skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اینترنت ماهواره ای استارلینک به ۱۰۰ هزار درگاه اتصال رسید

۲ شهریور ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

اینترنت ماهواره ای استارلینک ایلان ماسک که قرار است با مجموعه‌ای از ماهواره‌ها اتصال پهن‌باند جهانی را ممکن کند تا امروز ۱۰۰ هزار درگاه اتصال برای مشتریان خود ارسال کرده است.

به گزارش پیوست، این رقم نشانگر یک روند رو به رشد برای خدمات گران قیمت اینترنت ماهواره ای استارلینک است. استارلینک ارسال ماهواره‌های خود را در نوامبر 2019 آغاز کرد و طی یک برنامه آزمایشی از سال گذشته با قیمت 99 دلار در هر ماه به مشتریان منتخب خود سرویس‌دهی را شروع کرد. از زمان ارسال اولین ماهواره تا امروز، اسپیس‌اکس شرکت مجری استارلینک هزار و ۷۰۰ ماهواره را به مدار پایینی زمین ارسال کرده و 1 میلیون سفارش دیگر برای خدمات خود دریافت کرده است.

ایلان ماسک در چند توییت از ارسال 100 هزار درگاه اتصال به مشتریان خبر داده است. استارلینک در حدود 3 هفته بیش از 10 هزار مشترک جدید گرفته و طبق آماری که CNBC ارائه کرده این شرکت تا اواخر ماه جولای حدود 90 هزار مشترک خدمات اینترنتی داشته است.

بیشتر مشتریان طرح آزمایشی این شرکت در مناطق روستایی و دور افتاده‌ای زندگی می‌کنند که شبکه پهن‌باند معمولی در آنجا وجود ندارد. مشتریان برای تهیه تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای 499 دلار هزینه پرداخت می‌کنند که شامل یک درگاه کاربری، روتر وای‌فای، منبع انرژی، کابل و یک دیش کوچک دریافت سیگنال می‌شود.

تصویری از تجهیزات استفاده از اینترنت استارلینک

اما رشد سریع این پروژه حاکی از استراتژی خوب اسپیس‌اکس است. این پروژه هنوز در مرحله آزمایشی است. و برخلاف برخی ادعاها هنوز امکان استفاده از اینترنت ماهواره ای در ایران امکان پذیر نیست این شرکت طی درخواستی که 18 آگوست برای سیستم نوین استارلینک به کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) ارائه کرده دو پیکربندی مجزا را برای این منظومه ماهواره‌ای پیشنهاد کرده که یکی از آنها استفاده از راکت سنگین وزن استارشیپ است.

براساس این طرح این مجموعه در کل به 29 هزار و 988 ماهواره نیاز دارد؛ اسپیش‌اکس همچنان روش دیگری را با استفاده از موشک فالکون 9 نیز پیشنهاد کرده است. اما مزیت استفاده از استارشیپ، حجم بالا و ظرفیت زیاد این موشک است.

این شرکت در درخواست خود از FCC می‌گوید: «اسپیس‌اکس راهی پیدا کرده تا از ظرفیت‌های پیشرفته خود یعنی استارشیپ استفاده کند که حجم ارسالی به فضا را سریع و موثر افزایش داده و همچنین به دلیل قابلیت استفاده مجدد می‌توانیم پرتاب‌های بیشتری انجام دهیم.»

https://pvst.ir/arj

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو