مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲۲ شهریور ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
سخنگوی شیائومی در گفتوگو با وبسایت GlobalTimes ضمن تایید قفل شدن برخی از گوشیها در کشورهایی از جمله کوبا، ایران، سوریه، کره شمالی، سودان و کریمه دلیل آن را بررسی احتمال قاچاق بودن گوشیها عنوان کرد بدون اینکه هیچ کشور یا بازار خاصی را هدف قرار داده باشند.
به گزارش پیوست، این بیانیه رسمی در واکنش به اعلام عمومی چند رسانه مبنی بر غیرفعال شدن گوشیهای شیائومی در کشورهای تحت تحریم آمریکا صادر شد. انجمن واردکنندگان موبایل بارها اعلام کرد که این خبر از سوی شیائومی تایید یا رد نشده و با بیان اینکه در بند ۱۴.۲ از شرایط و ضوابط فروش شیائومی در اروپا اعلام شده خرید و فروش گوشیهای شیائومی در اروپا به مقصد کشورهای تحریم شده، موجب بلاک شدن گوشیها خواهد شد، تاکید کرد که این موضوع در ایران پیش نمیآید.
شیائومی پیشتر اعلام کرده بود که محصولاتش را به کشورهای تحریم شده از سوی آمریکا صادر نخواهد کرد اما بر اساس گزارشهای موجود در رسانههای معتبر بازار خاکستری در سالهای اخیر در حال گسترش است و بین مشتریان بسیار متداول است که گوشی را در یک منطقه خریداری کنند و در یک منطقه دیگر از آن استفاده کنند.
سخنگوی شیائومی در توضیحات خود گفته که قاچاق گوشی موجب به خطر افتادن حریم شخصی و اطلاعات کاربرانش میشود و به همین دلیل بهطور موقت برخی از این گوشیها را قفل کرده بود تا در موردشان تحقیق کند. این سخنگو توضیح داده که تحقیقات به نتایج قابل توجهی رسیده و حالا قفل دستگاههای تحت تاثیر این برنامه، قابل باز شدن است.
براساس گزارشی که گارتنر منتشر کرده در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ شیائومی برای اولین بار به رتبه دوم پرفروشترین برند جهانی موبایل رسید که علت آن هم رشد بسیار سریع در کشورهای خارج از چین بود.
در حال حاضر شیائومی در بازار کشورهای تحت تحریم آمریکا هم حضور پررنگی دارد و براساس اطلاعات شرکت تحقیقاتی Statcounter شیائومی حدود ۱۵ درصد از بازار موبایل کوبا را در اختیار دارد و طبق آخرین گزارش منتشر شده از سوی سامانه همتا و انجمن واردکنندگان موبایل، شیائومی در بازار موبایل ایران با سهم ۳۳ درصدی دوم است.
منبع: GlobalTimes