skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

پرونده مهاجرت سپه روی کُر داتین پایان سال ۱۴۰۱ بسته می‌شود

عاطفه چوپان نویسنده میهمان

۱ خرداد ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲ خرداد ۱۴۰۱

محمد نژاد صداقت- داتین- پیوست

مهاجرت سپه به کربنکینگ داتین با انتقال داده‌های بخش تسهیلات بانک‌های ادغامی روی کُر داتین و همچنین انتقال بخش ارزی سپه و بانک‌های ادغامی روی آن تا پایان سال جاری (۱۴۰۱) تکمیل خواهد شد.

به گزارش پیوست، مدیرعامل داتین، گفت: در حوزه انتقال داده‌ها از بانک سپه حوزه ارزی و از بانک‌های ادغامی بخش تسهیلات باقی مانده است. همچنین EPR بانک سپه نیز هنوز جای کار دارد. تمایل بانک سپه بر این است که بخش ارزی و همچنین امور بانک‌های ادغامی امسال به پایان برسد.

محمد نژادصداقت در نشستی که به منظور مرور اقدامات شرکت داتین در مهاجرت بانک سپه برگزار شد، با اشاره به اینکه کارهای اجرایی پروژه سپه برای داتین از سال ۹۸ شروع شد گفت: در ابتدا قرار شد این پروژه ۳۶ ماهه باشد و تا سال ۱۴۰۰ در دو فاز ۱۸ماهه به اتمام برسد. اما پروژه طی ۱۴ ماه و زودتر از موعد یعنی در سال ۹۹ تقریباً به بهره‌برداری رسید منتها در همان سال الحاقیه‌ای برای مهاجرت بانک‌های ادغامی به قرارداد ما اضافه شد.

او ادامه داد: اولین مهاجرت بانک‌های ادغامی در اردیبهشت سال گذشته انجام شد و بهمن پارسال نیز مهاجرت بانک انصار به عنوان آخرین بانک انجام شد.

نژادصداقت ادامه داد: بانک سپه با توجه به ماهیت سنتی خود از تشکیل تا به امروز و پررنگ‌تر بودن مرزهای ساماندهی و وظایف نسبت به سایر بانک‌ها پروژه ویژه و خاصی بود، علاوه بر این هیات مدیره بانک سپه موضوع انتقال داده‌ها را خیلی جدی دنبال می‌کردند و در میانه اجرا که داستان ادغام مطرح شد نیز مدیریت بر این باور بود که ابتدا باید امور سپه تمام شود و به این وسیله از انحراف در ابعاد پروژه جلوگیری شد.

مدیرعامل شرکت داتین در ادامه با اشاره به ابعاد گسترده پروژه گفت: بانک سپه ۴۲ میلیون مشتری شناسایی‌شده دارای کد شهاب دارد.

او در خصوص مشکلات پیاده‌سازی و مهاجرت داده‌های بانک سپه و بانک‌های ادغامی روی کر داتین گفت: در این بانک ۸۳ سامانه مختلف کار می‌کرد، از همین رو در بعضی مواقع بسیاری از اطلاعات مشتریان ناقص بود یا همپوشانی داشت.

پیش‌بینی جایگاه سوم برای تراکنش‌های سپه

نژادصداقت در بخش دیگری از این نشست در پاسخ به این سوال که آورده سپه برای داتین چه بود گفت: منابع انسانی داتین در این مدت رشد قابل توجهی کرد و این رشد همچنان با شیب کمتری ادامه دارد. نیروی انسانی از ۷۰۰ نفر در سال ۹۸ به ۱۳۰۰ نفر رسید و از طرفی در حال ارتقای سایر حوزه‌ها نیز هستیم. او همچنین پیش‌بینی کرد در گزارش‌های آتی بانک مرکزی میزان حجم تراکنش‌ها کربنکینگ سپه در میان سایر بانک‌ها به جایگاه سوم تا چهارم برسد و در رقابت با بانک‌هایی مثل ملت و صادرات قرار گیرد.

او با اشاره به اینکه در اسفند ۱۴۰۰ یک میلیارد سند در سامانه‌های داتین از سوی بانک سپه زده شده گفت: در حال حاضر داتین به سطحی رسیده که برای جذب بانک‌های بزرگ و بالای ۳۰۰۰ شعبه آمادگی و اشتیاق دارد.

تا ۱۰ سال آینده امیدی به ورود به عرصه بین‌المللی نیست

مدیرعامل داتین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص ورود به عرصه‌های بین‌المللی گفت: در حوزه بین‌المللی نکته مهم این است که بانک‌ها، شرکت‌های پرداخت و غیره باید به پیمانکاری اتکا کنند که بتوانند سال‌ها در کنارش حرکت کنند و شریک استراتژیک‌شان باشد. در این حوزه تلاش کردیم اما اعتماد به یک همکاری درازمدت با یک پیمانکار ایرانی ممکن نیست.

او در پایان گفت: مساله ما در بازار بین‌المللی توانمندی و قابلیت نیست بلکه ناامیدی طرف‌های خارجی به برقراری یک رابطه پایدار با یک شرکت ایرانی است، بنابراین به عنوان یک شرکت ایرانی در بازار بین‌المللی حداقل تا ۱۰ سال آینده نمی‌توانیم کاری انجام دهیم.

https://pvst.ir/ce1
عاطفه چوپاننویسنده میهمان

    خبرنگاری را از سال ۱۳۹۱ و با سرویس اقتصادی ایسنا «خراسان رضوی» شروع کردم. پنج سال بعد و با اتمام دوره دانشجویی همکاری با مجموعه‌های مختلفی از جمله دنیای اقتصاد، روزنامه خراسان و شرکت خدمات روابط عمومی رادکان را تجربه کردم. یک سال مدیر رسانه شورای شهر مشهد بودم و از رسانه یک قدم عقب کشیدم و با فعالیت در روزنامه شهرآرا دوباره به خانه برگشتم. سه سال بعد و پس از مهاجرت به تهران به تجارت‌نیوز رفتم و بعد به نوشتن پرونده‌های اجتماعی در هفته‌نامه تجارت‌فردا مشغول شدم و حالا با افتخار عضوی از خانواده پیوستم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو