skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

توییتر امکان ویرایش توییت را ابتدا برای مشترکان توییتربلو عرضه می‌کند

۱۱ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

شرکت توییتر بالاخره امکان ویرایش یا ادیت توییت را امتحان می‌کند. این گزینه، یکی از پردرخواست‌ترین قابلیت‌های توییتر تا به امروز است. این شرکت در حالی قابلیت جدید خود را برای کاربران پولی عرضه می‌کند که دادگاهش با ایلان ماسک بر سر قرارداد ۴۴ میلیارد دلاری خرید توییتر ادامه دارد.

در حالی که توییتر با دادگاهی در مورد آینده مالکیت شرکت و حواشی دیگر دست‌وپنجه نرم می‌کند، امروز یکم سپتامبر، عرضه قابلیت جدید ویرایش یا ادیت توییت از سوی این شرکت تایید شد. این قابلیت که با یک آزمایش داخلی آغاز می‌شود، قرار است در ادامه ماه جاری (سپتامبر) در مرحله اول برای کاربران پولی توییتر آبی (Twitter Blue) عرضه شود.

توییتر آبی یا توییتربلو فعلاً تنها در کشور‌های استرالیا، کانادا، نیوزیلند و ایالات متحده در دسترس است و هنوز برنامه‌ای برای گسترش عرضه این طرح اعلام نشده است. به علاوه مشخص نیست که دکمه ادیت یا اصلاح توییت چه زمانی برای ۲۳۷.۸ میلیون کاربر رایگان این شرکت فعال می‌شود.

در ماه جولای ۲۰۲۲، کاربران توییتر به دلیل افزایش قیمت اشتراک توییتربلو از این شرکت انتقاد کردند و شاید ارائه دکمه ادیت باعث فروکش انتقادات شود.

قوانین ساده‌ای برای دکمه ادیت توییت وجود دارد: کاربران ۳۰ دقیقه برای اصلاح توییت زمان دارند و توییت ویرایش‌شده، لیبلی دارد که زمان اصلاح را نشان می‌دهد. افرادی که توییت را مشاهده می‌کنند می‌توانند با فشار دادن این لیبل، تاریخچه اصلاحات توییت را مشاهده کنند.

اگر از روند منتهی به عرضه این قابلیت اطلاع دارید، می‌دانید روند اجرای فعلی توییتر بر اساس یافته‌هایی است که این شرکت پس از انتشار خبر بررسی این قابلیت به دست آورد. ماه گذشته، محققان این اپلیکیشن در مورد نحوه قرارگیری توییت در دیگر وب‌سایت‌ها توضیح دادند. به گفته آنها، برای دست‌نخورده ماندن تاریخچه، اگر توییتی در وب‌سایت دیگری قرار بگیرد و توییت اصلی اصلاح شود، نسخه موجود در سایت تغییری نمی‌کند.

توییتر در حال حاضر به مشترکان توییتربلو اجازه می‌دهد تا در بازه‌ای ۳۰ ثانیه‌ای، در صورت مشاهده خطا، توییت خود را لغو کنند. به گفته این شرکت، کاربران پس از عرضه دکمه ادیت، به این قابلیت دسترسی دارند.

با این حال امکان ویرایش، مشکلات خود را هم دارد. اول از همه نگاه رسانه به توییتر است. در حال حاضر رسانه‌ها از توییت به عنوان مبنا و اساس داستان‌های خبری استفاده می‌کنند. اما با اضافه شدن قابلیت اصلاح، خبرنگاران باید احتمال اصلاح و تغییر توییت را نیز در نظر بگیرند. این فاکتور به دیگر موضوعاتی که خبرنگار باید در رابطه با یک گزارش زیرنظر داشته باشد اضافه می‌شود.

مساله دیگر نگاه رگولاتوری است. در صورت نقض قوانین یک کشور، رگولاتوری‌ها چه رویکردی در قبال توییت اصلاح‌شده دارند؟

توییتر در پستی وبلاگی اعلام کرد هدف از قابلیت ویرایش توییت، «ایجاد بازه‌ای کوتاه از نظر زمانی برای کاربران است تا چیزهای نوشته‌شده، تگ جاافتاده و چنین مواردی را اصلاح کنند». با این حال محدودیتی برای اصلاحات مجاز و پیامدهای این اصلاحات وجود ندارد.

توییتر در یک پست وبلاگی توضیح داده است: «ما امیدواریم با امکان اصلاح توییت، توییت کردن را ساده‌ و جذاب‌تر کنیم و انتخاب و آزادی عمل بیشتری برای نحوه بیان و شرکت در گفت‌وگوهای توییتری در اختیار مردم بگذاریم.»

توییتر افزود در راستای دریافت نظرات و بازخورد‌های کاربران، از جمله سوءاستفاده‌های احتمالی، این قابلیت در اختیار کاربران پولی قرار می‌گیرد.

به گفته این شرکت، «از آنجا که این قابلیت بیشترین درخواست را داشته، می‌خواهیم از اجرای درست آن اطمینان حاصل کنیم».

از این جمله توییتر می‌توان چنین برداشت کرد که این شرکت رفته‌رفته قابلیت اصلاح را به صورت عمومی در اختیار کاربران بیشتری قرار می‌دهد و ادیت توییت تنها به کاربران پولی، آن هم در چند کشور خاص، محدود نمی‌شود.

توییتر چندین مرتبه در سال‌های گذشته به قابلیت اصلاح توییتر اشاره کرده است.

جک دورسی، هم‌بنیان‌گذار توییتر که تا نوامبر ۲۰۲۱ به عنوان مدیر این شرکت فعالیت می‌کند، می‌گوید توییتر این قابلیت را در نظر داشت اما در مرحله اجرا عقب کشید. حالا به نظر می‌رسد با مدیریت جدید و درخواست‌های عمومی ایلان ماسک پس از خرید سهام توییتر و تلاش برای خرید شرکت، شرایط تغییر کرده است.

این شرکت در حال حاضر درگیر پرونده‌ای مهم با ایلان ماسک است. ابتدای سال جاری توییتر درخواست ماسک مبنی بر خرید این شرکت به قیمت ۴۴ میلیارد دلار را تایید کرد اما چندی بعد ماسک با اشاره به عدم ارائه اطلاعات کامل کاربران (و به ویژه روبات‌ها) از خرید توییتر روی برگردادند. در نهایت روند خرید به تنش منتهی شد و موضوعاتی مثل اتهامات رئیس سابق امنیت توییتر در مورد سوءمدیریت امنیت و داده‌های کاربران در توییتر، بر تنش‌ها دامن زد.

منبع: Techcrunch

https://pvst.ir/d3q

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو