skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

پلاس

سینا حسن‌زاده نویسنده میهمان

گوگل ورک اسپیس در برابر مایکروسافت، مقایسه فنی دو ابزار حرفه‌ای کسب‌وکار

سینا حسن‌زاده
نویسنده میهمان

۴ مرداد ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۱۰ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲ مرداد ۱۴۰۲

در این مطلب می‌خوانید

    شما که مدیر کسب و کاری کوچک هستید، هرچه زودتر باید از ابزار کسب‌وکار استفاده کنید. هردو شرکت گوگل و مایکروسافت، پلن‌هایی را برای کسب و کارهای کوچک ارائه می‌دهند که هزینه آن براساس تعداد کاربران تعیین می‌شود.

    شما در هردو سرویس از لحظه نخست به ابزارهای حرفه‌ای برای کسب‌و‌کار دسترسی پیدا می‌کنید. کسب و کار شما به کمک این ابزارها، رشدی با بهره‌وری بالا را شاهد خواهد بود. اما سوال اصلی این است که گوگل ورک‌اسپیس بهتر است یا آفیس 365؟ بیایید بررسی کنیم.

    ابزار کسب‌وکار آفیس 365 

    مایکروسافت 365 مجموعه‌ای ابری از برنامه‌های مخصوص بهره‌وری و کارگروهی است. تمام نرم‌افزارهای آنلاین مایکروسافت شامل ورد، اکسل، پاورپوینت، اوت لوک، پابلیشر، اکسس و غیره در این مجموعه با سرویس ابری ادغام شده‌است. ابزارهای ارتباطی «مایکروسافت تیم» و نسخه کسب‌و‌کار اسکایپ هم در این مجموعه وجود دارند.

    مجموعه نرم‌افزاری مایکروسافت انتخابی پایدار و قابل اتکا برای تجارت‌ها است. محبوبیت روزافزون این مجموعه که آن را به رهبر بازار نرم‌افزارهای کارگروهی تبدیل کرده، به‌خاطر توانایی‌اش در افزایش بهره‌وری، بهبود نرخ بازگشت سرمایه و موفقیت سازمانی است.

    ابزار کسب‌وکار گوگل ورک‌اسپیس 

    گوگل ورک‌اسپیس مجموعه‌ای شامل ابزارهای کاربردی برای افزایش بهره‌وری می‌شود که گوگل برای کسب و کارها تدارک دیده‌است. ورک‌اسپیس هم نسخه دسکتاپ و تحت وب دارد و هم نسخه‌های موبایل. شما برای شرکت و شخص خود می‌توانید از آن استفاده کنید.

    هنگام استفاده از مجموعه نرم‌افزارهای بهره‌وری گوگل، همکاری تیم‌های کوچک از طریق چت و ویدیو کنفرانسینگ گوگل میت بسیار ساده است. گزینه‌های امنیتی موجود در این ابزار نیز خیال شما را بابت اشتراک‌گذاری فایل‌های مهم در همه برنامه‌ها راحت می‌کند.

    مجموعه نرم‌افزاری: گوگل ورک اسپیس در برابر مایکروسافت 365

    در ادامه، نرم‌افزارهای مشابه در هر مجموعه نرم‌افزاری را با هم مقایسه می‌کنیم:

    پردازش متنی: مایکروساف ورد یا گوگل داکس

    نرم افزار ورد یا گوگل داکس

    • مایکروسافت ورد: یکی از ابزارهای آفیس 365 است که اسناد را به صفحات وب تبدیل می‌کند. شما با یک ضربه می‌توانید از قابلیت ترجمه در لحظه آن بهره ببرید. اسناد الصاق‌شده به ایمیل‌ها را می‌توان با استفاده از مایکروسافت ورد ویرایش کرد و خواند. ورد همپای رقیب خود یعنی گوگل داکس، ظرفیت‌هایی برای کارگروهی نیز دارد.
    • گوگل داکس: برنامه‌ای آنلاین برای شکل‌دهی به متن‌ها و پاراگراف‌هایتان است. فونت‌ها و ویژگی‌های زیادی در آن وجود دارد. داکس یکی از برنامه‌های G Suite به‌شمار می‌رود که قالب‌های آماده مختلفی برای نوشتن اسناد متنی دارد. شما در هر زمان و از هر دستگاهی که بخواهید می‌توانید فایل‌هایتان را بسازید و ویرایش کنید.

    توجه کنید از آن‌جایی که گوگل داکس نسخه آفلاین روی کامپیوتر ندارد، ممکن است هنگام جابجایی فایل بین فایل ورد روی سرور با فایل داکس تحت وب، یکپارچگی سند از بین برود.

