skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

صرفه‌جویی ارزی ۲۳۵ میلیون یورویی به کمک شرکت‌های پارک فناوری پردیس

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۱۷ مهر ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

رئیس پارک فناوری پردیس از صادرات ۳۰۰ میلیون یورویی شرکت‌های عضو این پارک از ابتدای تاسیس آن خبر داد.

به گزارش پیوست، مهدی صفاری‌نیا،‌ رئیس پارک فناوری پردیس امروز ۱۷ مهرماه در نشست خبری که به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس این پارک با حضور خبرنگاران، به صورت حضوری و آنلاین برگزار شده بود گفت: «پارک فناوری پردیس با هدف همکاری دانش و صنعت،‌ فعالیت خود را در زمینی به مساحت ۲۰ تا ۴۰ هکتار آغاز کرد. کلنگ این پارک اوایل دهه ۸۰ زده شد و بخشی از سرمایه آن را نیز بخش خصوصی تامین کرد.»

او در مورد برنامه‌های پارک برای بیستمین سالگرد تاسیس آن گفت: «برنامه بیستمین سالگرد پارک به صورت ۶ ماهه از مهر ۱۴۰۰ تا اسفند ۱۴۰۰ برنامه‌ریزی شده است که برنامه‌هایی از جمله اجلاس سالیانه در روز ۱۹ مهر برگزار می‌شود.»

۳۰۰ میلیون یورو صادرات توسط شرکت‌های پارک فناوری پردیس

صفاری‌نیا در مورد شرکت‌های حاضر در پارک توضیح داد: «هم اکنون بیش از ۴۰۰ عضو فعال در پارک و شعب آن مستقر هستند که این شرکت‌ها در ۲۰ سال گذشته، ۳۰۰ میلیون یورو صادرات داشته‌اند.» او ادامه داد: «شرکت‌های پارک در سال‌های اخیر توانسته‌اند مبالغ فراوانی صرفه‌جویی ارزی برای کشور از طریق بومی سازی فناوری انجام دهند. صرفه‌جویی ارزی این شرکت‌ها برای کشور در سال ۹۸ بیش از ۸۸ میلیون یورو و در سال ۹۹ بیش از ۲۳۵ میلیون یورو بوده است.»

او در ادامه با اشاره به ساخت ۲۶۰ هزار متر مربع از فضای پارک با سرمایه‌گذاری مستقیم بخش خصوصی از در حال ساخت بودن ۲۰۰ هزار متر مربع دیگر خبر داد و در ادامه گفت: «بخش خصوصی در سال‌های گذشته ۷۷ هزار میلیارد ریال فقط در بخش منابع فیزیک در پارک فناوری پردیس سرمایه‌گذاری کرد که این مبلغ ۲۵ برابر کمک‌های دولتی برای توسعه پارک است.»

 

رئیس پارک فناوری پردیس در مورد برنامه‌های گرامیداشت بیستمین سالگرد تاسیس پارک نیز گفت: «روز دوشنبه ۱۹ مهرماه،‌ نوزدهمین اجلاس سالیانه پارک در در سالن همایش‌های پارک با حضور سورنا ستاری، معاون علمی فناوری رئیس جمهور، اعضای هیئت امنای پارک و شخصیت‌های برجسته کشوری برگزار می‌شود.»

افتتاح مجموعه مسکونی پارک فناوری پردیس

رئیس پارک فناوری پردیس در مورد احداث مجموعه مسکونی برای محققین فعال در مجموعه پارک فناوری پردیس مشغول گفت: «امسال سندی را با وزارت مسکن و شهرسازی به امضا رساندیم که شهرک مسکونی نخبگان متخصص به‌عنوان شهرک مسکونی فردوس به مساحت حدود ۸۰۰ هکتار در ضلع جنوب شرقی پارک با مشارکت پارک پردیس ایجاد شود. این شهرک تمامی امکانات سکونت برای محققان را فراهم می‌کند و امیدواریم از سال آینده فعالیت اجرایی آن شروع شود.»

