فیلترینگ یوتیوب را بردارید، مردم خودشان انتخاب میکنند
محمدجواد شکوری، مدیر گروه صبا ایده به اظهارت شب گذشته رسول جلیلی عضو حقیقی شورای…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۳۰ خرداد ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۳ تیر ۱۴۰۲
اعضای هیات مدیره نصر تهران هسته اصلی الکامپ ۱۴۰۲ را متمرکز بر تولید محتوا میدانند و معتقدند الکامپ امسال تصویر واقعی از شرایط ICT کشور را نشان خواهد داد و به طور حتم با آخرین الکامپی که در ۴ سال قبل که لبریز از هیاهوهای استارتآپی بوده، متفاوت خواهد بود.
به گزارش پیوست، رضا قربانی عضو هیات مدیره و رئیس کمیسیون فینتک سازمان نصر در ارتباط با الکامپ ۱۴۰۲ گفت: تمرکز امسال الکامپ روی محتوا خواهد بود، چون حوزه فناوری اطلاعات برای به روز شدن به دادهها و محتوای به روز نیاز دارد.
قربانی همچنین در ارتباط با تفاوتهای الکامپ امسال با الکامپ گذشته گفت: الکامپ میخواهد تصویر درستی از امروز جامعه بدهد، جدا از خوب یا بد بودن، واقعی بودن است که شرایط را به همه ما نشان میدهد.اینکه کدام حوزههای ICT پررنگتر شدهاند، کدامها کمرنگ شده یا محو شدهاند، همه در آیینه الکامپ خود را نشان میدهد.
او در ادامه گفت: آخرین الکامپ ۴ سال قبل بوده است. بدون شک با شرایط فعلی اقتصادی و سیاسی حاکم بر جامعه، تفاوتهای زیادی با ۴ سال گذشته خواهیم داشت. دیگر از آن هیاهو استارتآپی چهار سال قبل خبری نیست. مسلما شرکتهای زیادی در این مدت متولد شدهاند یا شکست خوردهاند، قرار نیست همه چیز مثل ۴ سال قبل باشد. هسته اصلی این نمایشگاه الکامپ تاکز یا همان استیج خواهد بود و به خاطر مدیریت مصرف انرژی پذیرش ورود به نمایشگاه تا ساعت ۳ انجام میشود.در ۴ روز ۸ رویداد برگزار میشود، ایرانسل، شرکت ملی انفورماتیک شرکت جیبیت و شرکت نوبیتکس هم ۴ اسپانسر اصلی الکام تاکز ۱۴۰۲ هستند.
صادق فرامرزی قائم مقام ریاست نصر کشور و رئیس کمیته اجرایی الکامپ هم به تشریح جزئیات الکامپ ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: الکامپ امسال بعد ۴ بار کنسل شدن برگزار میشود و این نشان میدهد با همه شرایط سخت ناچاریم به زنده ماندن و تلاش کردن. در الکامپ امسال حدود ۴۷۰ تا ۴۸۰ شرکت حضور دارند و حدود ۶۰ شرکت خارجی از ۱۰ کشور مختلف مهمان الکامپ امسال هستند. پاکستان، بوسنی، چین، کنیا، ارمنستان، عراق، ترکیه، ازبکستان بخشی از این کشورها هستند.
حسن هاشمی رئیس نصر کشور هم که به صورت آنلاین در جلسه حضور داشت اعلام کرد: امیدوارم الکامپ امسال نقطه تحول فاوا در کشور باشد، ما در سال گذشته در نصر کشور، بدون هیاهو پیگیر مشکلات بودیم و در تلاشیم برای امیدآفرینی در کشور بتوانیم اقداماتی درست انجام دهیم.
حسین اسلامی هم در بخش دیگری از این نشست به موضوع نصر و گزارش دهی در این دوره پرداخت و گفت: تمرکز ما در نصر تهران در ۶ ماه آخر دوره ششم گزارشدهی است. گزارش آنچه در ۴ سال اخیر اتفاق افتاده است. همه انتقادات را میپذیریم اما در برخی موارد که نتوانستهایم کار خاصی انجام دهیم، موضوع صنفی نبوده است و پای ارگانهای امنیتی وسط بوده است. اما همچنان دلسرد نشدهایم و مذاکرههای خود را با رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور ادامه دادهایم.حداقل در کلام، آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور، رفع مشکلات فعلی کشور را بدون فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال ناممکن اعلام کرد و ما این صحبت را به فال نیک گرفتهایم و این نشان میدهد علیرغم بدنه نحیف اقتصاد دیجیتال، تاثیر خود را به دولتمردان نشان داده است.
او در ادامه گفت: در تیرماه دو رویداد مهم حوزه فناوری اطلاعات در کشور برگزار میشود. الکامپ امسال که ۴تا۷تیر برگزار میشود و روز فناوری اطلاعات که ۲۲ تیر همزمان با تولد حکیم خوارزمی است و نصر برنامههای خوبی را برای این روزها تدارک دیده است.
سید مجید اورعی عضو هیات مدیره نصر تهران هم به گزارش عملکرد رسته نرمافزار پرداخت و افزود: دو کمیسیون ERP و CRM در نصر تشکیل شده تا بتوانیم پیگیر مشکلات این دو بخش فعال در صنعت نرمافزار باشیم.موضوع دیگری که این رسته را آزار میدهد موضوع تعدد گواهینامههاست، شرکتها مجبور شدهاند یک نفر را برای برای تمدید و دریافت گواهینامهها استخدام کنند. به دنبال تجمیع گواهینامهها هستیم تا از دریافت گواهینامههای غیرضروی پرهیز کنیم.
آیدین عدالت مسئول رسته سختافزار و عضو هیات مدیره نصر هم در ارتباط با مشکلات این رسته گفت: ما در رسته سختافزار در تلاشیم بحث مطالبهگری اعضا و کمک به حاکمیت برای بزرگ شدن حوزه ICT را دنبال کنیم. بحث تخصیص ارز به کالاهای حوزه ICT عمیقا دچار چالش است. ما به خوبی میدانیم منابع ارزی کشور محدود است، اما سیاستهای بانک مرکزی در این زمینه اشتباه است و تا کنون نتوانسته اولویتبندی درستی در این زمینه انجام دهد. مشکلات تخصیص ارز باعث شده، عرضه از تقاضا عقب بیفتد و حباب قیمتی به خاطر کمبود عرضه است و این مشکل ناشی از سیاستهای بانک مرکزی است. اسم این عملکردِ بانک مرکزی صرفهجویی ارزی نیست. خیلی از مشکلات اختلال و قطعی اینترنت مربوط به فیلترینگ نیست بلکه به فرسودگی سختافزاری تجهیزات برمی گردد. تقاضای ما از هیات دولت و بانک مرکزی این است که ICT را از اولویتهای زندگی روزمره مردم تمام ایران بدانند و اهمیت بیشتری به این موارد بدهند.