    برگ گسترده: گوگل شیتس یا مایکروسافت اکسل

    گوگل شیتس یا نرم افزار اکسل

    • اکسل: شناخته‌شده‌ترین برنامه ایجاد و ویرایش ورقه‌های کسب و کاری هوشمند به‌شمار می‌رود. نماینده مایکروسافت کامل‌ترین گزینه در بین نرم‌افزارهای spreadsheets است. اکسل قابلیت‌های پیشرفته‌ای برای ثبت و قالب‌بندی داده‌های کلان دارد که تجزیه و تحلیل آن‌ها را ساده‌تر می‌کند. شما از طریق اکسل می‌توانید برنامه‌های کمی پیچیده‌تر را مستقیما از درون آن اجرا کنید.
    • گوگل شیت: اپلیکیشنی در حوزه اسپریدشیت‌ها است که قابلیت ردگیری مخاطبان و انجام معادلات پایه ریاضی را دارد. قابلیت چت در داخل این برنامه کمک می‌کند تا در لحظه درباره تغییرات شیت‌ها با همکارانتان صحبت کنید. هر زمان که سخن از جداول محوری و هوش تجاری به میان بیاید، گوگل شیت می‌تواند نقش مهمی را در آن ایفا کند.

    ارائه: گوگل اسلایدز یا مایکروسافت پاورپوینت

    گوگل اسلایدز یا آفیس پاورپوینت

    • پاورپوینت: نرم‌افزاری از سوی مایکروسافت و مخصوص ارائه است. با استفاده از پاورپوینت می‌توانید اسلایدشوهایی بسازید که حاوی اطلاعات مهمی باشند. قالب‌های جذاب و آماده پاورپوینت، دست شما را در طراحی و سبک‌های مختلف باز می‌گذارند.
      یکپارچگی چشم‌گیر این ابزار با رسانه‌های اجتماعی از جمله فیس‌بوک، یوتیوب و توییتر را نیز نباید فراموش کرد. شما می‌توانید به‌راحتی فایل‌های ویدیویی آنلاین به اسلایدهای پاورپوینت خود اضافه کنید.
    • اسلایدز: نرم‌افزاری ابری و مشابه پاورپوینت است. با این‌حال، قالب‌ها و استایل‌های کمتری از همتای مایکروسافتی‌اش دارد. کارکردن با این عضو از خانواده ابزار کسب‌وکار G Suite ساده و راحت است، اما امکانات و ظرفیت پاورپوینت را ندارد. به علاوه، برای نمایش ویدیوهای امبدشده باید به اینترنت متصل باشید.

    مقایسه ایمیل‌های تجاری

    ایمیل بیزنسی مایکروسافت یا گوگل ورک اسپیس

    • ایمیل بیزنسی مایکروسافت: در هر کدام از پلن‌های ایمیل کسب و کاری مایکروسافت، ۵۰ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی و 5000 ایمیل در روز دریافت می‌کنید. این مقدار جدا از فضای کلی ذخیره‌سازی ابری شماست. منظور آنکه فایل الصاق‌شده به ایمیل‌ها هرگز در فضای وان درایو قرار نخواهند گرفت. با این‌حال، شما نمی‌توانید از فضای ابری‌تان برای ایمیل‌ها استفاده کنید.
    • گوگل ورک اسپیس: ۳۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی و امکان اتصال ایمیل کسب و کاری به دومین وبسایت در سرویس ایمیلی گوگل فراهم است. همچنین، مزیت استفاده از تمام قابلیت‌های جیمیل نیز وجود دارد.
      شما با استفاده از ایمیل بیزنسی گوگل می‌توانید فایل‌ها را تا حجم ۲۵ مگابایت به ایمیل الصاق کرده یا فایل با حجم بیشتر را از طریق گوگل درایو به اشتراک بگذارید. محدودیت تعداد ایمیل‌های ارسالی تا ۲۰۰۰ و ایمیل‌های دریافتی تا ۸۶۴۰۰ عدد است.

    مقایسه‌های ابزارهای ارتباطی و کارگروهی

    مایکروسافت تیم و اسکایپ یا گوگل میت

    • اسکایپ برای کسب و کار: یکی از قدیمی‌ترین ابزارهای کسب‌وکار و برنامه‌های وب کنفرانس است که امکان تماس آنلاین و رایگان با ۵۰ نفر را فراهم می‌کند. همچنین، با تبلت، کامپیوتر و گوشی‌های هوشمندتان می‌توانید چت صوتی و تصویری داشته باشید. قابلیت ضبط صدا و تصویر به همراه نمایش فایل ارائه به دیگران نیز در اسکایپ وجود دارد.
    • مایکروسافت تیم: بخشی از آفیس 365 به‌شمار می‌رود. همانطور که از نامش پیداست، مایکروسافت تیم به درد ارتباطات درون تیمی می‌خورد. شما همچنین می‌توانید با یک اپ در جوامع آنلاین حرفه‌ای، کلاس دانش‌آموزی یا جمع کارکنانتان حضور داشته باشید. امکان به‌اشتراک‌گذاری فایل ارائه نیز در این نرم‌افزار فراهم است.
    • گوگل میت: برنامه‌ای رایگان است که نسخه تحت وب و موبایل دارد. شما می‌توانید جلسات کسب و کاری یا شخصی‌تان را به‌صورت وب کنفرانس در گوگل میت برگزار کنید. همچنین، امکان ایجاد جلسه و ملحق‌شدن به آن از طریق جیمیل وجود دارد.

    فضای ابری: گوگل درایو یا وان درایو

    بیایید فضای ابری که دو شرکت گوگل و مایکروسافت در طرح‌های مختلف خود به کاربر می‌دهند را بررسی کنیم. ابزار کسب‌وکار گوگل ورک اسپیس در طرح اینترپرایز خود فضای نامحدودی در اختیار کاربر می‌گذارد، اما مایکروسافت در طرح بیزنسی یا اینترپرایز خود فضای ۱ تا ۶ ترابایتی به کاربر می‌دهد.

    قیمت‌گذاری: مقایسه هزینه اشتراک دو ابزار کسب‌وکار

    قیمت‌گذاری گوگل ورک اسپیس

    شما براساس نیازمندی‌های کسب و کار خود می‌توانید از بین 4 طرح مختلف اشتراک گوگل ورک‌اسپیس انتخاب کنید:

    • بیزنس استارتر: در این طرح، ۳۰ گیگابایت فضای اشتراک‌گذاری در جیمیل و درایو به هر کاربر اختصاص داده می‌شود. با این‌حال، بیزنس استارتر فاقد جستجوی ابری، اپ میکر (برنامه‌های شخصی‌سازی‌شده برای کسب و کار شما) و Vault (بازگشت داده و eDiscovery برای گوگل ورک‌اسپیس) است. طرح پایه ورک اسپیس، 6 دلار ماهانه به ازای هر کاربر قیمت دارد.
    • بیزنس استاندارد: طرح دوم نیز شباهت زیادی به طرح اول دارد. فضای ذخیره‌سازی که در بیزنس استاندارد در اختیار کاربر قرار می‌گیرد، ۲ ترابایت به‌جای ۳۰ گیگابایت است. شما اجازه ضبط ویدیو از جلسات آنلاین خود را در این طرح بیزنسی دارید. طرح استاندارد ورک اسپیس، ۱۲ دلار ماهانه به ازای هر کاربر قیمت دارد.
    • بیزنس پلاس: طرح سوم، کامل‌ترین گزینه برای کسب و کارهاست که 5 ترابایت حافظه‌ ذخیره‌سازی در اختیار کاربر قرار می‌دهد. طرح پلاس، قابلیت‌های اضافه‌ای مانند جلسات ویدیویی، ردگیری شرکت‌کننده، Cloud Search Vault و توسعه اپ همراه خود دارد. طرح پلاس ورک اسپیس، ۱۸ دلار ماهانه به ازای هر کاربر قیمت دارد.
    • اینترپرایز: پیشرفته‌ترین پیشنهادی است که گوگل به شما می‌دهد. طرح اینترپرایز تمام امکانات طرح پلاس را ارائه می‌دهد، فقط فضای ذخیره‌سازی‌اش نامحدود است. قابلیت‌های پیشرفته‌ای به جلسات ویدیویی این طرح اضافه می‌شود که حذف نویز و پخش زنده با دومین کسب و کار از نمونه‌های آن هستند. برای خرید طرح اینترپرایز باید با تیم فروش گوگل تماس بگیرید.

    قیمت‌گذاری مایکروسافت 365

    ساختار قیمت‌گذاری مایکروسافت 365 به شرح زیر است:

