دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۱۸ آبان ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
سامانه راهنمای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که با واکنش کاربران فضای مجازی مواجه شده بود به عنوان مرجعی برای پاسخ به سوالات خانوادهها درباره نحوه استفاده از این قانون توسط تعدادی از نمایندگان مجلس در خبرگزاری ملت رونمایی شد.
به گزارش پیوست، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از جمله طرحهایی است که با موافقت نمایندگان براساس اصل ۸۵ و در یک کمیسیون ویژه مورد بررسی قرار گرفت و پس از تصویب نهایی شورای نگهبان، حالا به قانون تبدیل شده است.
این قانون در روزهای اخیر با واکنش کاربران فضای مجازی مواجه شده است و نمایندگان مجلس و خبرگزاری ملت امروز (۱۸ آبانماه) برای پاسخ به سوالات مردم در مورد این قانون سامانه آنلاین را رونمایی کردند.این سامانه هم اکنون از صفحه اول خبرگزاری خانه ملت در دسترس است.
امیرحسین یزدانپناه، سردبیر خبرگزاری خانه ملت نیز در توضیح این سامانه گفت: «این سامانه اولین پیوست رسانهای شفاف و هوشمندی است که برای قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی رونمایی میشود. با شروع مجلس یازدهم یکی از موضوعاتی که با آن مواجه بودیم، عدم اطلاع کافی مردم از قوانین مصوب مجلس بود.»
او ادامه داد: «به این معنی که پس از تصویب هر قانون مردم اطلاع نداشتند مشمول کدام بند قانونی میشوند یا از کدام تسهیلات قانونی میتوانند استفاده کنند، به همین خاطر این پیوست رسانهای را تدوین کردهایم تا مردم در این خصوص آگاهیهای لازم را کسب کنند.»
فاطمه محمدبیگی،نایب رئیس کمیسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده درمورد این سامانه گفت: «قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده باید به درستی در دسترس مردم قرار بگیرد تا آنها از حقوق قانونی خود مطلع شوند. بی تردید رسالت مردمیسازی و هوشمندسازی مجلس، اطلاع رسانی دقیق قوانین است.»
به گفته محمدبیگی برای بررسی این قانون از قوانین مجالس دوره های قبل استفاده شده و سپس با تصویب اصل ۸۵ شدن این قانون در کمیسیون مشترک با بیش از ۸۰ جلسه رسمی و حدود ۱۰۰ جلسه رسمی و غیررسمی با حضور نخبگان علمی، اساتید صاحب نظر و کارشناسان خبره درتمامی حوزه ها مورد بررسی قرار گرفت تا قانونی عملی، به روز و حاوی استانداردهای زمان تدوین شود.
زهره سادات لاجوردی، عضو کمیسیون فرهنگی نیز در این مراسم اعلام کرد که این سامانه برای اطلاعرسانی دقیقتر به مردم طراحی شده است، قانون حمایت از خانواده دارای ۷۴ ماده و حدود ۲۰۰ حکم بوده که به واسطه این سامانه به آسانی برای مردم اطلاعرسانی شده است.
به گفته لاجوردی هنگام طرح و بررسی این قانون، عده زیادی با شایعه پراکنی قصد تخریب این طرح را داشتند،حال مردم با ورود به این سامانه و اطلاع دقیق از ابعاد آن میتوانند عدم صحت و سقم شایعات مطرح شده را تشخیص دهند.