فراجا برای توسعه پروژه “پلیس هوشمند” با شرکتهای دانشبنیان همکاری میکند
حدود ۶۰ محصول از شرکتهای دانش بنیانی و نوپا به قرارداد نهایی با نیروی انتظامی…
۱۵ مهر ۱۴۰۳
۲۶ مرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
بر اساس تازهترین دادههای شرکت پرداخت آنلاین پیپل، عمده مشتریان آنلاین در بازارهایی مثل چین، سنگاپور، استرالیا و انگلستان برای خرید از گوشی هوشمند استفاده میکنند و ۵۷ درصد از خریدها بینالمللی است.
به گزارش پیوست به نقل از ZDNet، بیشتر مشتریان آنلاین بازارهای بزرگ جهانی از جمله چین، سنگاپور، استرالیا و انگلستان برای خرید از گوشیهای هوشمند استفاده میکنند. ۵۷ درصد از خریدهای آنلاین صورتگرفته نیز ماهیت برونمرزی دارند و مشتریان چینی و آمریکایی بیشتر خریدهای برونمرزی خود را از کشورهای یکدیگر انجام میدهند.
مشتریان آنلاین ۱۴ بازار جهانی که نمایهای از آنها در گزارش تجارت بدون مرز پیپل برای سال ۲۰۲۲ ارائه شده است، برای خرید از گوشیهای هوشمند خود استفاده میکنند و این آمار در چین ۹۶ درصد، در سنگاپور ۸۴ درصد، انگلستان ۸۱ درصد، آمریکا ۷۸ درصد، ژاپن ۷۷ درصد و استرالیا ۶۹ درصد است. این تحقیق از سوی شرکت تحقیقاتی Ipsos با حضور ۱۴ هزار شرکتکنندهای که بین دسامبر ۲۰۲۱ تا ژانویه ۲۰۲۲ خرید آنلاین انجام داده بودند صورت گرفته است.
به گفته شرکتکنندگان این تحقیق، ۴۶ درصد احتمالاً از فروشندگانی خرید میکنند که تجربیات مجازی یا دیجیتالی در اختیار آنها قرار دهند. بر اساس گزارش منتشر شده، این نرخ در بین خریداران چینی به ۷۲ درصد هم میرسد.
این مطالعه نشان میدهد ۴۲ درصد از مشتریان آنلاین حالا در مقایسه با سال ۲۰۲۰ با خرید برونمرزی احساس راحتی بیشتری دارند و قابلیتهایی مثل محافظت از کلاهبرداری، گزینههای پرداخت با ارز داخلی و چندین روش مختلف برای پرداخت از جمله عوامل اصلی این تغییر رویکرد است. سیاست بازگشت وجه واضح و قابل اطمینان هم عامل دیگری است که اعتماد ۲۸ درصد از مصرفکنندگان را به خرید برونمرزی جلب کرده است.
در سنگاپور هم خرید برونمرزی با نرخ ۷۹ درصد تقریباً به دوبرابر نرخ پیش از پاندمی رسیده است. در این بین ۵۹ درصد خریدهای برونمرزی این کشور مربوط به چین، ۲۹ درصد مربوط به آمریکا و ۱۹ درصد مربوط به کرهجنوبی است.
در چین هم ۴۳ درصد از مشتریان خرید برونمرزی انجام دادهاند که ۳۸ درصد این خریدها از آمریکا، ۳۴ درصد از ژاپن و ۲۷ درصد از کره جنوبی است.
به علاوه، در آمریکا نیز ۴۱ درصد از خریداران آنلاین به سمت خرید بینالمللی روی آوردهاند و ۲۷ درصد از آنها از فروشگاههای چینی، ۱۱ درصد از کانادا و ۹ درصد از انگلستان خرید کردهاند. از سویی ۷۵ درصد از خریدهای برونمرزی مصرفکنندگان آمریکایی از طریق بازارهای آنلاین صورت گرفته در حالی که ۴۵ درصد به صورت مستقیم از فروشگاه یا وبسایت خریداری شده و ۳۷ درصد هم مربوط به بازارهای شبکه اجتماعی است.
حدود ۸۵ درصد از چینیها هم خریدهای خود را از طریق بازارهای آنلاین انجام میدهند. از این بین، ۵۹ درصد از خریدها از وبسایت خردهفروشان و ۵۷ درصد هم از یک وبسایت برند انجام گرفته است.
مشتریان آنلاین سنگاپور نیز علایق مشابهی دارند. ۸۴ درصد از این مشتریان خریدهای برونمرزی خود را از طریق بازارهای آنلاین انجام میدهند. ۳۶ درصد از این مشتریان از وبسایت یک برند و ۳۴ درصد هم وبسایت یک خردهفروشی را انتخاب کردند.
به طور کلی با افزایش قیمتها در نتیجه تورم جهان، ۶۱ درصد از پاسخدهندگان مطالعه پیپل میگویند در ازای خرید با قیمت مناسب، مدتزمان طولانی ارسال را تحمل میکنند.
منبع: ZDNet