skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

آیا توییچ در ایران فیلتر شده است؟ پلتفرم‌های محبوب در تیررس فیلترینگ

مینا پاکدل تحریریه

۱۳ تیر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ تیر ۱۴۰۱

توییچ فیلتر شد

کاربران شبکه‌های اجتماعی اعلام کردند توییچ، پلتفرم استریم آنلاین که بر بازی‌های ویدئویی تمرکز دارد، در ایران فیلتر شده است. در حال حاضر کاربران با استفاده از VPN می‌توانند به این پلتفرم دسترسی پیدا کنند و پس از وارد شدن به صفحه یک کاربر حتی با قطع کردن VPN می‌توان از آن استفاده کرد اما برای وارد شدن به صفحه کاربر دیگر، مجدداً باید به VPN متصل شد.

به گزارش پیوست، پیش‌ از این در اسفند ۱۴۰۰ توییچ در ایران فیلتر و بعد از مدتی کوتاه بدون ارائه توضیحی، رفع فیلتر شد اما دوباره از اوایل تابستان امسال، بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی به کندی توییچ اشاره کردند یا نوشتند که برای استریم بازی، از وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند. حالا یک هفته نگذشته است که کاربران با هشتگ «نه به فیلترینگ»، اعتراض خود را به این اقدام نشان داده‌اند.

این پلتفرم در سال ۲۰۱۱ راه‌اندازی شد و با حدود ۱۴۰ میلیون کاربر فعال ماهانه، از برنامه‌های محبوب گیمرها به حساب می‌آید که میزبان گیمرها و بازی‌های محبوبی مثل League of Legends و Fortnite است.

علاوه بر اشاره به کاهش کیفیت کلی شبکه، بسیاری از کاربران از کند شدن برنامه‌هایی مثل اینستاگرام گفته‌اند. همه اینها در حالی است که وزیر ارتباطات اخیراً فیلترینگ واتس‌اپ و اینستاگرام را شایعه خواند.

توییچ در سال ۲۰۱۴ با ۹۷۰ میلیون دلار به مالکیت آمازون درآمد و در ۲۰۲۱ بیش از ۲ میلیارد دلار درآمد را به خود اختصاص داد. این پلتفرم در سپتامبر ۲۰۱۸ در حالی در چین ممنوع شد که سومین اپ محبوب کاربران چینی در اپ‌استور iOS بود.

https://pvst.ir/cox
مینا پاکدلتحریریه

    کارشناسی ادبیات انگلیسی را که گرفتم دیگر مطمئن بودم کلمه‌ها را اگر در گفتار شفاهی کم می‌آورم، در نوشتار توی مشتم هستند و از لای انگشت‌هایم لیز نمی‌خورند. در آن سال‌ها ترجمه می‌کردم و ویرایش. در گیرودار پایان‌نامه ارشد فلسفه بودم که برای یکی از ویژه‌نامه‌های پیوست چند گزارش ترجمه کردم و قرار شد پاره‌وقت کار کنم. آن‌موقع‌ها دفتر پیوست خانه دوطبقه قدیمی‌ای بود که حیاطش درخت داشت، ایوانش بزرگ بود و آسمان معلوم. جای‌گیر شدم طبقه هم‌کف در اتاق میثم. در واقع او و مهرک بودند که به من چم‌وخم روزنامه‌نگاری را یاد دادند؛ اینکه چطور باید یادداشت و گزارش نوشت یا کنداکتور بست؛ چطور نباید ترسید و از قالب سفت‌وسخت آکادمیک بیرون آمد. حالا تقریبا ده سالی از آن روز اول می‌گذرد. در این سال‌ها با چند ماهنامه و فصل‌نامه دیگر و نشرهای مختلف همکاری کرده‌ام و همچنان و همیشه در پیوست مشغول بوده‌ام. اینجا محل کار من نیست؛ خانه من است و آدم‌هایش کسانی‌اند که تو را همان شکلی که هستی، می‌پذیرند، با همه ضعف‌ها و قوت‌ها، با همه روشنایی‌ها و تاریکی‌ها.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو