skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ماجرای تیک‌های توییتر: ماسک سراغ تیک آبی، طلایی و خاکستری می‌رود

۵ آذر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

ایلان ماسک می‌گوید سیستم وریفای و تایید هویت توییتر از آخر هفته با گروه‌های رنگی مختلف برای افراد، حساب‌های دولتی و شرکت‌ها مجدداً فعال می‌شود.

به گزارش پیوست، به گفته مالک جدید توییتر، این پلتفرم روز جمعه خدمت تایید هویت جدید خود را راه‌اندازی می‌کند. پس از اینکه تعداد زیادی از کاربران توییتری از طرح تیک آبی ۷.۹۹ دلاری برای جعل هویت استفاده کردند، این طرح موقتاً و برای اصلاح روند متوقف شد.

ماسک می‌گوید در سیستم جدید حساب وریفای‌شده افراد با تیک آبی، «دولت» با تیک خاکستری و شرکت‌ها با تیک طلایی مشخص می‌شوند.

او افزود: تمام حساب‌های وریفای‌شده «به صورت دستی اعتبارسنجی می‌شوند». ماسک هزینه‌ای برای دریافت تیک‌های سه رنگ جدید مشخص نکرده اما در سیستمی که چندین پیش متوقف شد، قیمتی هشت‌دلاری برای تیک آبی تعریف شده بود.

بیش از ۴۰۰ هزار کاربر توییتری در حال حاضر تیک آبی دارند که چهره منبعی معتبر را به آنها می‌بخشد و معمولاً این نشان در اختیار حساب‌های برجسته از جمله سلبریتی‌ها، سیاستمداران، ژورنالیست‌ها، سازمان‌های دولتی و شرکت‌های بزرگ قرار می‌گیرد.

به گفته ماسک، تیک آبی متعلق به همه، «سلبریتی و غیرسلبریتی»، است و افراد وریفای‌شده‌ای که به یک سازمان تعلق داشته باشند یا از سوی یک سازمان وریفای شوند، یک لوگوی «کوچک» دیگر نیز در کنار نام‌شان خواهند داشت. او می‌گوید هفته آینده توضیح دقیق‌تری از چگونگی کار ارائه می‌کند.

تلاش پیشین ماسک برای تغییر اساسی سیستم تایید هویت که از نگاه او برای کاهش تعداد زیاد روبات‌ها و درآمدزایی از طریق اشتراک‌ ضرورت دارد اوایل ماه جاری میلادی در نتیجه‌ی تعداد زیاد حساب‌های جعلی متوقف شد.

توییتر بلو اصلاح‌شده، خدمت پولی این پلتفرم که تیک آبی را به قیمت ۷.۹۹ دلار به فروش می‌رساند، اوایل ماه جاری میلادی (نوامبر) دوباره راه‌اندازی شد اما کاربران از این فرصت استفاده کردند و ماهیت شرکت‌هایی همچون الی لیلی (Eli Lilly) و تسلا را با کمتر از ۱۰ دلار جعل کردند. سیستم جدید خیلی زود پس از این اتفاقات به بن‌بست خورد.

اومنی‌کام، یکی از گروه‌های مهم تبلیغاتی، جعل هویت را از جمله دلایل مهم مشتریانش برای توقف تبلیغات در توییتر به شمار آورده است.

پیش از راه‌اندازی توییتر بلو جدید، بلومبرگ اوایل ماه نوامبر گزارش داد نهاد‌های دولتی برای دریافت تیک آبی نیازی به پرداخت هزینه ندارند.

بر اساس آخرین آمار سه‌ماهه منتشرشده، توییتر حدود ۲۳۸ میلیون کاربر فعال روزانه دارد اما وب‌سایت خبری ورج گزارش داده، از زمان انعقاد قرارداد ۴۴ میلیارد دلاری ایلان ماسک، این پلتفرم رکورد رشد را شکسته و از مرز ۲۵۰ میلیون کاربر فعال روزانه عبور کرده است.

خبر تغییر سیستم تیک آبی در حالی منتشر شده است که ماسک راه را برای بازگشت حساب‌های مسدودشده در هفته آینده هموار می‌کند. او روز پنجشنبه ۲۴ نوامبر اعلام کرد تمامی حساب‌های مسدودشده‌ای که قانونی را زیر پا نگذاشته یا «در گمراه‌سازی فاحش شرکت دخالت نداشته باشند» مشمول «عفو عمومی» خواهند شد. این حساب‌های مسدود افرادی همچون کیتی هاپکینز، منتقد راست‌گرای بریتانیایی و استیو بنون، مشاور سابق دونالد ترامپ، را در بر می‌گیرند.

ماسک اعتراف کرده است در نتیجه نگرانی از برنامه‌های او در مورد نظارت بر محتوای پلتفرم، از جمله سرنوشت حساب‌های مسدودشده، درآمد تبلیغاتی توییتر ریزش «شدیدی» را متحمل شده است.

او پیشتر به کارکنان توییتر اعلام کرده است برای «بقا در رکود اقتصادی پیش‌‌ رو» باید «نزدیک به نیمی» از درآمد‌های این شبکه‌ اجتماعی از فروش اشتراک تامین شود. بر اساس آخرین نتایج سالانه توییتر، درآمد ۵.۱ میلیارد دلاری توییتر از تبلیغات حدود ۹۰ درصد از درآمد این شرکت را تشکیل می‌دهد.

منبع: Guardian

 

https://pvst.ir/dks

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو