skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

هر سهم مخابرات ایران ۳۰ تومان سود گرفت

مخابرات زیان‌ده، همه سود خود را تقسیم کرد

میثم قاسمی تحریریه

۱۷ خرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

شرکت مخابرات ایران به هر سهم خود ۳۰۰ ریال (۳۰ تومان) سود داد که این رقم، کل سودی است که مخابرات در سال مالی ۱۳۹۹ داشته و این شرکت هیچ پولی را به عنوان سرمایه اندوخته برای سال جاری نگه نداشت.

به گزارش پیوست، مجمع عمومی سهامداران شرکت مخابرات ایران برای بررسی صورت‌های مالی سال ۱۳۹۹ و تقسیم سود در حالی برگزار شد که این شرکت در سال مالی ۹۹ سود عملیاتی نداشت و سودی که اکنون میان سهامداران تقسیم شده، حاصل از فعالیت شرکت‌های زیرمجموعه مخابرات ایران و به خصوص همراه اول است.

زیان عملیاتی

شرکت مخابرات ایران براساس صورت‌های مالی خود در سال گذشته بیش از ۲۱۰۰ میلیارد تومان زیان عملیاتی داشته است که ۱۶ برابر بیشتر از سال ۹۷ است. همچنین گرچه سود خالص این شرکت (مجموع سودهای عملیاتی و غیر عملیاتی) در کل مثبت است اما نسبت به سال ۹۷ بیش از ۶۷۷ میلیارد تومان کمتر شده است.

مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مجمع عمومی دلایل این کاهش سود را تورم شدید ارز و ریال، افزایش هزینه‌های نیروی انسانی، عدم اصلاح تعرفه خدمات و رعایت کامل استانداردهای و مقررات مالی عنوان کرد. سلطانی پیشتر به پیوست گفته بود هر ماه ۷۵ درصد درآمدهای این شرکت صرف پرداخت حقوق و مزایای کارکنانش می‌شود.

سود عملیاتی و خالص شرکت مخابرات ایران در ۳ سال مالی متوالی (ارقام به میلیارد ریال)

توسعه

شرکت مخابرات ایران در حالی تمامی سود خود را میان سهام‌داران تقسیم کرد که سال گذشته ۵۰ درصد سود به منظور توسعه VDSL و پرداخت مطالبات بازنشستگان، ذخیر کرده بود؛ اما آمارهایی که مدیرعامل مخابرات در مجموع عمومی امروز (۱۷ خرداد) اعلام کرد، نشان می‌دهد اهداف اعلام شده در زمینه VDSL‌ محقق نشده‌اند.

در گزارش مدیرعامل مخابرات اعلام شد تعداد مشترکان باند پهن این شرکت با ۲۴ درصد افزایش نسبت به سال ۹۸ به بیش از ۴ میلیون و ۹ هزار مشترک رسیده است. مشترکان فعال FTTH این شرکت با ۷۸ درصد رشد به ۱۵۹ هزار ۴۲۹ مشترک رسیده است. همچنین مصرف روزانه دیتا در شبکه مخابرات به ۸ هزار و ۸۷۳ گیگابایت (۸ پتابایت) رسیده که ۴۴ درصد بیشتر از سال ۹۸ است.

در پایان سال گذشته تعداد پورت‌های VDSL منصوبه مخابرات به ۱۵۸ هزار و ۵۱۹ پورت رسید که حدود ۴۷ هزار پورت بیشتر از سال ۹۸ است؛ اما آمارها و برنامه‌هایی که وزارت ارتباطات در این زمینه اعلام کرده بود، ارقامی بسیار بیشتر از این هستند. همچنین مشترکان VDSL این شرکت به ۹۲ هزار و ۶۹۰ مشترک رسید است که هرچند ۱۱۸درصد رشد نسبت به سال ۹۸ داشته؛ اما از برنامه‌های قبلی بسیار کمتر است.

یکی از برنامه‌هایی که مدیرعامل این شرکت برای سال جاری اعلام کرد توسعه ۷۰۰ هزار پورت پرسرعت (ADSL/VDSL) و ۵۰۰ هزار پورت FTTH است.

https://pvst.ir/a8a
میثم قاسمیتحریریه

    سال ۸۱ رشته مهندسی را رها کردم به شوق روزنامه‌نگاری. از همان سال تاکنون، در حوزه‌های مختلفی مانند سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، گردشگری، ورزشی و... در رسانه‌هایی مانند همشهری، حیات‌نو، توسعه، عصر ارتباط و... کار کرده‌ام. از میانه سال ۹۲ و پس از حدود ۳ سال دوری از حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیوست آمدم و دوباره روزنامه‌نگار این رشته شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو