محمد جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران شد
محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، جانشین مجید سلطانی شد. جعفرپور در دولت…
۱۴ آبان ۱۴۰۳
۱۴ آبان ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
مهران ضیابری مدیرعامل ترگمان میگوید: اختلال شبکه و وضعیت نابسامان اینترنت که مدام در حال تغییر است، نه تنها پلتفرمهای خارجی بلکه پلتفرمهای داخلی را نیز با مشکل مواجه کرده و علاوه بر کاهش فروش ۷۰ درصدی سرویس ترجمیار در مهرماه، موجب افت کیفیت سرویس ترگمان نیز شده است.
به گزارش پیوست، مهران ضیابری، مدیرعامل ترگمان با اشاره به توییتش گفت: در توییتی نشان دادم که اختلال شبکه و وضعیت نابسامان آن که مدام در حال تغییر است، تغییرات روتینگ و بحثهای تغییرات در شبکه داخلی و اینترنت نه تنها پلتفرمهای خارجی بلکه پلتفرمهای داخلی را نیز دچار مشکل کرده است.
او با اشاره به نمودار روند تقاضای ترجمه روی ترگمان افزود: ابتدای نمودار در ۱۵ شهریور نشان میدهد در آن زمان، روزانه ۳۰ میلیون کلمه، تقاضای ترجمه را پاسخ میدادیم. این ۳۰ میلیون به مرور در حال رشد بود و هرساله با شروع مدارس و دانشگاهها همین میزان رشد داشتیم. پس از وقایع اخیر و قطعیهای اینترنت میزان تقاضا به ۷۰ میلیون کلمه در روز رسید. نهم و دهم آبان هم که گوگل ترنسلیت فیلتر شد با رشد ناگهانی به ۸۷ میلیون رسیدیم و پس از رفع فیلتر گوگل ترنسلیت به روال قبلی برگشتیم.
طبق گفته ضیابری، در نمودارها مشخص است که تقریباً در سه هفته اخیر، شبکه مدام با اختلال مواجه بوده و این اختلال باعث نوسان شدید در میزان تقاضای ترجمه و طبیعتاً نارضایتی کاربران شده است.
ضیابری ادامه داد: با اینکه به نظر میرسد ما جزو کسبوکارهایی هستیم که کمترین آسیب را پس از قطعی و اختلال اخیر دیدهاند، و حتی انگ این را به ما میزنند که به سبب رقابت با گوگل، سرویس حاکمیتی و تحت حمایتیم، اما همین نمودار به خوبی نشان میدهد «اختلال شبکه چیزی نیست که سرویس داخلی سرویس خارجی یا سرویس تحت حمایت یا غیرحمایت برایش فرقی بکند. دستکاری و ایجاد اختلال به تمام سرویسهای اینترنتی آسیب میزند».
مدیرعامل ترگمان گفت: گرچه سرورهای هر دو محصول ترگمان و ترجمیار در داخل کشور هستند و جزو ترافیک کاملاً داخلی محسوب میشوند و باید در این روزها نیز بدون مشکل مسیریابی شوند، اما در عمل اینطور نیست و کاربران در استفاده از سرویسهای این استارتآپ نیز با مشکل مواجهاند. به عنوان مثال در چند روز اخیر از کاربران در شهرستانهای مختلف شکایتهایی دریافت میکردیم که به عنوان مثال به ترجمیار دسترسی ندارند اما در همان حال ترگمان را میبینند یا بر عکس.
به عقیده ضیابری، بیشترین لطمه به کسبوکارشان از تغییرات مداوم در داخل شبکه در زمینههای مختلف مسیریابی و پالیسیها ایجاد میشود و دستکاری و تغییرات دائمی شبکه، بیثباتی زیادی برای آنها به همراه داشته است. او در این باره توضیح داد: در این چند هفته همکاران تیم شبکه مدام در حال ایجاد تونل بین سرورهای داخلی هستند. نه تونل برای ویپیان زدن و اینترنت گرفتن، بلکه تونل برای اینکه بتوانند پایداری سرویس ایجاد کنند و این موضوعات آنقدر انرژیگیر و زمانبر است که باعث کاهش کیفیت سرویسها شده است.
فیلترینگ اینستاگرام روی همه کسبوکارها تاثیر گذاشته و به گفته ضیابری، ترگمان هم از این قاعده مستثنی نبوده و آنها در زمینه کانال تبلیغات و جذب مشتری با افت فروش شدیدی مواجه شدهاند. ضیابری در این باره گفت: اینستاگرام یکی از کانالهای مهم تبلیغات ما بود و ما در مهرماه ما با ۷۰ درصد افت فروش مواجه شدیم.
به عقیده ضیابری، ترگمان با اینکه در تلاش بوده در این مدت تعدیل نیرویی نداشته باشد اما بخش دیجیتال مارکتینگ آن فعلاً هیچ آوردهای برای شرکت نداشته است و صرفاً در جهت عدم تمایلشان به کاهش نیروی انسانی، نیروهای خود را تعدیل نکردهاند و اگر این روند ادامه پیدا کند احتمالاً آنها نیز با این مساله مواجه میشوند.