استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۳۰ مرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
فعالان حوزه فناوری و امنیت در ارتباط با توسعه دولت الکترونیکی بر این باورند که مهمترین رکن دولت الکترونیکی امنیت، شفافیت،کاربرمحوری و یکپارچگی دادههاست.
به گزارش پیوست، «مهدی صادق» عضو هیات مدیره شرکت «برسا نوین رای»، شرکت ارائهدهنده و سازنده سیستمهای نرمافزاری دولت الکترونیکی، در نشست «دولت الکترونیک، هوشمندی در سایه امنیت» عنوان کرد: مهمترین ارکان توسعه دولت الکترونیکی کاربرمحوری، شفافیت، یکپارچگی داده و امنیت است.
صادق در ادامه به تشریح اهمیت منابع انسانی و مالی در دولت الکترونیکی پرداخت و افزود: دولت الکترونیکی یکشبه به وجود نمیآید و نیاز به زیرساختهای مالی و منابع انسانی توانمند دارد. ما نیز در برسا نوین رای از سال ۸۵ تلاش کردهایم تا در حوزه زیرساختها و نرمافزارها بهروز بوده و جزو تسریعکنندگان خدمات دولت الکترونیکی باشیم.
امیر یزدانی مشاور فنی راهکار دولت الکترونیک شرکت برسانوین رای هم در ادامه به معرفی راهکار جامع دولت الکترونیکی و متدولوژی استقرار فرایند دولت الکترونیکی در برسا نوین رای پرداخت و به تفصیل از جزئیات خدمات این شرکت در زمینه گسترش دولت هوشمند و دولت الکترونیکی صحبت کرد.
یزدانی همچنین مشکلات و چالشها در مسیر دولت الکترونیکی را فقدان نگاه جامع، مقاومت در برابر تغییر، محدودیت منابع، مالی، نیروی انسانی و محدودیتهای بالادستی برشمرد و توضیح داد: اگر بخواهیم مسیر دولت الکترونیکی هموار شود باید مدیران ارشد سازمانها دید بازی نسبت به تغییر داشته باشند و با نگاهی حمایتگرانه و ایجاد نقشه راه به روند دولت الکترونیکی سرعت ببخشند. او بهکارگیری رویکرد چابک و استفاده از تجارب را هم از راهکارهای دیگر موفقیت در زمینه دولت الکترونیکی عنوان کرد.
در بخش دیگری از رویداد هم «میلاد افشار نادری» کارشناس امنیت شرکت «امنافزار گستر شریف» به اهمیت امنیت در خدمات دولت الکترونیکی پرداخت و چند نمونه از رخدادهای مهم سایبری در کشور را تشریح کرد. نادری حمله سایبری به سرورهای ابرآروان، سامانه هوشمند سوخت، حمله سایبری به وزارت راه و شهرسازی، هک شدن دوربین زندانهای اوین، حملات به گمرک شهیدرجایی و سازمان بنادر کشور و غیره را تنها نمونههایی از حملات سایبری دانست که افشا شده است. او افزود بخش زیادی از حملات سایبری رسانهای نمیشوند و همین تعدد حملات سایبری نشان از ناآگاهی کارکنان از موضوعات دانش امنیتی دارد. نادری دادن دانش و آگاهی به افراد سازمانها و آمادهسازی زیرساختها را از مهمترین مراحل پیشگیری از حملات سایبری عنوان کرد.
در ادامه این رویداد نیز همکاران برسا نوین رای به جزئیات کار با سامانه برسا نوین رای در شرکتهای تحت قرارداد با این شرکت پرداختند و استفاده از هوش مصنوعی و دادههای شفاف را از فرایندهای اصلی این سامانه شمردند.
این رویداد با اجرای دموی امکانات هوشمندسازی سامانهها، دموی پنجره واحد و معرفی امکانات امنیتی پنجره واحد به کار خود خاتمه داد.