معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی: مصوبه اجرای گام سوم طرح اصلاح نظام کارمزد به زودی ابلاغ میشود
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی با انتقاد نسبت به نگاه تک بعدی به زیست بوم…
۲۷ آبان ۱۴۰۳
۲۸ دی ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیر فناوری اطلاعات بانک صادرات معتقد است بانکهای هوشمند مظهر شهرهای هوشمند هستند و از این رو همافزایی اپراتورها و صنایع بانکی باعث هوشمندانهشدن خدمات و تحول دیجیتال در فرآیندهای بانکی خواهد شد.
به گزارش پیوست، جعفر صدری مدیر امور فناوری اطلاعات بانک صادرات در ابتدای نشست تحول دیجیتال در راهکارهای نظارت تصویری نسل نوین که در حاشیه همایش تراکنش هشتم برگزار شد، با اشارهای به میزان ضرورت هوشمندسازی تجهیزات و فرآیندهای بانکی، توضیح داد: بانکها مظهری از شهر هوشمند در شهرها هستند. شهرها هر قدر بیشتر به شعب هوشمند مجهز باشند نمودی از شهرهای هوشمند هستند و این موضوع به خودی خود، اهمیت جاریشدن فناوری در فرآیندهای بانکی را نشان میدهد و اپراتورها و زیرساختهای آنها کمککننده این هوشمندسازی به شمار میروند.
صدری در ادامه تحول دیجیتال را مفهومی ذهنی دانست که راهکار نظارت تصویری به عنوان یک ابزار میتواند در آن تحولی کاربردی را رقم بزند. او همچنین هوش مصنوعی را شاه کلید تحول دیجیتال در راهکارهای نظارت تصویری دانست.
محمد حقدادی معاون فناوری اطلاعات بانک اقتصاد نوین، معاون فناوری اطلاعات بانک اقتصاد نوین در ادامه به فرهنگ استفاده سازمانها از نظارت تصویری اشاره کرد و گفت: در کنار بحث کیفیت تصاویر در شرایطی که با مشکلاتی در زمینه پهنای باند و اینترنت مواجهیم، بحث امنیت در ذخیرهسازی و آنالیز آنها نیز مطرح است. بحث ذخیرهسازی و استفادههای آتی هم از دیگر نکاتیست که اپراتورهای این حوزه باید به آن توجه کنند.
محمد قلمچی مدیرعامل موسسه قلمچی در تایید صحبتهای حقدادی تاکید کرد: ما سالهاست هزینههای سنگینی در رابطه با دوربینهای مداربسته میکنیم، اما چندین بار برای هر کدام از سازمانهای ما پیش آمده که در زمان لزوم سیستم دوربین یا ذخیرهساز خراب بوده است. مثلا در بانکها و سازمانها ده تا پانزده دوربین داریم که ترافیک زیادی تولید میکنند و بار زیادی را به شبکه تحمیل میکنند اما در عمل و زمان استفاده سازمانها را با چالش مواجه میکنند. من به راهکار مبیننت در این زمینه خوشبینم و امیدوارم شاهد چنین مشکلاتی نباشیم.
صدری همچنین در ادامه به بحث همافزایی میان صنایع اشاره کرد و افزود: عصر، عصرهمافزایی میان صنایع است و باید برای بهینهسازی به خدمات فراسازمانی اندیشید. همکاری اپراتورها و صنایع بانکی میتواند زیرساختهایی را در اختیار هر یک از صنایع بگذارد که هیچ یک از آنها به تنهایی نمیتوانند آن را به خوبی انجام دهند. بحث تحول دیجیتال بحثی فراسازمانی است و نیاز به زیرساختهای بین سازمانی دارد.
صدری همچنین شاه کلید موفقیت در کسب و کارهای بانکی را هوش مصنوعی دانست و تشریح کرد: در سالهای آینده هوشمصنوعی تمام خدمات بانکی را تحت شعاع قرار میدهد و ما باید در کل خدمات به آن توجه کنیم.