skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیران فناوری اطلاعات از جوانان خواستند به‌ جای مهاجرت، کمی صبوری کنند برندگان مسابقه برنامه نویسی «چالش‌های حوزه فناوری اطلاعات» ۲۴ تیر اعلام می‌شود

سمانه سمیع تحریریه

۲۳ تیر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

آی تی

نگرانی مدیران فناوری اطلاعات شرکت‌کننده در هفتمین دوره مسابقات چالش‌های حوزه فناوری اطلاعات، مهاجرت جوانان و شرکت‌کنندگان در این مسابقه بود، آنان از حاضران در مسابقه خواستند با صبوری بیشتر فرصت‌های حوزه فناوری را دریابند. مدیران فناوری اطلاعات هرچند به مشکلات داخل کشور اذعان داشتند اما معتقد بودند قطار تکنولوژی بالاخره راه خود را باز خواهد کرد.

به گزارش پیوست، هفتمین دوره مسابقات چالش‌های حوزه فناوری اطلاعات یا ‌ICT Challenge7 امروز (۲۳تیر) در ۷۵ تیم برگزار شد و تا فردا ادامه پیدا می‌کند و اکثریت شرکت‌کنندگان را افراد زیر ۲۵ سال تشکیل می‌دهند. حمیدرضا ربیعی، رئیس مرکز نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف و دبیر رویداد، هدف برگزاری رویداد ICT Challenge را شناسایی استعداد‌ها و رفع‌ چالش‌‌های حوزه فناوری عنوان کرد و ادامه داد مسابقات چالش‌های حوزه فناوری اطلاعات، افراد نخبه حوزه برنامه‌نویسی و IT را به بازار کار معرفی می‌کند و از این طریق امکان ارتباط بین آنها را مهیا می‌سازد.

سعید امامی نسل برنامه‌نویس جوان را به یادگیری مهارت‌های نرم دعوت کرد.

نوید سازمان نصر به شرکت‌کنندگان

سعید امامی رئیس کمیسیون نرم‌افزار سازمان نصر هم این رویداد را فرصت مناسبی برای تعامل بین تیم‌ها و سازمان‌های فناورپایه عنوان کرد و افزود: من این نوید را به تمام افرادی که در این مسابقه شرکت کرده‌اند می‌دهم که نصر، شرکت‌ها و سازمان‌های فناور به شدت به نیروهای حوزه IT و ICT نیاز دارند و شغل مناسب برای همه شما وجود دارد. اما مهم این است که با خودتان کنار بیایید که می‌خواهید بمانید یا مهاجرت کنید. هیچ اشکالی ندارد اگر به مهاجرت فکر کنید اما این قول را بدهید که دانش و تجربیات‌تان را هم با هموطنان خود به اشتراک بگذارید.

او در ادامه تاکید کرد نسل جوان و نوجوان برنامه‌نویس در ایران باید بیش از پیش به مهارت‌های نرم و کارهای تیمی مسلط شوند تا از این طریق فرصت ارائه خود و مهارت‌شان را پیدا کنند.

برنامه رویداد
تیم‌های شرکت‌کننده در هفتمین دوره مسابقات چالش‌های حوزه فناوری اطلاعات، در حال تکمیل فرم‌های پذیرش

دوراهی مهاجرت؛ ماندن یا رفتن مساله این است

در بخش دیگری از پنل هم سخنرانانی همچون مرتضی ترک‌تبریزی نایب‌رئیس هیات مدیره بانک تجارت، محسن ابراهیمی مدیرعامل شرکت توسعه و نوآوری بانک شهر، ابوالفضل روحانی رئیس هیات مدیره شرکت صنایع الکترونیک زعیم ابوالفضل، حسن حسنی مدیر تیم نرم‌افزاری آپ، ابوالحسن شمسایی مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات بهپایا و مهران امیری قائم‌مقام شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پرسیس رای بین، که از اسپانسرهای این رویداد بودند، در دقایقی کوتاه به بیان خدمات فناورپایه شرکت‌ها و سازمان‌های خود پرداختند و شرکت‌کنندگان در این رویداد را به همکاری با شرکت‌های خود فرا خواندند. وجه اشتراک گفته‌های سخنرانان این رویداد مساله مهاجرت برنامه‌نویسان و دعوت آنها به صبوری بیشتر بود. آنها گرچه به محدودیت‌های داخل جغرافیای ایران اذعان داشتند اما معتقد بودند قطار تکنولوژی بالاخره راه خود را باز می‌کند و ایران در حال حاضر هم از توانمندی‌های بسیار زیادی برخوردار است.

در پایان احسان احسانی مقدم سرپرست داوری این رویداد هم با توضیحی مختصر به تشریح روند مسابقه و داوری پرداخت و گفت: روال مسابقه در دوره هفتم هم مثل سال‌‌های گذشته است و ما بیشتر روی پروژه‌های بک‌اندی متمرکز هستیم. چند چالش مطرح فعلی پروژه‌های برنامه‌نویسی توسط شرکت‌ها اعلام شده است و تمرکز شرکت‌کنندگان باید روی حل همین مسائل باشد. منتورهایی که تا فردا صبح به راهنمایی مسابقه‌دهندگان می‌پردازند از فردا به عنوان داور پروژه‌ها را بررسی می‌کنند.

او در ادامه افزود: فقط به موضوع برنده شدن فکر نکنید، بلکه این مهم را بدانید که شما در حال حل کردن چالش‌های فناوری شرکت‌های بزرگ فناوری و کشور ایران هستید و این مهم است که چالشی از چالش‌های کشور را حل کنید.

https://pvst.ir/cqw
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    یک دیدگاه

    1. چندین سال پیش در دانشگاه به ما یاد دادند، که ایران یکی از جوان ترین کشورهاست و این یک مزیته، اما اگر از جمعیت جوان بدرستی حمایت و مدیریت نشود به بزرگ ترین دردسر و چالش تبدیل خواهد شد، از آن زمان تا کنون ۱۶ سال میگذرد، و جوان ۱۸ ساله به فردی ۳۴ ساله پر از کینه و عقده تبدیل شده است. توصیه من به همه جوان ترها این است که خود را قربانی احساسات ملی نکنید، بهتر است زندگی خود را در آن سوی مرزها بسازید. اینجا درست شدنی نیست و صبر کردن نیز ممکن است چندین سال دیگر نیز طول بکشد. و جوان ۲۵ ساله امروز به راحتی به یک انسان ۴۰ ساله و یا بیشتر تبدیل شود.

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو