skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

فناپ زیرساخت از کنتور گاز هوشمند رونمایی کرد

علی مومنی علی مومنی تحریریه

۱۴ بهمن ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

محصول جدید شرکت فناپ زیرساخت، که پلتفرمی در حوزه اینترنت اشیا (IoT) است، امکان کنترل و مدیریت کنتورهای گاز و خوانش از راه دور داده‌ها را فراهم می‌کند. مدیرعامل هلدینگ فناپ در مراسم رونمایی از این محصول از آمادگی این هولدینگ به عنوان یک شرکت فناور، برای همراهی با دولت، نهادهای عمومی و بخش خصوصی جهت حل مشکلات کشور خبر داد.

به گزارش پیوست، روز گذشته (۱۳ بهمن ۱۴۰۰) در مراسمی که در سالن همایش‌های دانشگاه خاتم برگزار شد، فناپ زیرساخت از محصول جدید خود، پلتفرم هوشمند مدیریت و کنترل کنتور گاز رونمایی کرد.

این پروژه با تشکیل کارگروهی از سوی فناپ و با همکاری چهار شرکت به مرحله بهره‌‌برداری رسیده است. در این کارگروه شرکت کنتورسازی اکباتان، ساخت کنتور و ماژول هوشمندسازی را برعهده داشته است و شرکت اتصال صنعت میانه، بورد مخابراتی این محصول را طراحی کرده است. همچنین بستر اینترنت اشیا باند باریک (NB-IoT) توسط شرکت ایرانسل فراهم شده و پیاده‌سازی پلتفرم IoT (اینترنت اشیا) نیز توسط شرکت فناپ زیرساخت به انجام رسیده است.

فناپ زیرساخت می‌گوید با معرفی این پلتفرم و با هوشمندسازی اندازه‌گیری گاز و با برنامه‌ریزی برای کنترل و هدایت مصرف، در زمان، انرژی و هزینه صرفه‌جویی می‌شود.

کنتور گاز هوشمند معرفی‌شده در این مراسم

نوآوری و فناوری در خدمت حل مشکلات کشور

شهاب جوانمردی، مدیرعامل هلدینگ فناپ، در این مراسم گفت: باید برای حل مشکلات کشور، نگاهی مجدد به نوآوری و فناوری کنیم. با اینکه در حوزه B2C خیلی پیشرفت کرده‌ایم اما هنوز اقتصاد نوآوری در کشور، نهایتا ۶ درصد در GDP کشور سهم دارد. در میان اجزای تشکیل‌دهنده اقتصاد کشور، همچنان سهم بخش صنعت بیشتر از خدمات است؛ در حالی که در کشورهای توسعه‌یافته اینگونه نیست.

او همچنین با اشاره به این مسئله که همه مشکلات کشور را نباید بر گردن تحریم انداخت بیان کرد: در زمینه مدیریتی، حفاظت از دارایی‌های ملی و تولید ارزش افزوده دچار مشکل هستیم.

شهاب جوانمردی
شهاب جوانمردی مدیرعامل فناپ

جوانمردی ادامه داد: تا وقتی که ندانیم کجا ایستاده‌ایم هر پروژه‌ای یک پروژه کور است. فناپ به دنبال ویترین افتخارات نیست. با نگاه کلان به عنوان یک شرکت فناور، می‌خواهیم به همراه دولت، نهادهای عمومی و بخش خصوصی مشکلات کشور را حل کنیم. اولویت‌های ما اولویت کشور است. تا نفع و ضرر خود را در یک سو نبینیم نمی‌توان مسائل را حل کرد.

مدیرعامل هلدینگ فناپ افزود: اگر بخش خصوصی با التماس، کار را از دولت بگیرد امکان فعالیت وجود ندارد. همه باید دغدغه داشته باشیم، زیرا اقدامات و رفتار ما در تاریخ برای آیندگان ثبت می‌شود.

مدیرعامل فناپ زیرساخت: می‌خواهیم بازیگر اصلی اپراتورهای هوشمند کشور باشیم

در این مراسم همچنین مهدی ایزدیار، مدیرعامل فناپ زیرساخت به تشریح حوزه‌های فعالیت این شرکت پرداخت و گفت: ما در سه حوزه فعالیت می‌کنیم. نخست حمل‌ونقل هوشمند که در این حوزه لیدر بازار هستیم و در زمینه طرح ترافیک و کنترل حمل‌ونقل هوشمند فعال هستیم و محصولات بومی تولید می‌کنیم. در حوزه یکپارچگی نیز در زمینه‌های شبکه، امنیت ساییری و پایگاه‌های داده فعالیت می‌کنیم.

مهدی ایزدیار، مدیرعامل فناپ زیرساخت

او ادامه داد: حوزه سوم فعالیت ما، هوشمندسازی صنایع است که با ورود به صنعت 4.0 می خواهیم بازیگر صلی در میان اپراتورهای کشور باشیم. اولین پلتفرم ERP (سیستم برنامه‌ریزی منابع) را طراحی کرده‌ایم که در حال حاضر بیش از ۶ هزار کاربر دارد و هیچ پلتفرمی در کشور تا کنون با این مکانیزم و در این سطح وجود نداشته است.

ایزدیار در ارتباط با پلتفرم رونمایی شده نیز توضیح داد:‌ سال‌ها است در کشور در حوزه انرژی بحث هدفمندسازی مطرح است. با روش اصلاح تعرفه‌ها، الگوی مصرف اصلاح می‌شود اما تنها در مقطی کوتاه پاسخگو است. تنها راه اصلاح در این زمینه، نگاه اکوسیستمی به بیزینس، ایجاد ارزش برای همه بازیگران و در نظر گرفتن همه ذی‌نفعان است.

همچنین در این رویداد، جانشین مدیرعامل فناپ زیرساخت در حوزه توسعه و فناوری از چالش‌های این حوزه سخن به میان آورد و گفت: با وجود ۲۵ میلیون مشترک، تقاضای ۲۵ هزار تایی از سوی کارفرما مقرون به‌صرفه نیست و در این بازار به دنبال عددهای بزرگتری هستیم. هر چند دغدغه‌هایی در مورد اینکه پلتفرم متعلق به کیست وجود دارد اما در تلاش برای حل این مسائل هستیم.

https://pvst.ir/btn
علی مومنی
علی مومنیتحریریه

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو