۳۴ ابزار و نرمافزار هک اخلاقی برای متخصصان فناوری اطلاعات
نرم افزار هک اخلاقی به سازمانها کمک میکند تا از اطلاعات و سیستمهای خود بهتر…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲ آذر ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با ارسال پیامکی به کاربران توصیه کرد برای پیشگیری از کلاهبرداری در خرید اینترنتی قبل از خرید به رتبه اعتماد کسبوکار (ستارههای زیر لوگوی اینماد) توجه کنند و با کلیک روی لوگوی اینماد، شناسنامه کامل کسبوکار را بررسی کنند.
به گزارش پیوست، در پیامکی که معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با سرشماره Pishgiri ارسال کرده، به کاربران یادآور شده است برای پیشگیری از کلاهبرداری در خرید اینترنتی، قبل از خرید به رتبه اعتماد کسبوکار (ستارههای زیر لوگوی اینماد) توجه کنند و با کلیک روی لوگوی اینماد، اطلاعات شناسنامه کسبوکار شامل سابقه فعالیت، وضعیت تخلفات، وضعیت پاسخگویی به شکایات و غیره را بررسی کنند.
مدتی قبل هم شاپرک اعلام کرده بود پایانههای اینترنتی فاقد اینماد از ۲۴ آبانماه قطع میشوند و در نهایت نیز رضا فاطمی امین وزیر صمت پس از جلسه هیات دولت اینماد را یک استاندارد نامیده و تاکید کرده بود اینماد یک استاندارد عملکرد است و حذف شدنی نیست.
حالا به نظر میرسد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز در راستای پیشگیری از مشکلات امنیتی کاربران از آنها خواسته به رتبه اعتماد کسبوکار به عنوان شاخص ارزیابی ریسک و بررسی اطلاعات شناسنامه اینماد کسبوکار توجه کنند و قبل از خرید سطح اطمینان خود را نسبت به کسبوکار بالا ببرند و در صورت اصرار به خرید از کسبوکارهای با رتبه اعتماد پایینتر، هنگام خرید پرداخت آنلاین انجام ندهند و پرداخت در محل را انتخاب کنند تا پس از تحویل کالا، پرداخت انجام دهند.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه از کاربران خواسته با توجه به احتمال جعل لوگوی اینماد توسط برخی سایتهای متخلف، روی لوگوی اینماد کلیک کنند و با باز شدن شناسنامه اینماد دامنه enamad.ir، از صحت آن مطمئن شوند. این اطلاعات عبارت است از: هویت کسبوکار، تاریخ اعطا و انقضای اینماد، اطلاعات تماس شامل تلفن ثابت، پست الکترونیکی، نشانی محل فعالیت و موقعیت آن روی نقشه، وضعیت رعایت قوانین و مقررات (مغایرت از دستورالعمل) شامل تعداد تخلفات سطح ۱، ۲ و ۳، وضعیت پاسخگویی به شکایات شامل تعداد شکایات بدون پاسخ و تعداد تاخیر در پاسخگویی به شکایات و غیره.
این روزها پیامکهایی با مضامینی مثل رسیدگی به پرونده اغتشاشات نیز به دست کاربران میرسد، لینکهای موجود در این پیامکها نیز فیشینگ و کلاهبرداری است و در صورتی که کاربران با این پیامکها مواجه میشوند به هیچ عنوان نباید روی این لینکها کلیک کنند.