رئیس نصر کشور: فریلنسرها باید جایگاه حقوقی داشته باشند
رئیس نصر کشور گفت که ما درحال تدوین برخی از سازوکارها برای فریلنسرها هستیم. به…
۱۸ مهر ۱۴۰۳
۵ دی ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: در تلاشیم مبالغی که در لایحه بودجه برای توسعه شبکه ملی اطلاعات در نظر گرفته شده است به شکل تسهیلات به اپراتورها پرداخت شود.
صادق عباسی شاهکوه در پاسخ به پرسش خبرنگار پیوست مبنی بر چگونگی تخصیص بودجه شبکه ملی اطلاعات که در لایحه بودجه ۱۴۰۱ آمده است توضیح داد: لایحه بودجه ۱۴۰۱ هنوز به تصویب نرسیده است اما به فرض تصویب لایحه و تحقق منابع پیشبینیشده ممکن است به شکل تسهیلات پرداخت شود تا این مبلغ در صنعت بچرخد.
معاون وزیر ICT درباره مدل قیمتگذاری تعرفه اپراتورهای سیار نیز گفت: سقف تعرفه مسلماً تغییر نمیکند اما روی کف آن کار خواهیم کرد. اپراتورها باید در این زمینه پیشنهاد بدهند و با توجه به این پیشنهادها به نظر میرسد شاهد اصلاحاتی در این زمینه باشیم.
عباسی شاهکوه در بازدید از نمایشگاه تلکام با حضور در غرفه شرکت مخابرات ایران، در مراسم امضای تفاهمنامه توسعه همکاری مخابرات و شرکت خدمات مخابراتی ارگ جدید شرکت کرد. طی این تفاهمنامه مقرر شد این شرکت ۶۰۰ هزار مودم VDSL و GPON در اختیار شرکت مخابرات قرار دهد.
عباسی در این مراسم به راهبرد وزارت ارتباطات برای توسعه شبکه ارتباطات ثابت اشاره و بر تامین ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری تا پایان عمر دولت سیزدهم تاکید کرد. رئیس رگولاتوری همچنین گفت: شرکت مخابرات در این زمینه بزرگترین بازیگر است. این شرکت میتواند با دادن دسترسی داکتها و کانالها به اپراتورها به توانمندسازی آنها کمک کند.
او همچنین ابراز امیدواری کرد که در آینده در تولید تجهیزات مخابراتی و فیبر و مودم در داخل توانمندتر شویم.
مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، نیز در مراسم انعقاد این تفاهمنامه گفت: تا سه سال آینده شاهد تحول خوبی در حوزه ارتباطات ثابت خواهیم بود و هماهنگی بازیگران این زمینه در سطوح سیاستگذاری، اجرا و تولید است.
سلطانی ادامه داد: شرکت مخابرات اعتقاد صد درصدی به تولیدکنندگان داخلی دارد. در لایه access (دسترسی) مردم برای دسترسی به اینترنت پهنباند نیاز به انواع مودم دارند. ما در مسیر سیاستگذاری وزارتخانه برای توسعه ارتباطات ثابت حرکت خواهیم کرد.
بیست و دومین نمایشگاه تلکام، امروز (۵ آذر ۱۴۰۰) پس از چهار روز فعالیت به کار خود پایان داد.