیک بر مدل کسب‌وکاری نیز تمرکز داریم و در پی خلق ارزش‌های جدید از طریق ایده‌های نوآورانه هستیم. در این رویداد که بر مدار هوش مصنوعی پیش خواهد رفت، شبکه‌سازی نیز دارای اهمیت است.

مدیرعامل شرکت انفورماتیک درباره محورهای اینوتکنیک گفت: در اینوتکنیک روی فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی، بانکداری هوشمند و بانکداری دیجیتال متمرکز خواهیم داشت.

جعفر مرتضویان مدیر نوآوری شرکت ملی انفورماتیک از برگزاری رویداد اینوتکنیک در اواخر مردادماه خبر داد و گفت: اینوتکنیک قرار است به شکل سلسه رویداد برای حل چالش‌های بانک مرکزی در حوزه سیاست‌گذاری پولی و ارزی و نظارت بر ثبات مالی برگزار شود.

مدیر نوآوری شرکت ملی انفورماتیک درباره محورهای مطرح در رویداد اینوتکنیک گفت: این رویداد در محورهای شش‌گانه مبارزه با پولشویی و کشف تقلب، اعتبارسنجی، سیاست‌گذاری پولی، حاکمیت ریسک و انطباق، نظارت‌های احتیاطی خرد و کلان و احزار هویت و امنیت برگزار خواهد شد.

مرتضویان در ادامه درباره رویکرد بانک مرکزی به نوآوری باز گفت: بانک مرکزی در مقام بهره‌بردار می‌خواهد روش‌های نوین را جایگزین روش‌های گذشته کند. به نوعی حرکت بانک مرکزی در مقام تسهیل‌گر توسعه سندباکس، در بهره‌برداری ایجاد هاب نوآوری و در نهایت تبدیل شدن به یک شتاب‌دهنده است. این مسیری است که بانک‌های مرکزی پیموده‌اند.

او درباره چالش‌های این رویداد عنوان کرد: اغلب ظرفیت‌های به سمت توسعه راهکارهای فناوری مالی هدایت شده و چالش بانک مرکزی این است که بخشی از این ظرفیت به سمت رگولاتورهای این حوزه حرکت کند.

مرتضویان مخاطبان رویداد اینوتکنیک را شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌های هوش مصنوعی، کارآفرینان و ایده‌پردازان معرفی کرد.

رضا بیات ترک مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی درباره رویداد اینوتکینک گفت: لازم است که بانک مرکزی به سلاح تکنولوژی مسلح شود. اینوتکنیک در توجه به ظرفیت‌های هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.

نادر قاسمی مدیرعامل آی‌فینک درباره وجه تمایز اینوتکنیک با دیگر رویدادها عنوان کرد: در این رویداد بانک مرکزی چالش‌های اصلی خود را مطرح می‌کند و ایده‌ها و طرح‌ها نیز حول محور چالش مطرح شده توسط بانک مرکزی خواهند بود. در این رویداد تاکید بر دانشگاه‌ها، مراکز نوآوری وغیره است.

https://pvst.ir/fdk

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو