skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل گروه شرکت‌های شاتل:

مدیرعامل گروه شرکت‌های شاتل: دچار فروبستگی عجیبی در صنعت ارتباطات شده‌ایم

الهه صالحی الهه صالحی نویسنده میهمان
علی مومنی علی مومنی تحریریه

۸ دی ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۱۶ دقیقه

شماره ۹۷

تاریخ به‌روزرسانی: ۹ دی ۱۴۰۰

نخجوانی، مدیرعامل گروه شرکتهای شاتل
بازار ارتباطات ثابت ایران گرچه صاحب نام‌های متعددی است اما چند شرکت معدود هستند که بخش بزرگ بازار را در اختیار دارند. به جز شرکت مخابرات ایران که به تنهایی حدود ۵۰ درصد بازار اینترنت ثابت را به خود اختصاص داده، شرکت‌هایی مانند شاتل که تعداد مشترکان‌شان قابل توجه باشد چندان زیاد نیستند. با وجود این، همین شرکت‌ها هم در تامین هزینه‌ها خود دچار مشکل شده و با اندک امیدی در انتظار آینده هستند. نارضایتی آنها از تعرفه‌های اینترنت نشان می‌دهد مدیران و راهبران شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات اینترنت ثابت معتقدند در حال حاضر تاثیر تعرفه‌ها موضوع بسیار مهم‌تری از نحوه اداره شرکت و بهره‌وری است و با شرایط موجود نمی‌توان چندان انتظار توسعه داشت؛ اما این همه مشکلاتی نیست که پیش پای شرکت‌های FCP است. مشکلاتی که به گفته احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل گروه شرکت‌های شاتل، صنعت ارتباطات را دچار فروبستگی کرده است. مخابرات از افزایش نیافتن تعرفه‌ها بارها ابراز نارضایتی کرده. آیا این موضوع در مورد FCPها هم صدق می‌کند؟ در بازار ارتباطات ثابت در چند سال گذشته ما طی چند نوبت کاهش قیمت داشته‌ایم. مصوبات ۱۸۱، ۲۶۶ و ۲۳۷ همگی باعث کاهش قیمت در این حوزه شده‌اند و اتفاقاً در دولت قبل (دوازدهم) این کاهش قیمت و عدم اجازه افزایش آن با افتخار اعلام می‌شد. در قیمت تمام‌شده هر بار قیمت اینترنت خرده‌فروشی که ما به مشتری می‌دهیم کاهش پیدا کرده قیمت پهنای باند هم کاهش یافته اما آمار و ارقام مستند به ما نشان می‌دهند سهم تمام‌شده قیمت اینترنت در شرکت‌های FCP حدود ۲۱ تا ۲۲ درصد است؛ یعنی سهم پهنای باند در قیمت تمام‌شده کاهش یافته اما در سهم نیروی انسانی ۳۰ تا ۴۰ درصد، در قیمت ارز برای خرید تجهیزاتی که حدود ۱۶ درصد از نرخ استهلاک تجهیزات ما را تشکیل می‌دهد و نرخ تورم کالاها که ۴۰ تا ۵۰ درصد بوده، افزایش چشمگیر داشته‌ایم. در...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۹۷ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۹۷ پیوست
دانلود نسخه PDF
https://pvst.ir/bka
الهه صالحی
الهه صالحینویسنده میهمان

    روزنامه نگاری یعنی رشته‌ای که آن را با جان‌ودل انتخاب کردم، برای من از دانشکده عزیز ارتباطات علامه شروع شد و در همان ماه‌های اول به نگارش یادداشت‌های طنز برای «بی‌قانون» رسید؛ با این حال معتقدم که اولین قدم‌های روزنامه‌نگاری را با کارآموزی برای مجله محبوب دوران نوجوانی‌ام، چلچراغ برداشتم و بعد از مدتی به تحریریه خبرآنلاین و سرویس اجتماعی آن پیوستم؛ در این زمان، علاوه بر خبرآنلاین به صورت پروژه‌ای با چندین رسانه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی همکاری کردم؛ یکی از این رسانه‌ها هفته‌نامه شنبه بود که مرا با جهان جذاب استارت‌آپ‌ها و فناوری آشنا کرد و در ادامه راه من به پیوست رسید.

    تمام مقالات
    علی مومنی
    علی مومنیتحریریه

      در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

      تمام مقالات

      0 نظر

      ارسال دیدگاه

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      *

      برای بوکمارک این نوشته
      Back To Top
      جستجو