skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

آخرین بازمانده پروژه رمزارزی فیس‌بوک یکم سپتامبر متوقف می‌شود

۱۲ تیر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

پایان کار کیف پول Novi

متا، کیف‌پول دیجیتالی نووی (Novi) را یکم سپتامبر، یعنی ۱۱ ماه پس از آغاز این پروژه، از دسترس خارج می‌کند. کاربران باید تا پیش از این تاریخ دارایی‌های خود را برداشت کنند.

به گزارش پیوست، بر اساس بیانیه‌ای که در وب‌سایت نووی منتشر شده است، به اطلاع مشتریان رسیده که «طرح آزمایشی نووی به زودی به پایان می‌رسد» و پس از این تاریخ، محصول دیگر در دسترس نخواهد بود.

متا می‌گوید کاربران نووی باید مانده‌حساب خود در حساب‌های نووی را پیش از این تاریخ برداشت کنند. طبق اعلام این شرکت، مردم می‌توانند باقی‌مانده حساب خود را به حساب بانکی منتقل یا دارایی دیجیتالی خود را در صورت امکان به پول نقد تبدیل کنند.

از آنجا که کاربران نووی پس از یکم سپتامبر دیگر امکان دسترسی به حساب‌های خود را ندارند،‌ حتی اطلاعاتی مثل تاریخچه تراکنش‌ها نیز از دسترس خارج می‌شود.

متا یا همان فیس‌بوک سابق اکتبر سال ۲۰۲۱ این پروژه آزمایشی را به کمک صرافی رمزارز کوین‌بیس آغاز کرد. کوین‌بیس در این پروژه به عنوان «نگهدارنده دارایی» فعالیت داشت و با ارائه تکنولوژی‌های امنیتی و فضای ذخیره، به امنیت دارایی‌های این حساب کمک کرد.

متا در زمان آغاز این پروژه، نووی را روشی ساده برای انتقال دارایی با استفاده از رمزارزی به نام دلار پکسوس یا رمزارز پایدار USDP معرفی کرد. متا در آن زمان قصد عرضه و پذیرش رمزارزی به نام دایم را داشت که با پشتوانه اتحادی به رهبری فیس‌بوک و با کیف پول نووی فعالیت می‌کرد.

با این حال، پروژه رمزارزی دایم که تحت نظارت اتحادیه دایم و با پشوانه متا آغاز به کار کرد، با انتقاد شدید رگولاتورها مواجه و در نهایت متوقف شد. دیوید مارکوس، رهبر این پروژه، نوامبر ۲۰۲۱ از فیس‌بوک جدا شد. در ژانویه، بانک سیلورگیت که بر صنعت کریپتو تمرکز دارد تمام اموال ذهنی مربوط به دایم و اموال اتحادیه دایم را خریداری کرد و این پروژه به شکست بزرگی برای متا بدل شد.

استوارت لیوی، مدیرعامل دایم، در بیانیه‌ای در آن زمان گفت: «با وجود بازخورد مثبتی که از طراحی شبکه دریافت کردیم، اما از مذاکرات انجام‌گرفته با رگولاتورهای فدرال مشخص است که ادامه این پروژه امکان‌پذیر نیست. در نتیجه بهترین راه، فروش دارایی‌های گروه دایم است و ما آنها را به سیلورگیت فروختیم.»

از آن زمان تاکنون و به دنبال روند نزولی بازار رمزارزها، بسیاری از رمزارزهای پایدار هدف نقد قرار گرفته‌اند. فروپاشی UST در ماه مه و از بین رفتن تناسب آن با دلار بسیاری از سرمایه‌گذاران و رگولاتورها را نسبت به این نوع رمزارزهای پایدار و پشتوانه آنها نگران کرد.

منبع: CNBC

https://pvst.ir/con

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو