معاونت علمی ۸۰ درصد حقوق شرکتکنندگان در طرح پسادکتری فناورانه را پرداخت میکند
معاونت علمی با کمک وزارت علوم، وزارت بهداشت و با همکاری دانشگاهها و حضور شرکتهای…
۱۴ آذر ۱۴۰۳
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای تهران گفتهی کسانی را که آنها را در سالی که گذشت اپوزیسیون خوانده بودند رد کرد و خود را جزو پوزیسیون به شمار آورد.
به گزارش پیوست، حسین اسلامی در نشست خبری پایان سال سازمان نصر تاکید کرد: ما همان کسبوکارهایی هستیم که تنها مطالبه حقوق کسبوکارها را داشتیم و داریم.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای تهران گفت: در عین حال که از پلتفرمهای داخلی حمایت میکنیم، صراحتاً مخالفت خود را با محدودیت و تحریم پلتفرمهای خارجی اعلام میکنیم. خبرهایی مبنی بر اینکه نصر «پادوی متا» است در یکسری رسانهها منتشر شد و ما را در قالب اپوزیسیون جای دادند. حال آنکه ما خود پوزیسیون و همان کسبوکارهایی هستیم که تنها حقوق کسبوکارها و صنف خود را مطالبه کردهایم.
اسلامی همچنین به صورت مختصر به گزارش یکساله گذشته نصر پرداخت و توضیح داد: سال ۱۴۰۲ آخرین سال پیش روی دوره ششم نصر است و ما در سال گذشته در عین حال که با سختیهای زیادی مواجه شدیم دستاوردهای خوبی نیز به دست آوردیم.
اسلامی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که ما به شدت پیگیر آن بودیم و به آن دست یافتیم تبرئه اشکان آرمندهی مدیرعامل دیوار بود زیرا قاطعانه بر این باوریم که مسئولیت محتوا در پلتفرم بر عهده ناشر آن است. همچنین اعضای سازمان نظام صنفی رایانهای طبق استفساریه حقوقی دولت و مجلس دیگر تحت قانون خاص نظام صنفی رایانهای فعالیت میکنند و از همین رو لازم نیست پروانه کسب از اتحادیه دریافت کنند. این هم یکی دیگر از اقدامات مهمی بود که نصر در سال گذشته انجام داد و دیگر اعضا با مشکل پلمب کسب و کار خود مواجه نمیشوند.
او اضافه کرد: موضوع داوری در حوزه فاوا هم از موضوعاتی بود که در سال ۱۴۰۰ با قاطعیت آن را پیگیری کردیم و امیدواریم کسبوکارها این موضوع را بیشتر جدی بگیرند. چون قوانین این حوزه با سایر بخشهای سنتی فرق دارد و استفاده از داوری تخصصی به کسبوکارها کمک میکند.
اسلامی در ادامه به همکاریهای مشترک نصر با دبیرخانه مشترک فراکسیون اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و گفت: ما در سال گذشته تلاش کردیم ارتباط نزدیکی با مجلس برقرار کنیم و نمونه پیگیریهایی هم که از جانب آقای توانگر در مجلس در ارتباط با اینترنت صورت گرفت حاصل پیگیریهای نصر و ارتباط این سازمان با مجلس بود.
او وابستگی کمتر به حق عضویت اعضا در سال گذشته را نیز از دستاوردهای این سازمان عنوان کرد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای تهران گفت: ما در زمینه یکپارچهسازی فعالیتهای نصر در سراسر کشور هم پیشقدم بودهایم و در سفر استانی که به زاهدان داشتیم متوجه ظرفیتهای این استان در زمینه فعالیتهای فناوری شدیم.
اسلامی در ادامه به موضوع پیگیری آزادی زندانیان حوزه فناوری اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با پیگیری شبانهروزی توانستیم به آزادی فعالان این حوزه برسیم و تصور نکنید که ما لحظهای از پیگیری مشکلات حوزه اینترنت غافل بودهایم. ما بارها با وزیر ارتباطات و حتی رئیس مجلس شورای اسلامی نشست برگزار کردهایم. اما میگویند این تصمیمها در گرو شورای عالی امنیت کشور است.
او در آخر توضیح داد: برخی گمان میکنند ما خروجی این اتفاقات را گزارش نمیکنیم. بلکه در واقع خروجی، مخالفت آنها با درخواستهای ماست. ما میخواهیم حداقل اختلال اینترنت رفع شود و به دوران قبل از شهریور بازگردیم. ما را در قالب اپوزیسیون جای میدهند در حالی که ما خود پوزیسیونیم و تنها به دنبال حق و حقوق صنفمان هستیم. ما مخالف صریح اینترنت طبقاتی هستیم و بر این باوریم که داشتن اینترنت آزاد حق عموم مردم است.