skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دولت الکترونیکی راهبردی برای رسیدن به اهداف کلان دولت‌هاست

سمانه سمیع تحریریه

۲۲ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

امیر یزدانی مشاور فنی راهکار دولت الکترونیک شرکت «برسانوین رای» معتقد است دولت الکترونیکی راهبردی استراتژیک برای رسیدن به اهداف کلان دولت‌هاست و شرکت‌های نرم‌افزاری این حوزه در تلاشند تسهیلگر این فرآیند پیچیده و زمان‌بر باشند.

به گزارش پیوست در دومین رویداد از سری نشست‌های «دولت الکترونیک، هوشمندی در سایه امنیت» امیر یزدانی مشاور فنی راهکار دولت الکترونیکی شرکت «برسانوین رای»، دولت الکترونیک را راهبردی استراتژیک برای رسیدن به اهداف کلان دولت‌ها دانست و گفت: در تمام جوامع رضایت شهروندان و تسهیل در امر سرویس‌های دریافتی موضوع مهمی است. دولت الکترونیک و مکانیزه کردن خدمات در کنار یکپارچه‌سازی از مهم‌ترین شاخصه‌هایی است که رضایت شهروندان با آن سنجیده می‌شود و از این رو حاکمیت در تلاش است در این امر تسهیلگر باشد. ما نیز به عنوان یک شرکت نرم‌افزاری تلاش می‌کنیم در این امر پیشگام و تسهیلگر باشیم.

دولت الکترونیکی هم فرصت است هم تهدید

«مهدی صادق» عضو هیات مدیره شرکت «برسا نوین رای» نیز مسیر دولت الکترونیکی را با اجبار و سرعت عملی که دولت سازمان‌ها را موظف به انجام آن کرده است از سویی فرصت و از سویی دیگر تهدید خواند. او در این باره به پیوست گفت: شکل‌گیری پنجره واحد و مفهوم یکپارچه‌سازی و دولت الکترونیکی به دلیل نو بودن موضوع به طور کل چالش‌های زیادی را برای سازمان‌ها، حاکمیت و حتی شرکت‌های نرم‌افزاری که در این راستا فعالیت می‌کنند، ایجاد کرده است. اما به خودی خود این موضوع هم فرصت است و هم تهدید، تهدید از این جنبه که زیرساخت بسیاری از شرکت‌ها اماده این تحول و تغییرات نیست و فرصت از این جهت که سازمان‌ها خواسته یا ناخواسته سوار بر موج فناوری خواهند شد.
صادق گردهمایی‌هایی همچون برسا نوین را که بخش‌های فناوری سازمان‌ها را در کنار هم جمع می‌کند را از لازمه‌ها و مقدمات دولت الکترونیکی دانست و ادامه داد: ما در هر سری نشست‌های شرکت، پذیرای سازمان‌های مختلفی از جمله سازمان هواپیمایی کشور، کمیته امداد، جهاد کشاورزی و ده‌ها سازمان دیگر هستیم، به این شکل همکاران بخش‌های فناوری اطلاعات سازمان‌ها با یکدیگر آشنا می‌شوند و ما نیز با چالش‌ها و نیازهای آنها را بهتر درک می‌کنیم. این بهترین حالتیست که در لایه تکنیکال و اشتراک دانش کار را پیش می‌بریم.

صادق همچنین در پاسخ به پیوست در رابطه با هزینه سوییچ و مهاجرت سازمان‌ها به پلتفرم برسا نیز توضیح داد: بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌ها با سامانه‌‌های دیگر کار کرده‌اند و استفاده از سامانه برسانوین رای به منزله حذف سامانه‌های موجود نیست. اما در استراتژی یکپارچه‌سازی، برای مدیران هزینه فایده بحث مهمی است و نگهداشت سامانه‌های جزیره‌ای هزینه‌های خودش را دارد. هزینه‌هایی که اغلب کمتر از مهاجرت به پلتفرم جدید نیست.

این رویداد با ارائه جزئیات مفصلی از کار با سامانه برسا نوین رای، دموی امکانات هوشمندسازی سامانه‌‌ها، دموی پنجره واحد و معرفی امکانات امنیتی پنجره واحد به کار خود خاتمه داد.

https://pvst.ir/d6g
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو