مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲ دی ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۶ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۴ دی ۱۴۰۰
رئیس هیاتمدیره مبیننت اعلام کرد این شرکت از شهریور ۱۴۰۰ برنامه ورود به بورس را شروع کرده و اگر فرایندها بدون مشکل پیش برود، مبیننت سال آینده وارد بورس میشود. همچنین مدیرعامل این شرکت از افزایش ۶۵ درصدی سهم بازار مبیننت در حوزه ارتباطات سازمانی خبر داد.
به گزارش پیوست، حسین طهرانی، مدیرعامل مبیننت، در نشست خبری این شرکت در خلال بیست و دومین نمایشگاه تلکام با ارائه گزارشی از وضعیت عملکرد مبیننت گفت: مبیننت سال گذشته در حوزه فروش سرویسهای انبوه (اینترنت خانگی) افزایش ظرفیت داشته و تعداد مشتریان خانگی آنها به بیش از ۴۲۰ هزار مشترک رسیده است.
مدیرعامل مبیننت مدعی است این شرکت در حوزه اینترنت خانگی، بیشترین میانگین مصرف را در بین اپراتورهای سراسری کشور دارد. همچنین مبیننت در طول دوران کرونا، در ۳ لایه شبکه خود افزایش ظرفیت ۲.۵ برابری را تجربه کرده است. میانگین مصرف ترافیک اینترنت خانگی مبیننت نیز در طول دوران کرونا، بیش از ۳ برابر شده است.
آنطور که طهرانی توضیح داد، مبیننت در حوزه سازمانی هم بعد از شرکت مخابرات، بزرگترین سهم بازار خدمات سازمانی را در اختیار دارد. این شرکت بهصورت تخصصی تمام لایههای سرویسدهی به سازمانها از طراحی و فروش تا خدمات پس از فروش را بهصورت مجزا از سرویس خانگی خود، سرویسدهی میکند.
طهرانی اعلام کرد یکی از مهمترین استراتژیهایی که این شرکت در حوزه سازمانی دنبال کرده، حرکت از لایه ارتباطات به سمت لایه سرویس و اپلیکیشن بوده است.
او در این باره توضیح داد: «در بحث Cloud Transformation به سازمان ها کمک کردیم تا به این سمت حرکت کنند. اولین سرویس جدیدی که در حوزه سازمانی و اشخاص حقیقی روی لایه ارتباطات لانچ شد سرویس موبینیو یا سرویس IAAS بود که در راستای حرکت سازمانها به سمت خدمات ابری بود. همچنین سرویس متمرکز ابری Contact Center نیز برای سازمانها بهصورت ابری راهاندازی شد تا VOIP و اپراتور را روی ابر مبیننت بدون نیاز به محدودیتهای فیزیکی در اختیار داشته باشند.»
مدیرعامل مبیننت از راهاندازی سرویس دیگری برای سازمانها خبر داد که بهمنظور نظارت تصویری ابری روی شعب مختلف کاربرد دارد. او در خصوص این سرویس توضیح داد: «به دلیل گستردگی شعب سازمانها در کشور این سیستم کمک کرد تا دوربینها بهصورت متمرکز روی ابر مبیننت یا ابر اختصاصی خود شرکتها مدیریت شود.»
طبق اعلام طهرانی، مبیننت قصد دارد سال آینده به بزرگترین اپراتور تخصصی کشور در حوزه هوشمندسازی سازمانها تبدیل شود.
آنطور که طهرانی توضیح داد، در دوران کرونا، سهم بازار مبیننت در حوزه ارتباطات سازمانی گسترش داشته و سال گذشته، شبکه اختصاصی سازمانی این شرکت بهعنوان محصول پرچمدارش بیش از ۶۵ درصد افزایش سهم بازار را تجربه کرده است.
تیرماه ۱۴۰۰ مبیننت نخستین ابر سراسری برای اتصال دوربینهای مداربسته در کشور را راهاندازی کرد. سرویس جدید مبیننت «موبینیو» نام دارد و ذخیرهسازی تصاویر دوربینهای مداربسته را در فضای ابری این اپراتور امکانپذیر میکند. بستهای که آن زمان سرویس موبینیو عرضه میکرد تنها فضای ذخیرهسازی ابری برای اتصال به دوربینهای مداربسته موجود در بازار بود و کاربران برای استفاده از این سرویس باید جداگانه اقدام به تهیه دوربین مداربسته میکردند. مدیرعامل مبیننت درباره رفع این مشکل به پیوست گفته بود تا پایان تابستان ۱۴۰۰ پکیج دوربین، مودم و سرویس ابری موبینیو به صورت کامل به بازار عرضه میشود که این اتفاق رخ نداد.
طهرانی در پاسخ به سوال پیوست مبنی بر اینکه وضعیت ارائه پکیچ کامل به مشتریان به کجا رسیده است گفت: «در حال حاضر با یکی از دوربینسازهای معتبر داخلی به تفاهم رسیده و همکاری خود را تحت برند موبینیو آغاز کردهایم. از ماه آینده این سرویس به صورت پکیج کامل دوربین، مودم و سرویس ابری تحت برند مشترک موبینیو وارد بازار میشود.»
مدیرعامل مبیننت در مورد شرکت سازنده دوربین اطلاعات کاملی ارائه نکرد و در پاسخ گفت: «نام این شرکت چندان شناختهشده نیست اما یکی از شرکتهای بزرگ مونتاژ دوربین در کشور است.»
در ادامه مهدی غیناقی، رئیس هیاتمدیره مبیننت، در مورد استراتژی پنجساله مبیننت صحبت کرد و گفت: «محورهای اصلی استراتژی پنجساله مبیننت تدوین شده و تمرکز ما روی اینترنت اشیا (IOT)، تحول دیجیتالی سازمانی، 5G و توسعه اینترنت ثابت بیسیم است.»
او در مورد این برنامهها گفت: «بحث اینترنت اشیا را از سال جاری شروع کردیم و هفته گذشته در همکاری با شهرداری تهران و سازمان آتشنشانی مبیننت بهعنوان اولین اپراتور تجاری کشور در حوزه خدمات اینتنرت اشیا شروع به کار کرد.»
او در خصوص تحول دیجیتالی سازمانی هم توضیح داد: «بحث Digital Transformation یا تحول دیجیتالی را هم شروع کردیم و در حال حاضر روی مدلهای آن کار میکنیم. مدل پیادهسازی تحول دیجیتالی نیز تا ماه آینده آماده میشود.»
به گفته غیناقی، مبیننت در بحث 5G هم چند سایت راهاندازی کرد و بهصورت پایلوت به توسعه این شبکه در داخل کشور پرداخت اما بهدلیل مشکلات اقتصادی تا به امروز این پروژه با سرعت کمی پیش رفته است.
او همچنین از همکاری مبیننت با همراهاول خبر داد و اعلام کرد: «ما اکنون مجری استریم کاری همراه اول هستیم و مبیننت از این پس نماینده کسبوکار همراه اول در بحث B2B و IOT خواهد بود.»
او به تکمیل سبد محصولات مبیننت هم اشاره کرد و افزود: «مشتری مبیننت باید بتواند تمام نیازهای خود را در سبد محصولات مبیننت پیدا کند و قرار است به این سمت حرکت کنیم.»
گواهی SLA هم یکی دیگر از مواردی بود که غیناقی به آن اشاره کرد و مدعی شد مبیننت SLA سطح بالا به مشتریان میدهد و روی این موضوع تمرکز ویژهای دارد.
رئیس هیاتمدیره مبیننت اعلام کرد باتوجه به برنامههای وزارت ارتباطات برای توسعه شبکه ثابت کشور، مبیننت این آمادگی را دارد تا در برنامههای وزارت ارتباطات همکاری کند.
غیناقی همچنین اعلام کرد مبیننت در یکی دو سال گذشته به تمام اهداف از پیش تعیین شده خود رسیده است و قصد دارد در سالهای پیش رو حوزه کاری و سهم بازار خود را گسترش دهد.
او در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه مبیننت در توسعه اینترنت ثابت چه کمکی میتواند به وزارت ارتباطات کند گفت: «ما در بحث رساندن فیبر به منازل کاری نمیکنیم اما در زیرساختها میتوانیم به وزارت ارتباطات کمک کنیم. چه بسا که مذاکراتی هم با مشهد داشتیم.»
به گفته غیناقی، مبیننت میتواند در حل مشکلات کابلدزدی و قطعیهای شبکه ثابت به زیرساخت کمک کند.
طهرانی مدیرعامل مبیننت در ادامه توضیح داد: «تاکید وزیر ارتباطات روی توسعه ارتباطات ثابت (Fixed Broadband) است که شامل FTTH، VDSL و FWA میشود. وزارت ارتباطات برای حدود ۲۰ میلیون پورت برنامهریزی کرده است. ما در جلسات وزارتخانه پیشنهادهایی ارائه کردیم مبنی بر اینکه میتوانیم سهم FWA را در مجموع این ۲۰ میلیون پورت تا ۲۰ درصد داشته باشیم.»
به گفته طهرانی، بزرگترین مانع FWA عدم تعادل در نظام رگولیشن تعرفه است. پایین نگه داشتن تعرفه موبایل در کشور باعث شده اپراتورها نتوانند توسعه کاملی داشته باشند. او اعلام کرد قرار است این موانع برداشته شود.