skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

معاون صندوق نوآوری و شکوفایی: تپسی قفل ورود استارت‌آپ‌ها به بورس را گشود

۱۰ آذر ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ آذر ۱۴۰۰

درج نماد تپسی پس از گذشت تقریباً یک سال از انتشار خبر پذیرش این استارت‌آپ حوزه حمل‌ونقل در فرابورس، بارقه امیدی در دل اکوسیستم استارت‌آپی کشور ایجاد کرد و وعده عرضه سهام تپسی از سوی مدیران فرابورس طی هفته‌های پیش رو این تصور را پدید آورد که قفل ورود استارت‌آپ‌های بزرگ به بازار سرمایه شکسته شده است و پس از سه سال تلاش امکان ورود آنان به بازار سرمایه وجود خواهد داشت چنان‌که علی ناظمی معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز خبر از سرعت گرفتن ورود سایر استارت‌آ‌پ‌ها به بازار سرمایه می‌دهد.

به گزارش پیوست، علی ناظمی معتقد است ورود استارت‌آپ‌های بزرگ به بازار سرمایه علاوه بر اینکه فرایند جذب سرمایه را برای آنان ساده‌تر می‌کند انگیزه سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی را نیز افزایش می‌دهد. او باور دارد تپسی قفل ورود به بورس را برای استارت‌آپ‌ها و شرکت‌هایی که اصلی‌ترین مشکل‌شان دارایی نامشهودشان بوده باز کرده است. حال آنان می‌توانند با سرعت بیشتری وارد بازار سرمایه شوند.

علی ناظمی، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی

او در پاسخ به این سوال که فرایند ورود تپسی به بورس بیش از یک سال به طول انجامیده است آیا این فرایند برای شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های دیگر نیز تکرار خواهد شد می‌گوید: همه چیز برای بار اول سخت است، بابت ورود تپسی به بازار سرمایه ابتدا باید هزینه‌های زیادی پرداخت شود، از سویی متقاعد کردن بخش‌های مختلف زمان‌بر خواهد بود و کار ساده‌ای نیست، اما این استارت‌آپ این مسیر را طی کرد و سایر شرکت‌ها مسیر ساده‌تری را طی خواهند کرد.

به عقیده او، نه تنها تپسی بلکه کل اکوسیستم استارت‌آپی کشور برای هر قدمی که تاکنون برداشته و هر موقعیتی که به دست آورده جنگیده است و ورود به بورس یکی از همان جنگ‌هاست.

ناظمی نکته قابل توجه ورود تپسی به فرابورس را جوان بودن این شرکت می‌داند. به گفته او تپسی توانسته با عمری کمتر از یک دهه و بخش عمده‌ای دارایی‌‌ نامشهود به مرحله درج نماد در بازار فرابورس برسد، همین امر افق روشنی را برای این اکوسیستم رقم می‌زند.

از نظر او حاکمیت نیز در این دوره سعی کرده است تا دغدغه‌های خود را رفع کند، دغدغه‌هایی از جمله سهامداران مختلف آنان و موضوع وابسته بودن این شرکت‌ها و ثبات مدیریتی که باید بر شرکت‌های متقاضی ورود به بورس حاکم باشد.

https://pvst.ir/bd5

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو