فیلترینگ یوتیوب را بردارید، مردم خودشان انتخاب میکنند
محمدجواد شکوری، مدیر گروه صبا ایده به اظهارت شب گذشته رسول جلیلی عضو حقیقی شورای…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۳۰ مهر ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۳ آذر ۱۴۰۱
انصراف شرکتهای متقاضی حضور در الکامپ بیست و ششم، فضای نا آرام جامعه و محدودیتها و انسداد اینترنت که اینروزها کسب و کارهای فناورانه را با چالشهای اقتصادی و اجتماعی رو به رو کرده، برگزاری نمایشگاه الکامپ در ۱۴۰۱ را نیز تحت شعاع قرار داده و احتمال تعویق یا عدم برگزاری آن در سال جاری را افزون کرده است.
به گزارش پیوست، الکامپ بیست و ششم که قرار بود در آبان ماه ۱۴۰۱ برگزار شود، گویا باز هم به دلیل مشکلات فعلی و محدودیتهای اینترنت احتمال دارد به تعویق افتد. تعویقی که احتمالا به این معنی خواهد بود که در سال ۱۴۰۱ هم خبری از الکامپ نباشد.
در واقع الکامپ از سال ۹۸ به دلیل پاندمی کرونا بیشترین عناوینی را که به خود دیده « برگزار میشود،برگزار نمیشود، با مخالفت مواجه شد و به تعویق افتاد» بوده و حالا هم با اینکه سازمان نظام صنفی عنوان کرده است در جلسه اول آبان ماه تکلیف آن مشخص میشود اما شنیدههای پیوست حاکی از آن است که بدلیل بیرمقی کسب و کارها برگزاری آن با چالش مواجه شده است.
کاوه ثروتی مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ در این رابطه به پیوست میگوید: « تابستان سال ۹۸ آخرین الکامپی بود که به شکل جامع و با عملکردی مثبت برگزار شد، پس از آن الکامپ سال ۹۹ و الکامپ سال ۱۴۰۰ به دلیل رعایت پروتکلهای ستاد مبارزه با کرونا و وضعیت قرمز تهران کنسل شد.
اما الکامپ ۱۴۰۱ که قرار بود مرداد ماه برگزار شود و تمام برنامهریزیها برای آن انجام شده بود و هیچگونه مسئله خاصی در ارتباط با آن وجود نداشت. علیرغم استقبال گسترده شرکتکنندگان با اعمال نظرهای غیر کارشناسانه و به بهانه محرم منحل شد و به آبان ماه موکول شد.»
حالا به عقیده ثروتی، الکامپ در شرایط کنونی هم به نظر میرسد با توجه به اوضاع و احوال جامعه و موج انصراف و عدم مشارکت شرکتها کنسل شود و به تاریخ دیگری موکول شود.
ثروتی در ادامه میگوید: «ما در الکامپ نماینده بخش خصوصی هستیم و این بخش خصوصی است که تصمیمگیرنده و اصل کار است. این حق طبیعی شرکتهای بخش خصوصی است که میخواهند نمایشگاه را در فضایی آرام، با ثبات و خالی از ابهام برگزار کنند. در حال حاضر شرکتهای خصوصی زیادی از حضور در الکامپ انصراف دادهاند و علاقمند نیستند در فضایی پرابهام و بدون اینترنت نمایشگاه برگزار کنند.»
ثروتی در پاسخ به اینکه جواب قطعی برگزاری یا عدم برگزاری الکامپ ۱۴۰۱ چیست میگوید: «یکم آبان ماه قرار است در نصر تهران جلسهای برگزار شود و ما منتظر هستیم. ولی انصراف شرکتها زیاد بوده و با توجه به اینکه بیش از هفتاد درصد شرکتها از بودن در نمایشگاه منصرف شدهاند بعید است نمایشگاه در موعد مقرر برگزار شود و با توجه به اینکه تاریخ نمایشگاه بعدی در ۱۴۰۲، هشت ماه بعد یعنی تیر ماه است و تقویم نمایشگاه تهران پر است احتمال عدم برگزاری آن نیز وجود دارد.»
ثروتی تاکید میکند: «برگزاری نمایشگاه امری دستوری نیست و با دستور کسی برگزار نمیشود. چون اعضا برای شرکت در آن هزینههای سنگین میپردازند پس برای حضور در نمایشگاه باید اعضا و شرکتها رغبت داشته باشند، هزینهها بالاست و شرکتها خودشان تصمیم گیرنده هستند.»
حسین اسلامی رئیس سازمان نصر تهران هم میگوید: «از دو هفته قبل در حال بررسی برگزاری یا عدم برگزاری الکامپ بودهایم.در هفته قبل برخی از شرکت کنندگان انصراف دادهاند و نظرسنجیهایی در این زمینه در شبکههای اجتماعی صورت گرفته است. ما به عنوان صنف نظر جمعی اعضا و شرکت کنندگان برایمان مهم است و در جلسه آتی هیات مدیره مبتنی بر نظرات اخذ شده تصمیم میگیریم.»
براساس این گزارش درحال حاضر مهمترین چالش برگزاری الکامپ بیست و ششم در سال جاری اختلال و انسداد اینترنت است که باعث شده شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات وارتباطات ایران با مشکلات اقتصادی در کسب و کار خود مواجه شوند.