صفاری نیا افزود: «سندی میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان اوقاف و امور خیریه به امضا رسیده است که بخشی از اراضی موقوفه جنوب پارک فناوری پردیس به حوزه نوآوری اختصاص پیدا کند.»

۲۶ هزار کاربر در شبکه فن‌بازار فعال هستند

در ادامه اکبر قنبرپور، معاون توسعه فناوری پارک فناوری پردیس در مورد برگزاری هفدهمین نشست سراسری فن‌بازارهای کشور گفت: «شبکه فن بازار ملی ایران در ۲۸ استان دفاتر منطقه‌ای دارد و تا پایان سال جاری در تمام استان‌های کشور دفتر فن بازار منطقه‌ای نیز راه‌اندازی خواهند شد. همچنین ۴ فن‌بازار تخصصی در حوزه‌های صنعت گاز، پتروشیمی، سلامت و فناوری‌های شهری ایجاد شده است و ۵۲ شرکت خصوصی به عنوان کارگزار تجارت فناوری (بروکر) در این شبکه فعال هستند.»

بنابر اعلام قنبرپور، بیش از ۲۶ هزار کاربر،‌۱۴ هزار محصول دانش‌بنیان،‌۵ هزار شرکت و نزدیک به ۶۰۰ نیاز فناوری در سامانه فن‌بازار ثبت شده است. او همچنین گفت: «در سال ۹۹ بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان قراردادهای هم‌رسانی توسط شبکه فن بازار ملی ایران منعقد شد و در سال جاری نیز این میزان به ۶۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.»

او همچنین از برگزاری هفدهمین نشست سراسری  فن‌بازارهای کشور، با حضور کلیه مدیران فن‌بازارهای منطقه‌ای و تخصصی و کارگزاران تجارت فناوری در سالن همایش‌های پارک برگزار خبر داد.

قنبرپور در ادامه گفت:‌ «از ۲۶ آبان تا ۳ آذر هفته جهانی کارآفرینی نامیده شده است. به همین مناسبت هرساله در این هفته، برنامه های مختلفی برای تقدیر و گرامیداشت کارآفرینان و نمایش دستاوردهای آنان به افراد جامعه برگزار می‌شود.»

او همچنین به برنامه‌های تدارک‌دیده شده برای این هفته اشاره کرد. از این برنامه‌ها می‌توان به گردهمایی ۳ هزار نفری شاغلین و کارآفرینان پارک فناوری پردیس، آغاز به کار مجمع رهبران جوان، میزبانی از تشکل‌های دانشجویی و برگزاری رویداد لینک‌آپ مخصوص آنان، برگزاری کارگاه‌های مرتبط با حوزه کار‌آفرینی به صورت رایگان و تورهای بازدید از صنایع منطقه اشاره کرد.

معاون توسعه فناوری پارک فناوری پردیس در ادامه درباره رویداد پردیس سامیت گفت: «رویداد پردیس سامیت با هدف ایجاد هم افزایی، انتقال تجربه و آموزش با رویکردی نوآورانه بین فعالین اکوسیستم استارت‌آپی طراحی شده. دبیرخانه پردیس سامیت در یک برنامه بلندمدت تصمیم دارد با توسعه رویداد پردیس سامیت و حضور بخش‌های دیگر از مجموعه‌ها یا افراد تاثیرگذار در اکوسیستم، تبدیل به بزرگترین رویداد صاحب سبک استارت‌آپی در کشور و منطقه شود.»

او ادامه داد: «تا کنون ۴ دوره رویداد پردیس سامیت در پارک فناوری پردیس برگزار شده و امسال نیز با برنامه‌ریزی صورت گرفته، پردیس سامیت 2022 در روزهای 7 و 8 بهمن ماه برگزار می شود.»

 

https://pvst.ir/fj7
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو