مدیرعامل تپسی: اگر تپسی نتواند، هیچ پلتفرم دیگری توان مقابله با انحصارطلبی اسنپ را نخواهد داشت
تپسی به رای شورای رقابت و همزمانی شکایت ازکیوام و زودکس از رویههای ضدرقابتی اسنپ…
۴ آذر ۱۴۰۳
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و دانشگاه پیام نور تفاهمنامه همکاری امضا کردند. طی این تفاهمنامه قرار شد این مرکز ۵۰ هزار هسته پردازشی و ۲۰ هزار مترمربع فضای اداری را برای شرکتهای دانشبنیان دانشگاه پیام نور تجهیز کند.
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، تفاهمنامه همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی امضا شد. تخصیص ۵۰ هزار هسته پردازشی به دانشگاه پیام نور و تجهیز ۲۰ هزار مترمربع فضای اداری برای استقرار شرکتهای نوپا بخشی از مفاد این تفاهمنامه بود.
امین کلاهدوزان سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در این نشست با اشاره به گردش مالی ۱۲۳۰ هزار میلیارد تومانی تجارت الکترونیکی کل کشور در سال ۱۴۰۰ گفت: دانشگاه به عنوان رکن اساسی تربیت نیروی متخصص انسانی میتواند نقش موثری در تکمیل و افزایش این ظرفیت ایفا کند.
کلاهدوزان سهم تجارت الکترونیکی ایران را در حال حاضر معادل ۱۷ درصد خردهفروشی کشور دانست و با عنوان اینکه این سهم ظرفیت افزایش حداقل به میزان ۸ درصد است، گفت: این ظرفیت افزایش معادل ۶۰۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده است که برای فعالسازی آن دانشگاهها میتوانند نقش به سزایی ایفا کنند.
او در ادامه گفت: ظرفیت ۵۰ هزار هسته پردازشی که ذیل این تفاهمنامه برای دانشجویان دانشگاه پیام نور فراهم میشود، بزرگترین زیرساخت ابری کشور برای تجارت الکترونیکی است. در کنار آن هم تجهیز ۲۰ هزار متر مربع فضای اداری برای شرکتهای دانشبنیان انجام خواهد شد که مجموع این اقدامات یک گام بلند برای توسعه تجارت الکترونیکی در عرصه دانشگاهی و تجارت الکترونیکی است.
کلاهدوزان ادامه داد: همچنین مقرر شده است که در فاز اول به میزان ۲۰ هزار مترمربع از فضاهای تخصیصی دانشگاه پیام نور با رویکرد اولویت مناطق محروم، توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برای استقرار شرکتهای تجارت الکترونیکی تجهیز شود و در فاز دوم نیز برای تجهیز ۵۰ هزار مترمربع دیگر اقدامات لازم صورت گیرد.
ابراهیم تقیزاده، رئیس دانشگاه پیام نور نیز در نشست امضای تفاهمنامه با مرکز توسعه تجارت الکترونیکی افزود: این تفاهمنامه بسترهای پیشرفت و ورود به بازار شرکتهای نوپا را فراهم خواهد کرد و در فاز اول تقویت استانها و مناطق محروم در اولویت قرار می گیرد.
همچنین امید رضاییفر، مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست بر لزوم توسعه و تکمیل زیرساختها و استفاده از زیستبوم دانشگاهها در حوزه فناوری و نوآوری تاکید کرد و با اشاره به قانون جدید جهش اقتصاد دانشبنیان گفت: این قانون فرصت نقشآفرینی دانشگاهها در حوزه علم و دانش را که لازمه کشور است، افزایش خواهد داد.