کمپینهای رفتاری جهت مصرف بهینه انرژی؛ استفاده بهینه با آگاهی
کمپینهای رفتاری با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد صرفهجویی انرژی در سطح جهانی از…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری میگوید چون گردشگران خارجی نیاز به ارتباط با دنیا دارند و نمیتوان به آنها گفت از پیامرسانهای داخلی استفاده کنید، لازم است سیمکارتهای ویژهای در اختیار آنها قرار گیرد که پلتفرمهای جهانی روی آنها فیلتر نشده باشند.
به گزارش پیوست، پس از آنها طرح سیمکارت ویژه گردشگران خارجی از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح شد و جنجالها و مخالفتهای فراوانی را برانگیخت، امروز (۱۰ اسفند ۱۴۰۱) عزتالله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفت که این درخواست را او به وزیر ارتباطات داده و پیگیر آن است.
ظرغامی گفت: «وزیر ارتباطات به خاطر سیمکارتهایی که باید به گردشگران خارجی بدهند خیلی مورد حمله قرار گرفت. من میخواهم بگویم تقصیر ایشان نیست، تقصیر من است. اگر قرار است با کسی برخورد شود و انتقاد شود، از من باید انتقاد شود. پیشنهاد ما بود و پیگیرش هم هستیم.»
او در توضیح دلایل خود برای ارائه سیمکارت ویژه گردشگران خارجی گفت: «باید حداقل خدمات به گردشگران خارجی داده شود. بعضی دوستان مینشینند که چرا گردشگری خارجی به کشور نمیآید یا تعدادشان کم است. مسائلی دارد که ما اینها را مشخص کردهایم و داریم حل میکنیم. یکی از مهمترین نیازهایشان وقتی وارد کشور ما میشوند، اینترنت و سکوهای خارجی و بینالمللی مثل نان و آب و هوا برای اینها لازم است.»
وزیر گردشگری افزود: «نمیشود که گردشگر خارجی بیاید اینجا و ارتباطش با دنیا قطع شود. نمیتوانیم به گردشگری خارجی بگوییم از ایتا و بله استفاده کن. او میخواهد از تهران با پاریس در تماس باشد. اگر هم مشکلی برایشان پیش بیاید. یه دفعه دو نفر از اینها را به عنوان جاسوس میگیرند. بعضی مواقع من تا نیمههای شب پیگیری میکنم که آن مشکل را حل کنم. اگر دو نفر پیر زن و پیر مرد میآیند اینجا و نگران این هم هستند که دستگیر شوند یا اتفاقی برایشان بیفتد و نمیتوانند به خانوادهشان حتی خبر بدهند، با چه انگیزهای باید بیایند؟»
ضرغامی ادامه داد: «من از آقای وزیر [ارتباطات] خواستم که برای گردشگران خارجی امکانی را فراهم کند که آنها بتوانند با استفاده از سیمکارتهای ویژه و استفاده از سکوههای بینالمللی نیازشان را برطرف کنند. به امید اینکه انشاالله تولیدات داخلی ما چنین جایگاهی پیدا کند و در سطح جهانی فعال باشد.»