    • مایکروسافت 365 بیزنس بیسیک: اولین پلن، پایه‌ترین طرح آفیس مایکروسافت است که یک ایمیل بیزنسی به همراه ۱ ترابایت فضای ذخیره‌سازی وان درایو در اختیارتان قرار می‌دهد. همچنین، با خرید این طرح به نسخه آنلاین ورد، پاورپوینت، اکسل و اوت لوک هم دسترسی پیدا می‌کنید. طرح بیزنس بیسیک آفیس 365، ۶ دلار ماهانه به ازای هر کاربر قیمت دارد.
    • مایکروسافت 365 بیزنس استاندارد: تمام امکانات طرح قبلی به علاوه قابلیت‌های ابری و آخرین نسخه برنامه‌های آفیس دسکتاپ را برایتان فراهم می‌کند. شما با خرید این طرح به ابزار کسب و کارهای کوچک مانند اوت لوک کاستومر منیجر و مایکروسافت اینویسینگ نیز دسترسی خواهید داشت. طرح بیزنس استاندارد آفیس 365، ۱۲.۵ دلار ماهانه به ازای هر کاربر قیمت دارد.
    • مایکروسافت 365 بیزنس پریمیوم: هم قابلیت‌های ابری و هم نسخه دسکتاپ نرم‌افزارهای محبوب آفیس را در این طرح پیدا می‌کنید. خرید این طرح، امنیت پیشرفته‌ای در برابر تهدیدها و کنترل دسترسی به اطلاعات را برای شما به ارمغان خواهد آورد. طرح بیزنس پریمیوم آفیس 365، ۲۲ دلار ماهانه به ازای هر کاربر قیمت دارد.
    • مایکروسافت 365 اپس: کسب و کارهای کوچکی که به ایمیل بیزنسی نیاز ندارند، ولی مشتاق استفاده از نسخه دسکتاپ برنامه‌های آفیس به علاوه ۱ ترابایت فضای وان درایو برای کسب و کارشان هستند، این طرح را بخرند. با این‌حال، مایکروسافت تیم و شیرپوینت در این طرح وجود ندارند. طرح اپس آفیس 365، ۸.۲۵ دلار ماهانه به ازای هر کاربر قیمت دارد.

    خدمات مشتریان: گوگل ورک اسپیس در برابر مایکروسافت 365

    بیایید نگاهی به خدماتی که هردو شرکت به مشتریان ارائه می‌دهند، بیندازیم:

    ابزار کسب‌وکار گوگل ورک اسپیس

    کاربران ورک اسپیس گوگل، 7 روز هفته به‌طور 24 ساعته از طریق تلفن، ایمیل و چت به 14 زبان زنده دنیا می‌توانند با پشتیبانی تماس بگیرند. پشتیبانی از مشتریان به کمک گوگل هلپ، پایگاه دانش آنلاین این شرکت، انجام می‌شود. گرچه، اگر مشکلتان با استفاده از پایگاه دانش حل نشد، می‌توانید با نمایندگان پشتیبانی گوگل ارتباط بگیرید تا هرچه سریع‌تر به کارتان رسیدگی کنند.

    ابزار کسب‌وکار مایکروسافت 365

    در مجموعه نرم‌افزاری مایکروسافت 365، پشتیبانی زنده تلفنی و ایمیلی برای مشتریان بیزنسی فراهم است. همچنین، منابع اختصاصی برای آموزش کاربر از جمله راهنماهای خودآموز، ویدیوهای How to و پایگاه دانش جستجوشدنی در اختیار او قرار دارد. مایکروسافت 365 در اهمیت‌دادن به مشتریان بیزنسی‌اش شهره است و در پشتیبانی از آن‌ها نیز کم نمی‌گذارد.

    مقایسه ابزار کسب‌وکار گوگل ورک اسپیس با مایکروسافت 365 در یک نگاه

    گوگل ورک اسپیس در برابر مایکروسافت 365: کدام مجموعه بهره‌وری بهتر است؟

    ابزار کسب‌وکار گوگل ورک اسپیس و نسخه‌های آفلاین آن طوری طراحی شده‌اند که با فایل‌ها و اسناد اکثر نرم‌افزارها همگام‌سازی شوند. کاربران برای افزایش سرعت همگام‌سازی با دیگر نرم‌افزارها، می‌توانند گوگل ورک اسپیس را روی آدرس آی‌پی خود استفاده کنند.

    مایکروسافت میراث خود را با بهینه‌سازی مداوم آفیس 365 حفظ کرده‌است. به همین دلیل، آفیس هنوز یکی از پرطرفدارترین پلتفرم‌های دنیا و رهبر بازار خود به‌شمار می‌رود.

    ابزار کسب‌وکار گوگل ورک اسپیس نیز پلتفرمی تمیز، زیبا و خدماتی است. استفاده از آن راحت است و قابلیت‌هایی شبیه به همتای مایکروسافتی خود دارد. با این حال، محصول گوگل دارای ویژگی‌های اولیه است و به پای قابلیت‌های بی‌شمار، حرفه‌ای و سفارشی آفیس 365 نمی‌رسد. سازمان‌هایی که به دنبال برنده این مقایسه می‌گردند، باید اشتراک آفیس 365 را تهیه کنند.

    https://pvst.ir/fib

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو