بایدن کارخانههای نیمهرسانا را از بازبینیهای محیطزیستی مستثنی کرد
جو بایدن، رئيس جمهور آمریکا، روز جمعه قانونی را به امضا رساند که براساس آن…
۱۲ مهر ۱۴۰۳
مدیرعامل مایکت مطرح کرد:
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۶ دقیقه
فروشگاه اندرویدی مایکت امکان مشاهده فیلم و سریال را برای کاربران خود فراهم کرده است و در چشم انداز آینده سعی دارد تا از فضای صرفا عرضه کننده اپلیکیشن به سمت فضای سرگرمی برود. در این فروشگاه اندرویدی ۲۲ هزار توسعهدهنده فعالیت و ۳۵۰ هزار اپلیکشن در مایکت در دسترس است. فروش این استور در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸، ۲.۸ برابر شده است.
به گزارش پیوست؛ وحید رحیمیان، مدیرعامل مایکت در نشست خبری امروز (۲۴ خردادماه) مایکت با ارائه گزارشی از عملکرد و برنامههای این فروشگاه اندرویدی گفت: «مایکت پلتفرم دو وجهی است که توسعهدهندگان اپلیکیشن را به کاربران متصل میکند.مایکت مزایایی برای کاربران دارد مانند اینکه ترافیک در این استور نیمبها محاسبه میشود، سرعت دانلود اپلیکیشنها بالا است همچنین ما بحث پشتیبانی پرداخت را داریم که کاربران با آرامش مراحل پرداخت را انجام میدهند. نسخه اپلکیشن مطابق با قابلیتهای گوشی کاربر است.»
او با اشاره به اینکه مایکت توانسته است انحصار در حوزه فروشگاه یا استور اندرویدی را بشکند گفت: « وجود مایکت سبب شکستن انحصار شده است و توسعهدهندگان سادهتر فعالیت می کنند. توسعهدهندگان همچنین میتوانند با قرار گرفتن در نتایج جستوجو، کاربران ارگانیک جذب کنند. اگر اپلکیشن با کیفیت باشد، توسط تیم ما در اپلکیشن معرفی میشود.»
به گفته رحیمیان برآورده مایکت این است که روی ۲۵ میلیون گوشی نصب فعال است، ماهانه ۱۰ میلیون کاربر فعال دارد، تقریبا ۷۰ میلیون جستوجو درماه در مایکت صورت میگیرد، مایکت همچنین ۷ هزار ترابایت ترافیک ماهانه دارد.
او با اشاره به فعالیت۲۲ هزار توسعهدهنده در مایکت فعالیت و حضور ۳۵۰ هزار اپلکیشن در این استور گفت که فروش مایکت در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ تقریبا ۲/۸ برابر شده است» او در ادامه به برخی رکوردهای سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: «اپلیکشن مسیریاب بلد در ۴ روز ۴۵ هزار نصب جدید داشت، اپلکیشن شاد هم در یک روز به ۳۵۰ هزار نصب جدید رسید.»
رحیمیان به چشم انداز مایکت برای آینده اشاره و بیان کرد: «ما رشد خوبی را تجربه کردیم. کار ما حفظ شیب رشد کسبوکار از طریق بهبود دائمی کیفیت سرویس است. تصمیم داریم تعامل بیشتر و بهتری با توسعهدهندگان برقرار کنیم. پیشتر با توسعهدهندگان طرحهای مشترک و مسابقات مشترک را جلو میبردیم. یکسری امکانات جدید در حوزه سرگرمی هم به مایکت اضافه خواهیم کرد. هماکنون در یک هفته اخیر امکان مشاهده فیلم و سریال را در اپلیکشن مایکت افزودیم. سعی داریم از فضای اپلیکیشن به سمت فضای سرگرمی برویم.»
اوایل اردیبهشت ماه مایکت ۱۵ درصد سهم خود از درآمد توسعهدهندگان را کاهش داده است، او در پاسخ به سوال پیوست درمورد اینکه تاکنون این کاهش سهم چه تاثیری روی درآمد توسعهدهندگان گذاشته است، گفت: « نصف شدن کمیسیون این شرکت باعث تغییراتی در درآمد مایکت شد؛ اما ما یک شرکت با تراز مالی مثبت هستیم. امیدواریم به بزرگتر شدن کیک این حوزه کمک کرده باشیم.»
او درادامه درمورد انحصارگرایی و اینکه ایا میخواهند با همکاری نهادهای قانونگذار قانونی در این زمینه ایجاد کنند، گفت: «ما درگیر انحصار هستیم و بازیگر اول بازار هم نیستیم. با اینکه رشد ما بیشتر است؛ اما رقیب ابزارهایی را به کار میبرد برای اینکه موقعیت خود را حفظ کنند.»
او در ادامه اضافه کرد: «ماهیت شرکت ما tech است روی حوزه تدوین قوانین و حقوقی تمرکز نداریم. البته ما پرونده انحصار طلبی را آماده کردیم که به خاطر شرایط کشور و کرونا دست نگه داشتیم. در این سند مثالهایی از انحصارگرایی در اتحادیه اروپا آوردیم و نشان میدهیم که کدام موارد مصداق بارز انحصارگرایی است. ما مستقل از این انحصار رشد خود را داریم. با اینکه گاه درگیر این انحصارگرایی بودیم؛ اما خودمان رشد کردیم. هدف ما کمک به اکوسیستم است.»
در ادامه این نشست کمیل کمال، مدیر فنی مایکت با اشاره به اینکه ترافیک مایکت از ابتدای سال تا پایان سال ۹۹، ۴۰ درصد رشد کرده است، گفت: «وقتی شیب رشد ترافیک ما افزایش پیدا کرد،رشدی ۲.۵ برابری هم در زیرساخت ابری تجربه کردیم. تمرکز اصلی ما در زیرساخت مایکت روی سه نکته است. اصلیترین تمرکز ما روی سرعت دانلود کاربران است.»
او ادامه داد: «الان هم وضعیت ما در سرعت دانلود کاربران بد نیست. یکی از پرسرعتترین سرویسهای دانلود فعلی در ایران هستیم. نکته بعدی دسترس پذیری کاربران است. حوزه بعدی اتوماتیک کردن فرآیندها است.»
کمال به پیشنهادهای هوشمند مایکت اشاره کرد و گفت: «۳۰ درصد دانلودهای فعلی مایکت از پیشنهادهای هوشمند مایکت است. این نشان میدهد که این سیستم ما به خوبی کار میکند و جای پیشرفت دارد.»
او در ادامه افزود: «حوزه بعدی ادز است که برای توسعه دهندگان جذاب است. با همکاری آژانس تبلیغاتی مگنت این کار را پیش میبریم. در قسمت سرچ تبلیغ نشان میدهیم یا در گشت و گذار در صفحات دیگر هم تبلیغ نمایش داده میشود.» به گفته کمال روزانه ۲/۳ میلیون جستوجو در مایکت صورت میگیرد که ۵۰ درصد دانلودهای روزانه از طریق جستوجو انجام میشود.
او همچنین بیان کرد: «ما در مایکت برای جلوگیری از تقلب فعالیتهایی انجام دادیم. یک بخشی از این فعالیت در سمت توسعهدهنده و بخشی هم به کاربر مربوط است. ما از دانلود تقلبی جلوگیری میکنیم. به اضافه اینکه از نمایش نظرات تقلبی جلوگیری میشود. سیستم جلوگیری از تقلب در خرید هم داریم که سبب میشود پرداخت امنی را برای کاربران داشته باشیم.»
او در ادامه صحبتهای خود به حوزه بازیهای دیتادار اشاره کرد و گفت: «این بازیها بازیهایی هستند که حجم بسیاری بالایی دارند مانند آسفالت و پابجی و کال آف دیوتی. ما این بازیها را پشتیبانی میکنیم. دانلود این بازیها پرحجم هستند. براساس آمار ۲۵۰ هزار دانلود در ۲۴ ساعت اولیه، آپدیت پابجی رخ داد. البته متاسفانه این بازی به دستور کمیته فیلترینگ از مایکت حذف شد.» کمال در ادامه اضافه کرد که روزانه در مایکت آپدیت ۵۰ هزار اپلکیشن بررسی میشود و روزانه ۵۰۰ اپلکیشن در مایکت به روزرسانی میشود.
در ادامه این نشست حدیث خسروی، مدیر روابط عمومی مایکت به بحث منابع انسانی مایکت اشاره کرد و گفت: «تیم مایکت ۷۰ نفر است و در حال بزرگ شدن هستیم و در یکسال اخیر هم تعداد قابل توجهی به تیم اضافه شدند. در حال حاضر نیمی از تیم مایکت دورکار هستند و مطابق با شرایط کشور به صورت صد در صد و یک دوم و یک سوم در دفتر کار حاضر میشوند.»
او ادامه داد: «برای سلامت حفظ کارکنان تست دورهای کرونا داشتیم. تیم پشتیبانی توسعه دهنده بیش از ۲۰۰ اپلکیشن جدید یا نسخه ارسالی را در روز بررسی میکند. در ماه ده هزار درخواست را پاسخ میدهند. این تیم در دوران کرونا هیچ تغییر منفی در عملکردشان نبوده است.»
او به مسئولیت اجتماعی مایکت اشاره کرد و گفت: «دادهها نشان میدهد که ۱۰ درصد کاربران براساس تعریف سازمان ملل سواد دیجیتال را دارند و میتوانند از خدمات کامل پلتفرمهای موجود استفاده کنند. برای اینکه بتوانیم طیف را گستردهتر کنیم و کاربران باکیفیت به این فضا اضافه کنیم، در حوزه مسئولیت اجتماعی در زمینه سواد دیجیتال فعالیت میکنیم.»