skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اتاق اصناف غیرواقعی بودن اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی را رد کرد

عاطفه چوپان نویسنده میهمان

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

اتاق اصناف ایران

رئیس اتاق اصناف ایران در نامه‌ای خطاب به دبیر هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی در خصوص انتخابات اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، غیرواقعی بودن بخش زیادی از اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی را تکذیب کرد و گفت: وب‌سایت‌های غیرفعال معادل ۱۲ درصد اعضای این اتحادیه را شامل می‌شوند.

به گزارش پیوست، در متن نامه سعید ممبینی آمده است: «اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی از زمان تشکیل تاکنون تعداد سه هزار و ۸۲۶ فقره پروانه کسب صادر کرده که از این تعداد ۳۰۲ پروانه کسب تاکنون ابطال شده و تعداد واحدهای صنفی دارای پروانه کسب در حال حاضر سه هزار و ۵۲۴ واحد است.»

برخی از اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای فضای مجازی در نامه‌ای به اتاق اصناف نسبت به صوری بودن اعضای این اتحادیه شکایت کرده بودند. در نامه‌ای که از سوی برخی از اعضای اتحادیه نوشته شده بود آمده بود: «از سه هزار و ۳۶۵ عضو اتحادیه، هزار و ۸۳۰ مورد از اعضا فاقد فعالیت کسب‌وکاری واقعی مجازی هستند و با توجه به اینکه در گزارش اولیه هیات مدیره از میان سه هزار و ۵۹۱ عضو آن بدواً ۲۲۶ عضو غیرفعال اعلام شده بودند، در نهایت دو هزار و ۵۶ عضو اتحادیه فاقد فعالیت واقعی ارزیابی شدند که حدود ۵۷ درصد کل اعضا را تشکیل می‌دهند. از این میان حدود ۲۷.۷ درصد از سایت‌ها به کلی غیرفعال بوده و در حدود ۸.۹ درصد از سایت‌ها، کالا یا خدماتی برای ارائه نیست، در ۹.۸ درصد از سایت‌ها خرید امکان‌پذیر نیست و در حدود ۹.۷ درصد از آنها درگاه پرداخت وجود ندارد و در حدود یک درصد از آنها نیز کالاهایی ارائه شده که یا دیگر در فضای واقعی وجود ندارند (مانند گوشی‌های همراه بسیار قدیمی) یا قیمت‌های غیرواقعی و صوری دارند.» حال رئیس اتاق اصناف ایران با تکذیب این آمار در نامه خود تاکید کرده فقط ۱۲ درصد کسب‌وکارهای عضو اتحادیه وب‌سایت‌های غیرفعال هستند و اتحادیه کسب‌وکارهای فضای مجازی با توجه به بازرسی‌های دوره‌ای‌اش به وظایف قانونی خود عمل کرده است.

در ادامه این نامه رئیس اتاق اصناف ایران در خصوص وب‌سایت‌های غیرفعال نوشته است: «از تعداد ۴۲۸ وب‌سایت غیرفعال، ۲۶۹ وب‌سایت بیش از ۶ ماه غیرفعال بوده و تعداد ۱۵۹ وب‌سایت کمتر از ۶ ماه فعالیت داشته‌اند که در حال طی تشریفات قانونی آن هستند، همچنین مقرر شده موضوع پایش وب‌سایت‌های مورد نظر هر سه ماه یک بار ادامه پیدا کند.»

 

نامه اتاق اصناف ایران درمورد اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی
نامه اتاق اصناف ایران در مورد اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی

 

در نامه رئیس اتاق اصناف تاکید شده است که اتحادیه کسب‌وکارهای فضای مجازی بنا بر وظایف نظارتی خود در سال ۱۴۰۰ در چارچوب آیین‌نامه اجرایی ماده ۸۷ قانون نظام صنفی حداقل سه مرتبه و حداکثر ۶ مرتبه هر وب‌سایت را مورد بازرسی و پایش قرار داده و بر این اساس در اسفندماه ۱۴۰۰ تعداد ۴۲۸ وب‌سایت غیرفعال را شناسایی و به آنها مطابق تبصره (۵) ماده (۱۲) قانون نظام صنفی از طریق سامانه و تماس تلفنی تذکر داده شده و ۲۱ فروردین سال جاری برای این وب‌سایت‌ها اخطار کتبی به وسیله پست سفارشی ارسال شده است.

https://pvst.ir/cac
عاطفه چوپاننویسنده میهمان

    خبرنگاری را از سال ۱۳۹۱ و با سرویس اقتصادی ایسنا «خراسان رضوی» شروع کردم. پنج سال بعد و با اتمام دوره دانشجویی همکاری با مجموعه‌های مختلفی از جمله دنیای اقتصاد، روزنامه خراسان و شرکت خدمات روابط عمومی رادکان را تجربه کردم. یک سال مدیر رسانه شورای شهر مشهد بودم و از رسانه یک قدم عقب کشیدم و با فعالیت در روزنامه شهرآرا دوباره به خانه برگشتم. سه سال بعد و پس از مهاجرت به تهران به تجارت‌نیوز رفتم و بعد به نوشتن پرونده‌های اجتماعی در هفته‌نامه تجارت‌فردا مشغول شدم و حالا با افتخار عضوی از خانواده پیوستم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو