چگونه میتوان با هوش مصنوعی مولد سازمانها را متحول کرد
تحولات جدید در دنیای کسبوکار با ورود هوش مصنوعی مولد (Gen AI) در حال شکلگیری…
۱۹ مهر ۱۴۰۳
۱۸ آبان ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
سرآمدشو مجموعه وبینارهای توانمندسازی معلمان در آموزش است که در سومین وبینار خود به آموزش مهارتهای زندگی در کنار مهارتهای تحصیلی پرداخته است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سرمد،سومین وبینار سرآمدشو با عنوان «مهارتهای زندگی و شایستگیهای کلیدی قرن ۲۱» برگزار شد و در این وبینار معلمان دریافتند دانش آموزان علاوه بر مهارتهای تحصیلی باید به مهارتهای زندگی توجه کنند. پس اگر معلمی این مهارتها را بیاموزد قطعا به دانشآموزان منتقل خواهد کرد و موجب رشد و پویایی حوزهی آموزش خواهد شد.
محمدحسین شریفیان یکی از سخنرانان این وبینار گفت: «همانند خیلی از اتفاقات دیگر که باعث رشد علم شده و پژوهشهای زیادی تولید شد تا به این مرحله از شکوفایی رسیدیم این موضوع و مشکل هم از یک درد شروع شد جایی که مردم احساس خطر کردند و آسیبهای اجتماعی را پررنگتر از قبل دیدند.»
به گفته او ۴.۵ میلیون دانشآموز در ایران در معرض ابتلا به اعتیاد و ۳۱۸ هزار دانش آموز مبتلا هستند و میزان دسترسی به مواد مخدر در کلان شهرها بین ۵ تا ۱۵ دقیقه اعلام شده است.
شریفیان در ادامه وبینار سخنران مهارتهای دهگانه زندگی در ایران سال ۹۳ را بررسی کرد که این مهارتها شامل خودآگاهی ،حل مسئله ،همدلی،تصمیمگیری موثر، ارتباط بین فردی ،ارتباط موثر، تفکر خلاق ،تفکر نقاد، مدیریت استرس و مدیریت هیجانات است.
او همچنین بیان کرد: «دانشآموزان در قرن ۲۱ باید مهارتهای زندگی مانند سواد پایه، شایستگیها و ویژگیهای فردی را بیاموزند. هدف آموزش ایجاد تحول است و فقط آموزش نیست که مهم و مطرح است بلکه انتظاراتی همچون پرورش مهارت هاست که دغدغه اصلی ماست.در واقع مهارتهای شکوفایی در کنار مهارتهای تحصیلی مورد انتظار است.»