skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

انجمن بلاک‌چین هشدار داد: دارایی‌های دیجیتال ایرانی‌ها در معرض خطر شناسایی قرار دارند

۲ آبان ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

انجمن بلاک‌چین طی اطلاعیه‌ای هشدار داده است که همه دارایی‌های دیجیتال ایرانیان که با آدرس والت‌های معین داخلی تراکنش می‌کنند در معرض خطر شناسایی و برچسب زنی هستند.

به گزارش پیوست، این انجمن طی اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که نمونه این فعالیت‌ها در گزارش سایفرتریس مبنی بر شناسایی ۴.۵ بیت‌کوین تراکنش در ۶۲ هزار IP مستقل ایرانی قابل مشاهده است. طبق هشدار این انجمن فناوران زنجیره بلوک اگر دارایی دیجیتال قابلیت فریز کردن نداشته باشد، در حین دپوزیت در سطوح بین‌الملل آسیب خواهد دید. این آسیب اگر از خانواده استیبل کوین‌هایی مانند تتر باشد آسیب‌های مستقیم‌تری را نیزخواهند دید.

اطلاعیه انجمن بلاک‌چین

استیبل کوین یک نوع رمزارز است که برای کاهش نوسانات قیمت طراحی‌شده‌ است و به عنوان ذخیره کننده ارزش و همچنین به عنوان وسیله‌ای برای مبادله مورد استفاده قرار می‌گیرد. استیبل کوین به یک «دارایی ثابت» وابسته است. این دارایی ثابت می‌تواند هر چیزی باشد؛ از طلا گرفته تا ارز فیزیکی و یا دارایی که بتوان قیمت آن را مشخص کرد و در خصوص آن به توافق کلی رسید.

شرکت سایفرترِیس (CipherTrace)، به عنوان یک شرکرت فعال در زمینه تحلیل داده‌ و رهگیری تراکنش‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال، در گزارش ماه گذشته خود اعلام کرده است بیش از ۷۲ هزار آدرس IP منحصربه‌فرد ایرانی با بیش از ۴.۵ میلیون آدرس منحصربه‌فرد بیت کوین در ارتباط هستند.

طبق این گزارش، شرکت سایفرتریس با نظارت بر آدرس‌های IP مرتبط با کشور‌های تحریم‌شده توسط ایالات متحده و بررسی ارتباط آنها با بلاک چین بیت کوین، دریافته است که این آدرس‌های IP ایرانی یا به‌طور مستقیم در تراکنش‌های ارز دیجیتال شرکت داشته‌اند  یا از آنها برای کاوش شبکه‌های بلاک چین (به‌منظور کنترل موجودی آدرس‌های ارزهای دیجیتال) استفاده شده است.

طبق گزارش سایفرتریس داده‌های IP، باید تمامی استراتژی‌های پیشگیرانه تحریم‌ها را در برگیرد تا اطمینان حاصل شود مؤسسات مالی، هیچ‌گونه معامله‌ای با کشور‌های تحریم‌شده انجام نمی‌دهند. در حال حاضر، متداول‌ترین روش برای ثبت اطلاعات IP مشتریان، کنترل IP آنها در هنگام ورود (login) به وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های مالی است؛ اما این روش به‌تنهایی برای شناسایی و جلوگیری از تراکنش‌های مرتبط با کشور‌های تحریم‌شده کافی نیست و تأثیر آن، اغلب با استفاده از VPNها به‌راحتی خنثی می‌شود. موسسات مالی با استفاده از اطلاعات تکمیلی به‌دست‌آمده از تعامل IPها با بلاک چین، می‌توانند استراتژی‌های تحریمی خود را بهبود بخشیده و نظارت دقیق‌تر خود بر موقعیت جغرافیایی مشتریان را تضمین کنند.

انجمن بلاک‌چین از دارندگان دارایی‌های دیجیتال خواسته است تا در حین دریافت و پرداخت دارایی دیجیتال دقت بیشتری کنند.

همچنین سکوهای تبادل دارایی دیجیتال نیز هر چه سریع‌تر با روش‌های حفظ محرمانگی آدرس والت‌ها و IP را به صورت دوره‌ای تغییر دهند و دارایی را در روی extended public key تجمیع نکنند.

همچنین در این اطلاعیه تاکید شده است تا استیبل کوین‌های متمرکز را از چرخه معاملات حذف کنند و با معادل‌های غیر متمرکزتر جایگزین کنند.

 

 

https://pvst.ir/dyj

مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو