مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۳۰ آبان ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
مدیرروابط عمومی مجتمع آموزشی رعد در نشست خبری به مناسبت رویداد روز جهانی افراد دارای معلولیت اعلام کرد با آغاز شیوع کرونا در کشور دورههای آموزشی رعد از حالت حضوری به آنلاین تغییر پیدا کرد و این موضوع سبب شد تعداد کارآموزان دارای معلولیت از۲۰۰ نفر در تهران به هزار و ۴۰۰ نفر در ۲۰ استان و ۲۹ شهرستان افزایش پیدا کند. در این نشست خبری همچنین مدیران رعد به تشریح اهداف و برنامههای روز جهانی افراد دارای معلولیت پرداختند.
به گزارش پیوست، مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت رویدادی با شعار «افراد دارای معلولیت، فرصتهای برابر» روز جمعه ۱۲ آذرماه از ساعت ۱۸ تا ۲۱ برگزار خواهد کرد. به همین مناسبت همچنین رعد امروز (۳۰ آبانماه) نشست خبری برگزار کرد و مدیران رعد در این نشست به بیان جزئیات این رویداد و ارائه گزارشی درمورد فعالیت رعد در یکسال اخیر پرداختند.
رضا سخنسنج، مدیر روابط عمومی مجتمع رعد درمورد فعالیتهای یکساله رعد با اشاره به تغییر سیستم آموزش حضوری و ترمیک به آموزش برخط در دوران کرونا اشاره و بیان کرد: «برگزاری دورههای آموزشی به صورت آنلاین سبب شد تا تعداد کارآموزان دارای معلولیت از۲۰۰ نفر در تهران به هزار و ۴۰۰ نفر در ۲۰ استان و ۲۹ شهرستان افزایش پیدا کند. تا پیش از کرونا همچنین استفاده از فناوری اطلات در عرصه آموزش بسیار محدود بود، اما در دوران کرونا تقویت زیرساخت، پهنای باند، خرید و نصب سامانه هوشمند آموزش (LMS) به سرعت در دستور کار قرار گرفت.»
او ادامه داد: «ما پیش از این برای تولیدمحتوا استودیو نداشتیم و استودیوهای بیرون هم برای افراد دارای معلولیت دسترسپذیر نبودند. در همین زمان ما از طریق کمکهای مردمی استودیوی تولید منابع صوتی و تصویری با بالاترین کیفیت را در ساختمان مجتمع رعد طراحی و ساختیم.»
به گفته سخنسنج برای تولیدمحتوای آموزشی متناسب با نیاز جامعه هدف رعد نیاز به تهیه تجهیزات و مدرس مجرب برای تدریس آنلاین و آفلاین بودند و در این همین راه از مربیان قبلی رعد و موسسات مایل به همکاری کمک گرفتند. او تاکید کرد با همکاری این مربیان طی ۸ ماه اول سال جاری حدود ۴۰۰ ساعت محتوای آموزشی در ۵۱ عنوان دوره آموزشی ضبط و بارگذاری شد.
او در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع اشتغال افراد دارای معلولیت اشاره و بیان کرد: «شرایط عمومی جامعه سبب شد تا رعد خدمات آموزش خود را از تهران به سراسر کشور گسترش دهد. پس باید برای موضوع اشتغال هم طرح جدید بهکار میگرفتیم. به همین خاطر پس از ماهها مطالعه طرح کارساز «بوت کمپ» با آموزشهای فشرده و تخصصی اشتغال از تابستان امسال با تربیت ادمین شبکههای اجتماعی آغاز شد. پس از پایان آموزش از میان ۴۸ نفر، ۳ نفر تاکنون استخدام شدهاند.»
آنطور که سخنسنج میگوید پس از اولین بوتکمپ، آموزش کارشناس ارتباط با مشتریان (Call Center Expert) در دستور کار قرار گرفت در این دورهها ۶۰ نفر از داوطلبانی که پس از ثبتنام مراحل مصاحبه و پذیرش را با موفقیت پشت سر گذاشتند با حضور در آموزشهای فشرده و سپری کردن کارورزی به کارفرماهای شناخته شده برای استخدام معرفی میشوند.
در ادامه رحمان علاقه بند، مدیرعامل مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد به تاریخچه رعد اشاره و بیان کرد: «مجتمع رعد برای توانمندسازی افراد دارای معلولیت ۴ دهه پیش راهاندازی شد. موسسان این مجتمع همواره به فکر خلق فرصتهای برابر بودند و این هدف را از طریق فعالیتهایی چون آموزشهای کاربردی و مهارتی منجر به اشتغال و تسهیلگری استقلال فردی و اجتماعی توانیاب دنبال کردند.»
او در ادامه صحبتهای خود به مرکز آموزش علمی و کاربردی رعد اشاره کرد و گفت: «برای تکمیل تحصیلات برخی از افراد دارای معلولیت مرکز آموزش علمی و کاربردی را راهاندازی کردیم. ۱۰ سالی که از راهاندازی این مرکز میگذرد، ۱۸۰ نفر از افراد دارای معلولیت در پنج رشته مددکاری اجتماعی، تربیت مربی، مترجمی زبان انگلیسی، آیتی، مهندسی فناوری اطلاعات، روابط عمومی و مدیریت کسب وکار کاردانی و کارشناسی خود را دریافت کردند.» به گفته علاقهبند هماکنون ۱۳۶ دانشجو دارای معلولیت در حال تحصیل هستند.
دراین مراسم از پوستر مراسم «روز جهانی افراد دارای معلولیت؛ فرصتهای برابر» رونمایی شد.
در ادامه این نشست شاهین طبری، عضو هیات امنا مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد و مدیر برگزاری رویداد ۱۲ آذر در مورد رویداد روز جهانی افراد دارای معلولیت گفت: «در جامعه فرصتهای فرد معلول برابر نیست. حصار ندیدنی دور افراد دارای معلولیت کشیده شده است. به همین خاطر همایشها و مراسمها برگزار میشود چون در تلاش هستیم تا حصارهای ندیدنی را هویدا کنیم. رویداد پیشرو هم افرادی برای سخنرانی انتخاب شدند که از موفقیت چیزی کم ندارند و آنها سخنرانی میکنند تا تجربه خود را از فرصتهای نابرابر بگویند.» طبری تاکید کرد که فلسفه کل این رویداد این است تا در مورد حصاری که دور افراد دارای معلولیت کشیده میشود، صحبت شود.
او در ادامه به جزئیات این رویداد پرداخت و گفت: «رویداد ما چند نکته بارز دارد. اول هنرمند جوان ۱۶ سالهای که قرار است سخنرانی کند و سورپرایز این برنامه است. گروه موسیقی دعوت شده است. از افرادی که میشناسیم، قرار است قصههای زیبا بشنویم و همچنین پنلی با مدیریت آرش برهمند داریم تا افرادی که در حوزه معلولان فعال هستند، درمورد ابعاد مختلف و محوری که این رویداد به خاطر آنها برگزار شده، صحبت کنند.»