انتقاد نمایندگان آمریکا از سلطه دو قطبی مسترکارت و ویزا بر صنعت پرداخت
مدیران شرکتهای مسترکارت و ویزا روز سهشنبه در مقابل کمیته قضایی سنا پیش روی نمایندگان…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۹ فروردین ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۳ فروردین ۱۴۰۱
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک خبر از دیدار مدیران و سرمایهگذاران شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه پولی، بانکی و مالی با رئیس کل بانک مرکزی در آیندهای نزدیک داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی انفورماتیک، علی عبدالهی با توجه به نقش ویژه فعالیتهای دانشبنیان در پیشرفت اقتصادی کشور گفت: حوزه پولی و مالی طی سالهای اخیر یکی از بخشهایی بوده که اقدامات و تلاشهای فراوانی در آن برای استفاده از ظرفیتهای دانشبنیانی و مشخصاً فناوریهای نو صورت گرفته است و به جرات میتوان گفت از جمله حوزههای پیشرو در این زمینه به حساب میآید.
او ادامه داد: خوشبختانه توجه و تاکید ویژهای که در شعار سال 1401 بر استفاده از توان شرکتهای دانشبنیان برای حل مشکلات اقتصادی کشور مشاهده میشود، مسیر را برای بهکارگیری ظرفیتهای فراوان این حوزه بیش از پیش هموار میکند و امیدواریم نخبگان و سرمایهگذاران نیز با مغتنم شمردن این فرصت، نقش هرچه بیشتری در حل چالشهای اقتصاد کشور با بهرهگیری از رویکردهای دانشبنیان ایفا کنند.
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک توضیح داد: فعالان حوزه پولی و مالی با وجود برخی موانع و مشکلات، طی سالهای اخیر اقدامات موثری برای استفاده از ظرفیتهای رویکرد دانشبنیان در ارائه خدمات پولی و مالی خصوصاً در قالب فینتکها انجام دادهاند و این آمادگی را دارند تا گامهای بلندتری نیز بردارند.
عبدالهی افزود: این عزم و اراده نیز همواره در میان مسئولان و مدیران حوزه پولی و مالی کشور وجود داشته و دارد که راه را برای فعالیتهای دانشبنیان هموار کنند و در همین راستا نیز در تکمیل گامهایی که از سال گذشته برداشته شده بود، با توجه به مذاکرات و پیگیریهای صورت گرفته، به زودی فعالان این حوزه و مدیران و سرمایهگذاران و کارشناسان فعال در بخش پولی و مالی که تمرکز بیشتری بر استفاده از روشهای دانشبنیان دارند با رئیس کل بانک مرکزی دیدار خواهند کرد و از نزدیک به تبادل نظر برای بررسی راهبردها و برنامههای در دست اجرا به منظور افزایش سرعت و عمق بهکارگیری شیوههای نوآورانه در بخش پولی و مالی و در نهایت تحقق اهداف تحول دیجیتالی در صنعت بانکداری خواهند پرداخت.
او تصریح کرد: در همین راستا تاکنون جلساتی نیز برای هماهنگی بیشتر فعالان این حوزه برگزار شده که هدف اصلی این جلسات طرح مباحث ضروری و تبادل نظر در خصوص سیاستها، برنامهها، چالشها و مباحث مرتبط با تنظیمگری در حوزه فناوریهای نوین پولی و بانکی بوده است.
عبدالهی در پایان گفت: امید است این هماندیشی به توسعه و اثربخشی بیش از پیش شرکتهای دانشبنیان و فینتکها در اقتصاد کشور کمک شایانی کند.