skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

معاون فناوری رئیس جمهور: دانش‌بنیان‌ها نیاز به حمایت ندارند، آنها باید به کشور کمک کنند

سمانه سمیع تحریریه

۱ بهمن ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری گفت: این تصور درستی نیست که گفته می شود دانش‌بنیان‌ها نیاز به حمایت دارند، بلکه در واقع این شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که باید به اقتصاد و نوآوری کشورها کمک کنند.

به گزارش پیوست، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در افتتاحیه کارخانه نوآوری امیدینو گفت: مدتیست فرهنگی در کشور جا افتاده است که می‌گویند باید به دانش‌بنیان‌ها کمک کرد. من معتقدم جریان بر عکس است. در حقیقت این دانش‌بنیان‌ها هستند که باید به ما افراد جامعه و اقتصاد کشور کمک کنند. این وظیفه ما در معاونت فناوری است که از ایده‌ها حمایت کنیم و به طور حتم هم این کار را انجام می‌دهیم؛ اما در واقع شرکت‌های دانش‌بنیان، پایه‌گذار رشد و توسعه اقتصاد هستند و ما با حمایت از این ایده‌ها از ستون اقتصادی و علمی کشور حمایت می‌کنیم.

او همچنین به نقش مثبت بانک‌ها در زمینه ایجاد کارخانه‌های نوآوری و توسعه استارت‌آپ‌ها اشاره کرد و افزود: اقتصاد دیجیتال بدون بانک‌ها ممکن نیست و این بانک‌ها و منابع آنها هستند که در کنار دانش و فناوری می‌توانند اتفاقات خوبی را در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور رقم بزنند. نقش کارآمد بانک‌ها در حوزه‌های نوآوری غیرقابل انکار است و استارت‌آپ‌ها و ایده‌هایی که در مراکز رشد بانک‌ها فعالیت می‌کنند، فضای بهتری برای امکان مشارکت با بانک‌ها و شراکت با آنها دارند و ما امیدواریم ابرشرکت‌های زیادی از دل این کارخانه‌ها خلق شوند.


کارخانه نوآوری امیدینو از شرکت‌های توابع بانک سپه است

محمدمحسن صدر، مدیرعامل شرکت امیدبوم نیز در افتتاحیه کارخانه نوآوری امیدینو گفت: کارخانه نوآوری امیدینو از شرکت‌های توابع بانک سپه است و ما در کارخانه نوآوی امیدینو در تلاشیم در زمینه تجاری‌سازی ایده‌ها و به بلوغ رساندن آنها به استارت‌آپ‌ها کمک کنیم.
آیت‌الله ابراهیمی، مدیرعامل بانک سپه هم با ابراز خرسندی از افتتاحیه رسمی کارخانه نوآوری امیدینو در یکم بهمن ۱۴۰۱ توضیح داد: ما برنامه دیگری برای این فضا داشتیم، اما پس از رایزنی‌ها و مشورت‌های مفید به این نتیجه رسیدیم که باید این فضا را به کار ضروری حمایت از ایده‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص دهیم. من معتقدم برای پر کردن خلا اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال در کشور به هم‌افزایی نیاز داریم و چنین فضاهایی بهترین راه ممکن برای این هم‌افزایی و ایجاد اشتیاق برای کارهای نوآورانه است. ما می‌خواهیم اولین و بزرگترین بانک کشور شویم و کارخانه نوآوری امیدینو که متعلق به بانک سپه است تنها در حوزه‌های بانکی و مالی فعالیت نمی‌کند و از سایر ایده‌های نوآورانه در سایر بخش‌ها نیز استقبال می‌کند.
در پایان رویداد نیز به ۹ گروهی که در ابتدای برنامه به ارائه طرح‌های خود پرداخته بودند، لوح تقدیر ارائه شد و سه شرکت توسعه فناوری‌های هوشمند نوابغ جوان، ایده پردازان مبتکر شریف و نسل پنجم نوتاش عنوان سه شرکت برتر را از این رویداد دریافت کردند.

https://pvst.ir/dzv
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو