مدیرعامل جدید شرکت مخابرات ایران: تحولات چشمگیر تا پایان سال رخ میدهد
مدیرعامل جدید شرکت مخابرات ایران در نخستین سخنان خود بر هماهنگی بیشتر با وزارت ارتباطات…
۱۵ آبان ۱۴۰۳
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تبلیغات دیجیتال تنها حدود ۱۰ درصد از کل بازار تبلیغات در کشور را به خود اختصاص داده و به عقیده احمدعلی فرهودی مدیرعامل گروه تبلیغات دیجیتال دیما، این درصد کوچک نشاندهنده این است که فعالان حوزه تبلیغات دیجیتال با همکاریهای مشترک میتوانند سهم بازار تبلیغات دیجیتال را بیشتر کنند.
احمد علی فرهودی مدیر عامل گروه تبلیغات دیجیتال دیما میگوید: در سال ۱۴۰۰ همکاری دیما و کافه بازار برای کمک به تبلیغ کسبوکارها آغاز شد و از مدتی قبل هم دیما یکی از ارائه دهندگان ثابت تبلیغات در جستجو و تبلیغات بازار شده است.
فرهودی همکاری مشترک شرکتها و پلتفرمهای تبلیغاتی را از اصول مهم رشد در کسب و کارها دانست و ادامه داد: همکاری دیما با کافه بازار در جهت تکمیل شبکه تبلیغاتی جذب کاربر برای کسب و کارهای مبتنی بر برنامه و بازی موبایلی است و با اضافه شدن ظرفیتهای کافه بازار دیما حالا توانایی پاسخ به هرگونه نیاز در حوزه نصب اپلیکیشن را دارد.
فرهودی آغاز فعالیت دیما را از سال ۹۴ اعلام کرد و گفت: اولین کمپین تبلیغاتی دیما از سال ۹۴ آغاز شد و ما تلاش کردیم به کمک ابزارهای فناورانه تبلیغاتی برای شرکتها و سازمانها، امکان بازگشت سرمایه بالاتری را مهیا کنیم. در واقع تبلیغات برنامهریزیشده، تبلیغات هوشمند در تلویزیونهای اینترنتی و پلتفرم مستقل افیلیت مارکتینگ از جمله فناوریهاییست که دیما در ایران آن را پیادهسازی کرده است.
فرهودی معتقد است آنها در بازار هدف خود چندین مقصد اصلی را در نظر گرفتهاند. او در این رابطه میگوید: در ابتدا با پلتفرم و تکنولوژیهای حوزه تبلیغات دیجیتال شروع کردیم چون این قسمت، بخش مهمی از بازاریابی دیجیتال است. بعد از آن در حوزه تجارت الکترونیکی، پرفورمنس مارکتینگ یا تبلیغات نتیجه محور پیشروی کردیم. در واقع هزینه تبلیغات نتیجه محور بر اساس نتایجی است که شرکتها از تبلیغات میگیرند، یعنی فقط در ازای کلیک هزینه تبلیغ پرداخت نمیکنند، بلکه در ازای نصب اپلیکیشن و امثال آن هزینه میدهند. او همچنین شبکه تبلیغات نمایشی را که معطوف به تبلیغات ویدیویی هستند را هم از ابزار مهم تبلیغات در دیما میداند و میگوید: تبلیغات شبکههای اجتماعی و کمپینهای گوگل هم بخش دیگری از فعالیتهای دیما هستند.
او باور دارد دیما افیلیت به شرکتهای حوزه ایکامرس کمک میکند تا از طریق همکاری در فروش با رسانهها بهتر کار کنند و بجای کلیک فقط از درصد فروش محقق شده هزینه تبلیغات بدهند. او میگوید دیما در فضای دیجیتال کامرس در حال همکاری با پلتفرم هوش مصنوعی «بارای» در حوزه هوش مصنوعی تصویری است و میخواهد به کمک قابلیت جستجوی تصویری فعالیت مارکتینگی فروشگاهها را گسترش دهند. او تمرکز فعلی دیما را روی هوش مصنوعی تصویری میداند و میگوید: گرچه با تمام توان در حال گسترش فعالیتهای مارکتینگی هستیم اما خواسته یا ناخواسته مشکلات مهاجرت در اکوسیستم فناوری تمام شرکتها را تحت شعاع قرار داده و دیما نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نیست.