دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۱۱ تیر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۲ تیر ۱۴۰۲
مدیران شرکت Anext که یکی از شرکتهای همکار تیکتاک در چین هستند، شرکتی را برای همکاری اقتصادی با ایران تاسیس کردند. این شرکت یوریکا نام دارد و به گفته مدیر اجرایی Anext، آماده فعالیت است. قرار است این شرکت محصولات ایرانی را در تیکتاک عرضه کند.
به گزارش پیوست، در همایش تجاری آشنایی فعالان اقتصادی ایران با خدمات شرکت Anext که همکار شرکت تیکتاک محسوب میشوند، چن، مدیر اجرایی Anext اعلام کرد: شرکت یوریکا که به صورت انحصاری برای همکاری با ایران راهاندازی شده آماده فعالیت است.
او هدف از حضور مدیران این شرکت در ایران را معرفی محصولات ایرانی به بازار چین عنوان کرد و افزود: از یک میلیارد و چهارصد میلیون جمعیت چین حدود ۷۰۰ میلیون نفر از اینترنت برای خرید استفاده میکنند. روند تجارت الکترونیکی سنتی از مدل قدیمی به مدل تجارت الکترونیکی مبتنی بر علایق تغییر کرده است. در تجارت الکترونیکی سنتی مشتری به دنبال محصول میگردد. بیشترین بازده در فروش، در مدل جدید که مبتنی بر علایق مصرفکننده است رخ میدهد. در این نوع تجارت محصول به مصرفکننده علاقهمند معرفی میشود. شرکت ما به صورت تخصصی حدود ۶سال است که در این حوزه و با مدل جدید فعالیت میکند.
او در این رویداد که در اتاق بازرگانی تهران برگزار شده بود، با بیان این که Anext در تیکتاک سومین ارائه دهنده بزرگ خدمات است، گفت: هدف اصلی ما این است که محصولاتی را که ویژگیهای خاص ایرانی دارد در تیکتاک معرفی و عرضه کنیم. قبل از آمدن به ایران تصور میکردیم ایران یک کشور کشاورزی است که محصولات پایهای کشاورزی را تولید میکند اما بعد از بازدید از ایران و به خصوص بعد از بازدید از ستاد توسعه نانو دریافتیم که ایران در زمینه توسعه صنایع پیشرفته پتانسیلهای زیادی دارد.
تغییر دیدگاه این مدیران چینی نسبت به ایران باعث شده بود تا فایل ارائه خود را تغییر دهند. آنها در این جلسه با یک نمایش به معرفی سازوکار خدمات شرکت خود پرداختند.
البته آن چه در چین به عنوان تیکتاک شناخته میشود در واقع اپلیکیشنی به نام دوئین است که توسط توسعهدهندگان تیکتاک راهاندازی شده است. این برنامه همه ویژگیهای تیکتاک را دارد اما مطابق قوانین چین در دسترس قرار گرفته است. قرار است محصولات ایرانی روی این اپلیکیشن فروخته شوند.
چن در بخش دیگری از این برنامه به سوالات حاضران اختصاص داشت در پاسخ به سوالی درباره هزینه همکاری با این شرکت برای ایرانیان گفت: تبلیغات در ابتدا هزینه ثابت دارد. پس از آن با توجه به میزان تبلیغ، متغیر میشود. هزینه بستگی به نوع محصول، نوع تبلیغ و میزان فروش دارد.
او در پاسخ به سوالی درباره میزان بازدید از تبلیغات و لجستیک محصولات از ایران به چین گفت: میزان بازدید با توجه به هزینهای که صرف تبلیغات شده متفاوت است و بحث لجستیک نیز بستگی به نوع محصول دارد.
به گفته چن، شرکت Anext فقط در چین فعالیت میکند ولی در گام بعدی در نظر دارند با تیکتاک به دیگر کشورهای شرق آسیا وارد شوند.
مدیر اجرایی Anext در پاسخ به سوال دیگری درباره مسئولیت تولید محتوا برای مارکتینگ گفت: تولید محتوا را هم میتوان به شرکت Anext سپرد و هم میتوان از محتوای خود تولیدکننده استفاده کرد به شرط آن که توسط کارشناسان Anext تایید شود.
در بخش دیگری از این رویداد، مازیار نوربخش، عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران گفت: این همایش با هدف آشنایی با ظرفیتها و توانمندیهای بنگاههای تولیدی و تامینکنندگان ایرانی و ارتقای سطح همکاریهای اقتصادی بین دو کشور چین و ایران برگزار میشود. یکی از اهداف هیات نمایندگان اتاق تهران گسترش تعامل کسبوکارهای ایران با کسبوکارهای بزرگ سراسر دنیاست.
به گفته او، در سختترین شرایط تحریمها هم روابط ایران و چین بسیار قوی بوده است.
نوربخش افزود: این همایش فرصت مناسبی برای تبادل دانش و اطلاعات میان کسبوکارها را فراهم میکند.