skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دیجی‌کالا پلتفرم محتوایی «مگنت» را معرفی کرد

الهه صالحی الهه صالحی نویسنده میهمان

۲۰ فروردین ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

دیجی‌کالا با هدف هدایت کاربر به سمت انتخاب بهتر، از پلتفرم محتوایی خود رونمایی کرد. این پلتفرم، فضایی را برای کاربران این فروشگاه اینترنتی فراهم می‌کند تا با اشتراک گذاشتن تجربیات مرتبط با انتخاب و خرید کالاهای مختلف، با یکدیگر تعامل داشته، از هم ایده بگیرند و خرید آگاهانه‌تری را تجربه کنند.

محمد زرین‌صدف، مدیر بازاریابی محتوایی دیجی‌کالا و مدیر پلتفرم مگنت در گفت‌وگو با پیوست، این پلتفرم را به عنوان پلتفرم بررسی و انتخاب کالا تعریف می‌کند. او می‌گوید: «مگنت در نگاهی ساده‌تر پلتفرمی برای اشتراک تجربه خرید است که در آن کاربران قادر خواهند بود تجربه خودشان را از کالا و خرید آن با دیگران به اشتراک بگذارند و سایر کاربران به عنوان مخاطب برای خرید‌های آینده خود از آن ایده بگیرند.»

او براین باور است که مگنت در راستای فعالیت‌های محتوایی دیجی‌کالا در تمام این سال‌ها شکل گرفته است. زرین‌صدف در این‌باره می‌گوید: «محتوا در DNA دیجی‌کالاست. در این سال‌ها ما دیجی‌کالا TV را داشتیم که نقدوبررسی ویدیویی کالاها در آن منتشر می‌شد و به تدریج به سراغ راه‌حل‌های محتوایی دیگری رفتیم و  دیجی‌کالا مگ را به عنوان یک رسانه و بازوی بازاریابی محتوایی دیجی‌کالا راه اندازی کردیم که درآن کارشناسان حوزه‌های مختلف در قالب مقاله و ویدیو در مورد کالا مطالب کاملا بی‌طرفانه‌ای تولید می‌کردند.»

محمد زرین‌صدف، مدیر بازاریابی محتوایی دیجی‌کالا و مدیر پلتفرم مگنت

زرین‌صدف معتقد است دیجی‌کالا برای تکامل محتوا و براساس نیاز واقعی کاربران به یک ارتباط دوسویه در فضایی پویا به سراغ ایجاد مگنت رفته است تا کاربران در این فضا قادر باشند به طور مستقیم یا غیرمستقیم محتوای ویدیویی، عکس و متن درباره کالاها منتشر کنند.

مدیر بازاریابی محتوایی دیجی‌کالا می‌گوید:‌ «یکی از ویژگی‌های کلیدی این پلتفرم که آن را از هر راه‌حل محتوایی دیگری متمایز می‌کند این است که حتما باید کالایی را به آن محتوا مرتبط کنند. ما به لحاظ کاربری این کار را برای کاربران ساده‌ کرده‌ایم و آنها می‌توانند کالایی را که اخیرا خریداری کرده اند یا در لیست علاقمندی هایشان وجود دارد را در آنجا اضافه کرده و برای آن کالا، محتوا تولید کنند.»

هم‌زمان با رشد و توسعه بیشتر دیجی‌کالا در سال‌های اخیر، به نظر می‌رسد که انتقادات مردم نیز به این مجموعه افزایش داشته است. اما سوال اینجاست که آیا وجود پلتفرمی برای اشتراک‌ گذاری تجربیات خرید می‌تواند شکایت‌ها را کاهش دهد؟ پاسخ زرین‌صدف به این سوال بله است. او در این باره می‌گوید: «مگنت برای پر کردن فاصله میان کاربران خلق شد تا کاربران از این سردرگمی که در این فضای بسیار باز وجود دارد، به انتخابی درست‌تر هدایت شوند.»

یکی دیگر از شائبه‌هایی که در سال‌های اخیر از سوی مردم به فعالیت دیجی‌کالا وارد شده، حذف شدن نظرات منفی توسط این پلتفرم است. زرین‌صدف با رد این موضوع، می‌گوید که تیم محتوای صفحات محصول دیجی‌کالا در تلاش است تمام نظرات مثبت و منفی مرتبط با محصول در آن صفحه انعکاس داده شود و اولویت اول در این فرآیند مفید بودن نظرات ثبت شده برای کاربران در تصمیم‌گیری درست است، این موضوع با مراجعه به یکی از صفحات محصول و مطالعه نظرات کاملا مشهود است. از این رو رصد محتوای منتشر شده فقط طبق قوانین انتشار محتوا در دیجی‌کالا صورت می‌گیرد.

او توضیح می‌دهد: «طبق رویکرد جدیدی که دوستان ما در دیجی‌کالا دارند، نرخ رد شدن نظرات کاربران از دوسال قبل تاکنون کاهش قابل توجهی داشته و هم اکنون این عدد به حدود ۵ درصد رسیده و نظرات با دست باز تایید می‌شود. با این حال رویکرد مگنت متفاوت است و محتوای تولید شده توسط کاربر بدون درنگ روی پلتفرم منتشر می‌شود و پس از انتشار رصد می‌شود.»

او ادامه می‌دهد: «محتوا پس از انتشار ممکن است براساس گزارشات کاربران یا رویه‌ای که تمام پلتفرم‌های این چنینی دارند، مانند تصاویر نامناسب، کلمات رکیک و مواردی از این دست، از روی پلتفرم حذف شود؛ با این‌حال مادریشن نسبت به صفحه محصول کمتر بوده و کاربران می‌توانند محتواهای گسترده‌تری را تولید و منتشر کنند.

https://pvst.ir/c59
الهه صالحی
الهه صالحینویسنده میهمان

    روزنامه نگاری یعنی رشته‌ای که آن را با جان‌ودل انتخاب کردم، برای من از دانشکده عزیز ارتباطات علامه شروع شد و در همان ماه‌های اول به نگارش یادداشت‌های طنز برای «بی‌قانون» رسید؛ با این حال معتقدم که اولین قدم‌های روزنامه‌نگاری را با کارآموزی برای مجله محبوب دوران نوجوانی‌ام، چلچراغ برداشتم و بعد از مدتی به تحریریه خبرآنلاین و سرویس اجتماعی آن پیوستم؛ در این زمان، علاوه بر خبرآنلاین به صورت پروژه‌ای با چندین رسانه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی همکاری کردم؛ یکی از این رسانه‌ها هفته‌نامه شنبه بود که مرا با جهان جذاب استارت‌آپ‌ها و فناوری آشنا کرد و در ادامه راه من به پیوست رسید.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو